reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
kasik, po prostu dzwiło mnie to że @ taka słaba, w ogóle nie miałam bólu typowego dla @ żadnych skurczy. Tylko dziś już trzeci dzień jakby mi kto w pr jajnik i macicę igły wbijał. Brzuch napięty wypełniony a ja przecież w ubikacji byłam tyle razy że nic nie powinno być. Nawet gazów nie ma. A tu okazało się. płynu tyle że gin odrazu zauważył. A testy mogą wychodzić ujemne nawet w prawidłowej ciąży a co dopiero w ok 31 dc.

Jołasiu- trzymam kciuki, oby wszystko było dobrze! Jestem ciekawa, czy przypuszczenia się sprawdzą. Oby nie była to ciąża pozamaciczna. Dobrze, że szybko zareagowałaś, że coś jest nie tak.

Lalka- jej, strasznie mi przykro. Jest jeden plus. Lekarz zdiagnozował sprawę i przynajmniej wiadomo jak ukierunkować ewentualne leczenie. Głowa do góry Kochana! I Ty pochwalisz nam się pozytywnym testem ciążowym!

Iwo- Twoje porównanie pierścionka Blair spowodowało, że spadłam z kanapy ze śmiechu, hihi.

Lalka tak jak Anulka mowi I Ty pochwalisz sie pozytywnym testem.My wszystkie trzymamy za Ciebie kciuki :tak:

Jolasia &&&&&& zeby wszystko bylo dobrze :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Anula - nie potlukłaś się? :)

Lalka - a przy pierwszym podejściu nie było problemów z plemnikami?

Jolasia- trzymam kciuki by się szybko wyjaśniło. No i by ból minął.

Witam :happy:
majdaczek
witam i &&&&&& za powodzenie
Jołasia oby wszystko było dobrze
lalka przykro mi,ale wierze,że będzie Ci dane być mamą
Pozdrawiam Wszystkie dziewczynki imocno kibicuje &&&&&

Ja, jak do jutra @ nie przylezie testuje,dziś 30 dc - zwykle 28.Boje się ,ale wóz ,albo przewóz-dam znać

reklama
Lalka kochana trzymam kciuki!

Bada :) mam nadzieje ze II kreski nam zaprezentujesz.

Jołasia ale nie bądź taka my tu czekamy na tą twoją bete!!!

Do góry