reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
zauwazylam u siebie taka tendencje, ze przy owu az do testowania jest mnie tu duzo bo duzo mysle o staraniach, a potem przychodzi @ i jestem tu tylko od czasu do czasu bo tez i odpoczywam od myslenia o staraniach przez chwile. mam nadzieje ze nikomu to nie przeszkadza.
po tym roku staran juz przychodza mysli ze nigdy moze sie nie udac. za kilka dni idziemy badac kariotypy i sie tym jakos dziwnie stresuje.

witam nowe kolezanki! obyscie nie musialy dlugo czekac na upragnione ciaze! nikomu tego nie zycze..

gabis milo mi bardzo ze o mnie pytasz! fajnie ze planujecie cykl z odpuszczeniem! ja tak bym nie umiala ;-) zdrowia dla taty!

malus bardzo mi przykro :-( trzymaj sie!

Blair GRATULACJE!! przegapilam pierscionek :-(

kasiaW ladny wynik progesteronu, lepiej wyzszy niz nizszy. luteina mogla troszeczke podniesc wynik.

brr i lalka widze ze macie podobny problem. mam taka kolezanke ktora miala ten sam wynik u meza i sie okazalo ze nie mial jakis kanalikow doprowadzajacych plemniki (nie znam sie na tym kompletnie, tak to tlumaczyla), ale w jadrach byly plemniki i z nich bezposrednio pobierali. przy takim pobraniu miala IVF i przy pierwszym podejsciu zaszla w ciaze z blizniakami :tak:

Witam

Ostatnio malo sie udzielam bo czasu strasznie malo wrocilam do pracy i staram sobie jakos to wszystko zaplanowac

Lalko przylaczam sie do dziewczyn,mam nadzieje ze po punkcji beda sliczne plemniczki;)

Jolasia a powiedz mi czy bralas w tym cyklu CLO? Wiesz co opisze ci moj przypadek;
Zeby zajsc w ciaze lekarz zapisal mi CLO, @ nie przyszla testy piekne 2 krechy ale niestety po wizycie byl tylko placz poniewaz w jamie brzusznej pelno plynu a zarodek gdzies z boku!! Podejrzenie ciazy poza macicznej:( lekarz niewiedzial skad ten plyn,dzieki bogu po tygodniu w szpitalu obserwacji plyn sie wchonal a moja ciaza wrocila na swoj tor;) i z tego mam corke!!!
Ale do czego zmierzam ze po paru latach trafilam na innego lekarza opisalam mu co sie wydarzylo i sie okazalo ze Moj lekarz za duza dawke leku mi podal za duzo pecherzykow sie utworzylo i jak pekly to zalalo jamw brzuszna, pozniej nawet wyczytalam na ulotce CLO ze ten stan jest zagrazajacy zyciu...
Moze u ciebie cos takie wystapilo????, teraz obecny lekarz zapisal mi juz polowke tabletki przez 4 dni i wszystko juz bylo ok i zaszlam w ciaze z synem!

Blair gratuluje zareczyn;-);-) pierscionek boski!

Gabis mam nadzieje ze twojemu tacie sie poprawi!!!

Ja wlasnie jade do domku z pracy nogi strasznie mnie bola...
Pierwszy dzien w pracy byl ciezki bo praca mi syna przypominala:( ze gdybym nadal go miala pod sercem bylabym w domu....
Ehh wzruszylam sie

Milej nocki kochane

Cześć Wam.
Pogoda paskudna aż się odechciewa wszystkiego. Jutro odwiedza mnie koleżanka. Pewnie przez weekend mnie nie będzie.
Dziękuje dziewczyny że jesteście & również życze wam tego upragnionego bobaska.
pozdrawiam i miłego dnia

Hejka z rana :) Ja już w pracy.

Suselku - a po co robi się badanie kariotypów? Moja przyjaciółka coś mi napominała o tym że będzie robić.

Julka - przytulam! Masz stojąca pracę? Jak rozumiem na zmiany?

Jolasia - jak wieści?

Słońca nie ma to chociaż fluidki wyślę :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hej dziewuszki.

U nas slonecznie. Ale ja niestety coraz mocniej przeziebiona :-( a o wolnym moge tylko pomarzyc.

Julia tule mocno.
Susel tez tak mam. Sa momenty wzmozonego pisania i letargu w tych samych momentach jak u ciebie. Ja to rozumiem.

Milego dnia.

Cześć dziewczyny.

Susel ja tez to rozumiem. Tez jestem różnie aktywna. Staram sie czytac na bieżąco i czasem nawet chcialabym cos odpisac ale jakos tak nie umiem zebrac mysli.
Ten cykl "odpudzczamy" choć TA myśl o dzieciatku cały czas jest z tyłu głowy.

Asiu podeslij troche slonca bo u nas leje od rana :-(

reklama
Trzymam kciuki Ewelinko:)

Jołasia- czekam na wyniki bety :)

u mnie szaro buro i ponuro:/ a wczoraj było tak pięknie:( Gabis podkarpacie dzisiaj paskudne:(:no:

Do góry