reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Lalka przykro mi :( teraz juz wiecie co i jak, wiec dobry lekarz i do boju! :)

Jolasia kurczę, przykro mi :( daj znać jakie wyniki. Jednak kobieca intuicja to niezawodna jest...

Anula Ty nigdzie nie spadaj! ;p

Manowce dziekuje ;)

Majdaczek witaj :)

Bada my kijem wygonimy od Ciebie @ zeby nie przyszła ani teraz ani przez najbliższe 9miesiecy ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam wszystkich ;-)
u mnie "stara bieda" aktualnie odliczam czas do wakacji ----> 13.06 i Chorwacja
brzuch trochę rośnie, raz na czas jakiś prąd przejdzie ale jeszcze regularnie to nie - czekam na więcej
a jutro USG i może będzie ten ogonek (trzymajcie kciuki) ale jak nie będzie ogonka to trudno, będzie powód na trzecia próbę hihi
przesyłam moc fluidów i pozdrawiam wszystkich !!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

(info dla "starej ekipy" podczytuje grudniowi i ssmama wróciła w nowej odsłonie, ale już wypędzona ponad miesiąc się utrzymała - tym razem była tegoroczna maturzystka i miała [powiedzieć rodzica dopiero po maturach, chłopak się nie zachwycił a kilka dni przed matura poleciała do stanów na wycinaczkę - chyba do texasu nie jestem pewna, a po maturze maiła jechać na studia do USA i tam rodzic...lub do Hiszpanii wahała się)

tak na poprawę humoru!!

do zaś ;-)

P.S.
w pracy dalej nie wiedza o radosnej nowinie, dalej okazji nie było ;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny :-)

Blair gratulacje z okazji zaręczyn, pierścionek piękny i bardzoooo efektowny! :tak:

AsiaSzw .... Paryż super! Też bardzo chciałam z mężem się tam wybrać, choćby na pare dni ale jakoś nigdy się nie składa. Jednak w marzeniach moich pozostaje. Tobie zycze cudownego czasu w tym romantycznym mieście :tak:

Bada m. &&&&&& za jutro!!!

lalka ciężko napisać coś sensownego w takiej sytuacji. Mam nadzieje, ze traficie do dobrej kliniki i wspaniałego lekarza! Oglądałam program na TLC gdzie para zaszła w upragnioną ciąże właśnie po biopsji jądra w celu pozyskania zdrowych plemników! Potem in-vitro ktore zakończyło się pełnym sukcesem i tobie tego z całego serca życzę!!! Czeka ciebie i męża/ partnera długa droga, ale nie poddawajcie się, bo warto walczyć!

witam wszystkie nowe staraczki!

Wszystkim mamusiom gratuluje cudownych maluszków pod sercem. Niech zdrowo rosną!

A ja czekam na @, brzuch zaczyna boleć wiec to kwestia czasu. Cóż to by było na tyle!

Miłego wieczoru!;-)

Gośka ale nowina :) SS mama to jakos słaby temat.

Beebs dzieki, to od zawsze moje marzenie było :)

Bezdzietnaaaaaaa haloooooo!!!!!!!

Gosia - dobrze że na listopad nie przyszła :) chyba dlatego że u nas mało się dzieje a trolle nudy nie lubią ;)

Bada- &&&&&za testowanko

a tam od razu słaby temat :eek: "wesoła" dziewczyna

u nas troll by właśnie "rozkręcił" towarzystwo ;-), nic tak nie łączy jak wspólny wróg

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny.

Lalka, kochana przykro mi że takie wieści ale glowa do góry. Musi sie przeciez w końcu udać. I trzymam za Was mocno kciuki.

Jolasia daj znac jak twoja beta. Oby twoje przypuszczenia sie nie sprawdzily.

Susel a co u ciebie?

Bada.m kciuki za II kreseczki.

Manowce, Majdaczek witajcie. I powodzenia.

Ja umowilam na poniedziałek męża na badanie nasienia. Zobaczymy co wyjdzie.

Moj tata nadal w szpitalu. Operacja nic nie dala. Mowie Wam juz trace nadzieje ze bedzie dobrze.

Milego wieczorka.

Ostatnia edycja:
reklama
Kurcze Gabis jak to jest ze wy umawiacie swoich mezczyzn na badanie, u nas powiedziano mi ze od 8-16 zapraszamy i jak to kolejka kto ostatni do pokoju zwierzen. Jestem zalamana tym.

Mam nadzieje ze twoj tata poczuje sie lepiej.

Do góry