reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej.
Jołasia kciuki za tę wojnę bo walkę póki co wygrywasz 1:0 ;)

Co do wieśka to ja obecnie biorę Eye Q, dostałam od dermatologa na poprawę cery (to tran z wiesiołkiem i Wit. E) i w sumie śluz jest lepszy. Moja dzienna dawka to 600 mg wieśka. Nie wiem czy to dużo, pewnie nie bo ponoć mogę te tabletki brać i w ciąży, nie mam skurczy. A Oeparol chwali wiele dziewczyn.

A co ma piernik do wiatraka?
Asia ja już dawno przestałam na Ciebie reagować, zresztą szkoda mi się nawet wypowiadać.. I się denerwować z takiego powodu..
Zauważyłam że lubisz szum, i jak masz poparcie czujesz się silniejsza.. No nic, trudno, za to Twoje wypowiedzi są mega dojrzałe jak na Twój wiek..

Iwo a tak rzeczywiście coś mi się przypomina a u mnie też pierwszym oznakiem ciąży był właśnie zawrót głowy który nie zdarza mi się codziennie.. Jak się nie którym wydaje.. Dla mnie akurat taki objaw nie jest normalny..

Lisica' - może spróbuję tego preparatu. Bo ten co teraz mam to jakoś mi nie podpasował.

Aschle' - jak tam z twoim spaniema odnośnie tego monitoringu, wiem, że podjełaś już decyzję ale nie chciała byś sprawdzić czy owulacja jest.

U nie terapia witaminami chyba pomogła. Na noc wziełam tylko jedną tabletkę czystej waleriany i spałam 6 godzin. Spała bym jeszcze ale M wstał, no i mojego pieska znów bolały plecki i trzeb było dać mu tabletkę tzn wczoraj wieczorem dostał a dzisiaj nospe bo przy kręgosłupie coś nie tak może być z ee i siusiu. Pózniej masaż po pleckach tzn długie głaskanie palcami różnymi technikami. Teraz piesiorek zasną więc moje magiczne paluszki pomogły.

Witam się i ja, widzę ze znowu gorąco...
U mnie chmurzysko no i chyba cos kropi.
Lisica - wiesiołka zażywałam do dnia owulki.

Goska' - nie jesteś sama z tą brzydką pogodą. U nas rano słońce a teraz jakieś chmury się ciągną. Ciepło ale szaro.

jołasia - ja w sumie lubię czasem jak jest taka pogoda, jest leniwie i nigdzie się nie trzeba spieszyć ;-)
Zaraz zjem śniadanie, dzida wywalę sprzed TV i na jakieś zakupy może pojadę.

Hej :)

No i pupa, miało być ładnie a od rana leje i jest zimno :(

Karola ja nie jestem z tych co chowają głowę w piasek, jak mam coś powiedzieć to powiem. I tak długo wytrzymałam ignorując Olke, teraz myśli ze jak sobie "pokrzyczy" to nagle zmienię zdanie, troll to troll
Karola wyluzuj, Dziewczyny maja racje. Słowa które mi pisałas zastosuj do siebie ;)

Beebs ja biorę 3x2 mam oeparol chyba

Asiu :*
A powiedz mi ten śluz to miałaś go więcej zaraz po @ czy dopiero płodny był w większej ilości?
Nie rozsyłaj slonka, niech zostanie w Gdańsku :)
Wczoraj G powiedziałam o punktach wycieczkowych, spodobały Mu sie ;)

Miał być spacer, ale chyba bedzie zamiast tego sprzątanie mieszkania i w szafach muszę sobie znowu poukładać ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

No to drogie panie jak to jest z forum jest dla wszystkich czy dla wybranych????
Bo skoro Karolina pisze posty nie do wszystkich a jołasia jej odpowiada to coś tu nie gra???
Olusia okłamałaś wszystkich i uważasz że jest ok wróciłaś i wszyscy mają ci ufać
i ma być jak kiedyś? Przepraszam ale to nie jest normalne zachowanie i skoro forum jest dla wszystkich
to napisałam co myślę .

Blair- Do testowania daleko dopiero mam 14dc więc działamy :-)
U nas tez dzisiaj leje a chciałam posprzątać sobie autko..ale grilla wieczorem i tak zrobimy hehe:laugh2:
Asia :* ty pewnie znów od rana pracujesz ???
Od przyszłego cyklu i ja zastosuje Wieśka bo ze śluzem kruchooo.. a już tyle dziewczyn zaszło z Wieśkiem to może i Mi się uda :-D:-D

reklama
Goska ja właśnie wiem ze wiesiolek do owulacji się bierze i zdziwiło mnie to że te tabletki mogę brać tez w ciąży. Może to chodzi o dawkę, nie wiem. Ja póki co biorę 6 tabletek dziennie, później mam zmniejszyć do 3 czyli wyjdzie 300 mg wieśka.

Jołasia tylko ten Eye Q jest dość drogi - za opakowanie 360 tabletek ok. 170 zł. Są i mniejsze po 60 tabletek ponad 50 zł wiec przy kuracji bardziej się opłaca brać wielkie. Ten tran jest bez Wit. A. Ogólnie to są tabletki na nadpobudliwość i poprawę koncentracji :-D

Do góry