Lisica, - właśnie o to chodzi że jest on bez wit a którą mam wraz z wit d. Witamina d w aptekach jest razem z wit a, sama d tylko na receptę. teraz jak zażywam wit a+d nie mogę brać e. Poprawa koncentracji mi się przyda. jak nic w tym cyklu nie wyjdzie to zastanowię się nad nią lub tym lubrykantem nawilżającym. Choś jeżeli on nawilża i poprawia ruchliwość plemnków to może jednak go wybiorę. on też drogi.
karolina, - wybacz ale ty napisałaś dziwne, zakręciło ci się w głowie. Ja bym to określiła racze że ciekawe bo zakręciło mi się w głowie tak jak przy pierwszej ciąży. Nie raz jedne słowo wiele zmienia. Zawroty głowy nie są niczym dziwnym i nienormalnym u ludzi, tak się po prostu zdarza. Powinnaś raczej określić to słowem ciekawe, interesujące bo zakręciło ci się w głowie. I o tym cały czas ci piszę. Naucz się lepiej wyrażać to co myślisz i swoje uczucia. Źle dobrane słowa wiele zmieniają.
Poza tym patrząc na twój wykres masz pięć dni po wyznaczonej owulacji spadek temperatury. Zakładając że to był jednodniowy spadek, pisze zakładając bo nie masz pomiarów codziennie, mogło to oznaczać zagnieżdżenie i teraz już jest 8 dni od tamtego momentu i mogła byś zrobić test bo już powinien pokazać coś. Ja jednak jestem zdania innego. To że czasami ovu źle wyznacza owulację. Jest przykład u ewelinki co potwierdził ginekolog, że owu miała później a ona zasugerowała się ovu frienfem. Na ogół o tym czy owulacja wystąpiła można stwierdzić gdy conajmniej przez trzy dni utrzymują się wyższe temperatury niż w fazie pierwszej z 6 ostatnich pomiarów najwyższych u ciebie zaś te temperatury się nie utrzymały ale masz tylko dwa pomiary to też jest to niedokładne wyznaczenie przez ovu friend. Dlatego można przypuszczać ze owu mogła być koło 18 dc co możliwe, nawet zaznaczyłaś w tych dniach trądzik co świadczy o tym, ze miałaś tu wysoki wzrost estrogenów który następuje przy owulacji a później nagle spada. Ich wysoki wzrost powoduje duże nawilżenie skóry i może doprowadzić do wystąpienia trądziku.
Didi, -- napisałaś "taa grzeczna kicia ale ja przez nia sie spalilam ze wstydu bo ona przyniosla nie wszystkie ale jednak wyniosla do rodziców" dobre. Fajnie musiało to wyglądać.
Aschle, - jak wolisz. Nie pamiętam ale zy ty pisałaś coś że tarczyca coś nie tak u ciebie. Skoro tak to donoszenie moze mieć z nia coś wspólnego. Mi ginekolog zalecił brać acard 75 lub dawkę asmiryny mu odpowiadającą. Badania nad jej stosowaniem w związku z zapłodnieniem sztusznym udowadniają, ze u kobiet które brały ten lek wystąpił większy odsetek donoszonych ciąż a wcześniej miały z tym problem.