reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej.
Jołasia kciuki za tę wojnę bo walkę póki co wygrywasz 1:0 ;)

Co do wieśka to ja obecnie biorę Eye Q, dostałam od dermatologa na poprawę cery (to tran z wiesiołkiem i Wit. E) i w sumie śluz jest lepszy. Moja dzienna dawka to 600 mg wieśka. Nie wiem czy to dużo, pewnie nie bo ponoć mogę te tabletki brać i w ciąży, nie mam skurczy. A Oeparol chwali wiele dziewczyn.

A co ma piernik do wiatraka?
Asia ja już dawno przestałam na Ciebie reagować, zresztą szkoda mi się nawet wypowiadać.. I się denerwować z takiego powodu..
Zauważyłam że lubisz szum, i jak masz poparcie czujesz się silniejsza.. No nic, trudno, za to Twoje wypowiedzi są mega dojrzałe jak na Twój wiek..

Iwo a tak rzeczywiście coś mi się przypomina a u mnie też pierwszym oznakiem ciąży był właśnie zawrót głowy który nie zdarza mi się codziennie.. Jak się nie którym wydaje.. Dla mnie akurat taki objaw nie jest normalny..

Lisica' - może spróbuję tego preparatu. Bo ten co teraz mam to jakoś mi nie podpasował.

Aschle' - jak tam z twoim spaniema odnośnie tego monitoringu, wiem, że podjełaś już decyzję ale nie chciała byś sprawdzić czy owulacja jest.

U nie terapia witaminami chyba pomogła. Na noc wziełam tylko jedną tabletkę czystej waleriany i spałam 6 godzin. Spała bym jeszcze ale M wstał, no i mojego pieska znów bolały plecki i trzeb było dać mu tabletkę tzn wczoraj wieczorem dostał a dzisiaj nospe bo przy kręgosłupie coś nie tak może być z ee i siusiu. Pózniej masaż po pleckach tzn długie głaskanie palcami różnymi technikami. Teraz piesiorek zasną więc moje magiczne paluszki pomogły.

Witam się i ja, widzę ze znowu gorąco...
U mnie chmurzysko no i chyba cos kropi.
Lisica - wiesiołka zażywałam do dnia owulki.

Goska' - nie jesteś sama z tą brzydką pogodą. U nas rano słońce a teraz jakieś chmury się ciągną. Ciepło ale szaro.

jołasia - ja w sumie lubię czasem jak jest taka pogoda, jest leniwie i nigdzie się nie trzeba spieszyć ;-)
Zaraz zjem śniadanie, dzida wywalę sprzed TV i na jakieś zakupy może pojadę.

Hej :)

No i pupa, miało być ładnie a od rana leje i jest zimno :(

Karola ja nie jestem z tych co chowają głowę w piasek, jak mam coś powiedzieć to powiem. I tak długo wytrzymałam ignorując Olke, teraz myśli ze jak sobie "pokrzyczy" to nagle zmienię zdanie, troll to troll
Karola wyluzuj, Dziewczyny maja racje. Słowa które mi pisałas zastosuj do siebie ;)

Beebs ja biorę 3x2 mam oeparol chyba

Asiu :*
A powiedz mi ten śluz to miałaś go więcej zaraz po @ czy dopiero płodny był w większej ilości?
Nie rozsyłaj slonka, niech zostanie w Gdańsku :)
Wczoraj G powiedziałam o punktach wycieczkowych, spodobały Mu sie ;)

Miał być spacer, ale chyba bedzie zamiast tego sprzątanie mieszkania i w szafach muszę sobie znowu poukładać ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

No to drogie panie jak to jest z forum jest dla wszystkich czy dla wybranych????
Bo skoro Karolina pisze posty nie do wszystkich a jołasia jej odpowiada to coś tu nie gra???
Olusia okłamałaś wszystkich i uważasz że jest ok wróciłaś i wszyscy mają ci ufać
i ma być jak kiedyś? Przepraszam ale to nie jest normalne zachowanie i skoro forum jest dla wszystkich
to napisałam co myślę .

Blair- Do testowania daleko dopiero mam 14dc więc działamy :-)
U nas tez dzisiaj leje a chciałam posprzątać sobie autko..ale grilla wieczorem i tak zrobimy hehe:laugh2:
Asia :* ty pewnie znów od rana pracujesz ???
Od przyszłego cyklu i ja zastosuje Wieśka bo ze śluzem kruchooo.. a już tyle dziewczyn zaszło z Wieśkiem to może i Mi się uda :-D:-D

reklama
Goska ja właśnie wiem ze wiesiolek do owulacji się bierze i zdziwiło mnie to że te tabletki mogę brać tez w ciąży. Może to chodzi o dawkę, nie wiem. Ja póki co biorę 6 tabletek dziennie, później mam zmniejszyć do 3 czyli wyjdzie 300 mg wieśka.

Jołasia tylko ten Eye Q jest dość drogi - za opakowanie 360 tabletek ok. 170 zł. Są i mniejsze po 60 tabletek ponad 50 zł wiec przy kuracji bardziej się opłaca brać wielkie. Ten tran jest bez Wit. A. Ogólnie to są tabletki na nadpobudliwość i poprawę koncentracji :-D

Do góry