reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Maluś nie może być inaczej jak ją od 7 na nogach cały dom trzeba ogarnąć, obiad zrobić i później jeszcze grill bo teściowa przyjeżdża więc boli mąż w pracy więc wszystko na mojej głowie niestety:-( dopiero teraz czuje jak dzidzius się rusza bo tak mu mama kołyske non stop serwowała;-)

reklama
Właśnie Mona. Zapytaj się doktora co poradzi. Może witaminy z grupy B ale by musiał zalecić dawkę dla ciężarnych, albo jaką maść, może jakąś delikatną ziołową, a zerknij na ćwiczenia dla kręgosłupa u ciężarnych.

Zapytam na pewno a przed wszystkim muszę zmusić się żeby więcej odpoczywać bo jestem trochę harpagan i ciągle w biegu ;-)
Zapraszam na gołąbki;-)

gołąbki z chęcią, miam:-)

a tu masz coś ciekawego, myślę, ze dla każdego:
[video=youtube;2sFNvgs-MuM]http://www.youtube.com/watch?v=2sFNvgs-MuM[/video]
[video=youtube;4IdOVTTkWCE]http://www.youtube.com/watch?v=4IdOVTTkWCE[/video]]

Mona, teściowa teściową, ale ona też musi zrozumieć, że potrzebujesz odpoczynku. Ja za dużo robiłam w ciąży i przez to poroniłam. Trzeba dmuchać na zimno. Kochana, pomyśl w końcu o sobie i maleństwu.

Dziękuję Jołasia zaraz sobie to poćwicze i zapraszam na gołąbki dzisiaj najpierw smażyłam a później piekłam i na wierzchu położyłam kapustę kiszona podpatrzyłam to u gesslerowej ostatnio zobaczę czy są lepsze
Teściowa przyjechała z włoch i dzisiaj robią mi urodzinki więc mąż będzie wszystko robił a ją będę siedzieć i się objadac;-)

Ostatnia edycja:
Malus zaraz Ci napisze PW bo moj Mezul przez przypadek jak instalowal Nowego windowsa to to usunal ale teraz stara sie to odzyskac

Mona piekny brzuszek :tak:

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

reklama
Do góry