reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś nie może być inaczej jak ją od 7 na nogach cały dom trzeba ogarnąć, obiad zrobić i później jeszcze grill bo teściowa przyjeżdża więc boli mąż w pracy więc wszystko na mojej głowie niestety:-( dopiero teraz czuje jak dzidzius się rusza bo tak mu mama kołyske non stop serwowała;-)

reklama
Właśnie Mona. Zapytaj się doktora co poradzi. Może witaminy z grupy B ale by musiał zalecić dawkę dla ciężarnych, albo jaką maść, może jakąś delikatną ziołową, a zerknij na ćwiczenia dla kręgosłupa u ciężarnych.

Zapytam na pewno a przed wszystkim muszę zmusić się żeby więcej odpoczywać bo jestem trochę harpagan i ciągle w biegu ;-)
Zapraszam na gołąbki;-)

gołąbki z chęcią, miam:-)

a tu masz coś ciekawego, myślę, ze dla każdego:
[video=youtube;2sFNvgs-MuM]http://www.youtube.com/watch?v=2sFNvgs-MuM[/video]
[video=youtube;4IdOVTTkWCE]http://www.youtube.com/watch?v=4IdOVTTkWCE[/video]]

Mona, teściowa teściową, ale ona też musi zrozumieć, że potrzebujesz odpoczynku. Ja za dużo robiłam w ciąży i przez to poroniłam. Trzeba dmuchać na zimno. Kochana, pomyśl w końcu o sobie i maleństwu.

Dziękuję Jołasia zaraz sobie to poćwicze i zapraszam na gołąbki dzisiaj najpierw smażyłam a później piekłam i na wierzchu położyłam kapustę kiszona podpatrzyłam to u gesslerowej ostatnio zobaczę czy są lepsze
Teściowa przyjechała z włoch i dzisiaj robią mi urodzinki więc mąż będzie wszystko robił a ją będę siedzieć i się objadac;-)

Ostatnia edycja:
Malus zaraz Ci napisze PW bo moj Mezul przez przypadek jak instalowal Nowego windowsa to to usunal ale teraz stara sie to odzyskac

Mona piekny brzuszek :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Do góry