reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien dobry Kochane.
Ja dzis w nie najlepszym nastroju,bo zle sie czuje.
Asiu zdrowka i udanego wyjazdu.

Zamieszczam zdjecie ktore obiecalam wczoraj 790249.jpgtego misiaka bede miala na wyjatkowym miejscu w domku :tak:Juz sie nie moge doczekac az go pojedziemy odebrac w sobote;-):-D ja za to na urodzinki mojemu slodziakowi kupilam samochod na pilota taki o ( takie bylo jej zyczenie urodzinowe) nikko-r-c-toyota-fj-cruiser-samochod-zdalnie-sterowany-skala-1-18-b-iext10005503.jpgi jej ukochane my little pony 020753.jpg

Załączniki

• 790249.jpg
    790249.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 50
  • nikko-r-c-toyota-fj-cruiser-samochod-zdalnie-sterowany-skala-1-18-b-iext10005503.jpg
    nikko-r-c-toyota-fj-cruiser-samochod-zdalnie-sterowany-skala-1-18-b-iext10005503.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 49
  • 020753.jpg
    020753.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 41
reklama
Iwo oj fajnie fajnie :) a jeszcze lepiej "moja narzeczona" albo "cześć przyszła żono" ;)

KasikZ ale przynamniej trochę ciepełka i slonka bedziesz miała :) no i jakby nie było widoki, bo z hotelu jednak bedziesz wychodzić :)

Aschlee ale super prezent!!!! Fajny pomysł i śliczny misio :)
Moj G tez by sie ucieszył z takiego samochodu, hehe

Zrobiłam zdjęcie na palcu, nie wiedziałam jak rękę wykręcić, wiec jest takie o:

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Aschlee haha zgadzam sie ;)

KasikP e nie jest wielki, taki w sam raz :) ja uwielbiam pierścionki i mam ich trochę i nie lubię takich malutkich, wole trochę większe, widoczne ;) a w zimę bez problemu, ma ładnie zbudowana koronę, nie jest wysoki :)

Iwo haha no o takim porównaniu nawet nie pomyślałam ;P

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Cześć
Poczytałam co nie co, co naskrobałyście. Zostało mi jeszcze pare stron.
My po badaniu nasienia. Nie jest dobrze pani embriolog nie znalazła ani 1 plemnika wiec będzie pewnie biopsja jąder. Wizyte u lekarza mamy we wtorek.
pozdrawiam ....

Blair, ładne cudeńko.
lalka, współczuję.

Ja po lekarzu. Beta pobrana. Z usg bardzo cieniutkiego endometrium i płynu jaki zebrał się za macicą wnioskuje ciążę ektopową. Wszystko zależy od tego jaki będzie wynik bety jak bardzo wysoki to szpital, jak niski i bul osłabnie to organizm powinien sam się tego pozbyć. Najdłuższe czekanie wynik po 15.30

reklama
Do góry