reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzien dobry Kochane.
Ja dzis w nie najlepszym nastroju,bo zle sie czuje.
Asiu zdrowka i udanego wyjazdu.

Zamieszczam zdjecie ktore obiecalam wczoraj 790249.jpgtego misiaka bede miala na wyjatkowym miejscu w domku :tak:Juz sie nie moge doczekac az go pojedziemy odebrac w sobote;-):-D ja za to na urodzinki mojemu slodziakowi kupilam samochod na pilota taki o ( takie bylo jej zyczenie urodzinowe) nikko-r-c-toyota-fj-cruiser-samochod-zdalnie-sterowany-skala-1-18-b-iext10005503.jpgi jej ukochane my little pony 020753.jpg

Załączniki

• 790249.jpg
    790249.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 47
  • nikko-r-c-toyota-fj-cruiser-samochod-zdalnie-sterowany-skala-1-18-b-iext10005503.jpg
    nikko-r-c-toyota-fj-cruiser-samochod-zdalnie-sterowany-skala-1-18-b-iext10005503.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 46
  • 020753.jpg
    020753.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Iwo oj fajnie fajnie :) a jeszcze lepiej "moja narzeczona" albo "cześć przyszła żono" ;)

KasikZ ale przynamniej trochę ciepełka i slonka bedziesz miała :) no i jakby nie było widoki, bo z hotelu jednak bedziesz wychodzić :)

Aschlee ale super prezent!!!! Fajny pomysł i śliczny misio :)
Moj G tez by sie ucieszył z takiego samochodu, hehe

Zrobiłam zdjęcie na palcu, nie wiedziałam jak rękę wykręcić, wiec jest takie o:

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
Aschlee haha zgadzam sie ;)

KasikP e nie jest wielki, taki w sam raz :) ja uwielbiam pierścionki i mam ich trochę i nie lubię takich malutkich, wole trochę większe, widoczne ;) a w zimę bez problemu, ma ładnie zbudowana koronę, nie jest wysoki :)

Iwo haha no o takim porównaniu nawet nie pomyślałam ;P

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Cześć
Poczytałam co nie co, co naskrobałyście. Zostało mi jeszcze pare stron.
My po badaniu nasienia. Nie jest dobrze pani embriolog nie znalazła ani 1 plemnika wiec będzie pewnie biopsja jąder. Wizyte u lekarza mamy we wtorek.
pozdrawiam ....

Blair, ładne cudeńko.
lalka, współczuję.

Ja po lekarzu. Beta pobrana. Z usg bardzo cieniutkiego endometrium i płynu jaki zebrał się za macicą wnioskuje ciążę ektopową. Wszystko zależy od tego jaki będzie wynik bety jak bardzo wysoki to szpital, jak niski i bul osłabnie to organizm powinien sam się tego pozbyć. Najdłuższe czekanie wynik po 15.30

reklama
Do góry