reklama
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Jołasia, my 3.05 robimy grilla u znajomych na działce Już się nie mogę doczekać. 4.05 w moje urodziny mieliśmy jechać do zoo, ale chyba nam nie wypali i dopiero czerwiec/sierpień jak M będzie mieć urlop to pojedziemy.
Karolina, każda ciąża przebiega inaczej, a może u Ciebie jednak to jest to, ale nie wiem nie znam Twojego organizmu. U mnie przeważnie kręci się w głowie jak mało zjem, za szybko coś robię, albo jak gwałtowne podniosę się. Wtedy muszę na chwilę położyć się.
Iwo, w końcu będzie wszystko ok z Twoją córeczką. Oby szybko zrobili badania i będziecie wiedzieć co i jak. Kochana, a którego Twoja córeczka ma komunię? Pewnie nie może już się doczekać
Aschlee, co tam?:* kochana, wyślij mi to co miałaś wysłać na maila, to jak będzie trochę jutro czasu z M poczytamy sobie Monitoring dobra rzecz.
Widzę, że znowu nie miło się robi. Aż się nie chce już tego czytać.
Watpliwosc, jak tam? Narzeczony znalazł pracę?
Letta, jak staranka? A jak idzie parkowanie? Jutro z M jedziemy na zakupy i jak będę jechać i próbować parkować. W końcu muszę się nauczyć
Kasia, kiedy testujesz?
U mnie ładna pogoda, a zapowiadali deszcz.
Karolina, każda ciąża przebiega inaczej, a może u Ciebie jednak to jest to, ale nie wiem nie znam Twojego organizmu. U mnie przeważnie kręci się w głowie jak mało zjem, za szybko coś robię, albo jak gwałtowne podniosę się. Wtedy muszę na chwilę położyć się.
Iwo, w końcu będzie wszystko ok z Twoją córeczką. Oby szybko zrobili badania i będziecie wiedzieć co i jak. Kochana, a którego Twoja córeczka ma komunię? Pewnie nie może już się doczekać
Aschlee, co tam?:* kochana, wyślij mi to co miałaś wysłać na maila, to jak będzie trochę jutro czasu z M poczytamy sobie Monitoring dobra rzecz.
Widzę, że znowu nie miło się robi. Aż się nie chce już tego czytać.
Watpliwosc, jak tam? Narzeczony znalazł pracę?
Letta, jak staranka? A jak idzie parkowanie? Jutro z M jedziemy na zakupy i jak będę jechać i próbować parkować. W końcu muszę się nauczyć
Kasia, kiedy testujesz?
U mnie ładna pogoda, a zapowiadali deszcz.
KasikP to działacie tylko skutecznie
Karola
Didi haha dobry ten Wasz kot!
O Olke
Aschlee tym razem bedzie dobrze!
Bada chyba mnie źle zrozumiano, ja napisałam ze ignoruje ale wyłącznie jedna osobę ze względu na jej kłamstwa wcześniejsze. Wiesz czasem wydaje sie ze któraś ignoruje a tak na prawdę to nie wie co odpisać a lepiej nie pisać nic niż durnoty ;p
Iwo kurczę mam nadzieje ze pomogą Małej...
Malus &&&& za jutrzejsza jazdę dasz radę
Asiu oby tylko nie padało ale sie cieszymy być moze wpadniemy na klasyki to moze uda sie spotkać
A jeśli chodzi o Wieśka to ja mam jednak taki, w poprzednim cyklu nie czułam różnicy, a teraz ledwo @ minęła i jest go juz sporo, dzis podczas serduszkowania czułam jakbyśmy użyli sporo żelu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Karola
Didi haha dobry ten Wasz kot!
O Olke
Aschlee tym razem bedzie dobrze!
Bada chyba mnie źle zrozumiano, ja napisałam ze ignoruje ale wyłącznie jedna osobę ze względu na jej kłamstwa wcześniejsze. Wiesz czasem wydaje sie ze któraś ignoruje a tak na prawdę to nie wie co odpisać a lepiej nie pisać nic niż durnoty ;p
Iwo kurczę mam nadzieje ze pomogą Małej...
Malus &&&& za jutrzejsza jazdę dasz radę
Asiu oby tylko nie padało ale sie cieszymy być moze wpadniemy na klasyki to moze uda sie spotkać
A jeśli chodzi o Wieśka to ja mam jednak taki, w poprzednim cyklu nie czułam różnicy, a teraz ledwo @ minęła i jest go juz sporo, dzis podczas serduszkowania czułam jakbyśmy użyli sporo żelu
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Ostatnia edycja:
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
iwo - nie szkodzi. O klinice pisałaś. Ale że tak krótki czas czkania to ładnie.
Szkoda, że lekarz za lekarzem a teraz znów gorączka wróciła. Mała się na pewno bardzo męczy a i takie dzieciństwo to też przykre. Non stop coś nie tak.
AsiaSzw - ja byłam u nas w aptece i pani powiedziała mi że żeby dostać samą witaminę D bez dodatków to oni sprzedają tylko na receptę.
Mięso już siedzi w marynacie i czeka na piekielne ciepełko grillowania tylko nie wiem, czy dziś robić, czy jutro. Czekam aż M odpisze.
A może takiego grilla:
Szkoda, że lekarz za lekarzem a teraz znów gorączka wróciła. Mała się na pewno bardzo męczy a i takie dzieciństwo to też przykre. Non stop coś nie tak.
AsiaSzw - ja byłam u nas w aptece i pani powiedziała mi że żeby dostać samą witaminę D bez dodatków to oni sprzedają tylko na receptę.
Mięso już siedzi w marynacie i czeka na piekielne ciepełko grillowania tylko nie wiem, czy dziś robić, czy jutro. Czekam aż M odpisze.
A może takiego grilla:
Ostatnia edycja:
Malusiolka
Blair, dziękuję:* Oby jutro nie padało. Zbiera się na deszcz, a ją się boję jeździć w deszczu. Jołasia, ale masz fajnie. Mój M pracuje dzisiaj od samego rana,przyjedzie na obiad i zaraz do kolejnej pracy i do rana. Dobrze, że zaraz majówka i będziemy mieć czas dla siebie. Tylko 2.05 na popołudnie do pracy na parę godzin musi jechać.
Gdybym kochała się z moim mężem bez zabezpieczenia, to pomyślałabym, że w ciąży jestem, ale to nie możliwe, bo się zabezpieczamy. Od 3 dni zmęczona jestem i to bardzo. Plecy mnie bolą i jak położę się na chwilę, to zasypiam :/ M mówi, że to zmęczenie i muszę trochę wyluzować z robotą w domu, bo nie da się tak funkcjonować. Ale ja nie potrafie w miejscu jednym długo usiedzieć i muszę coś robić. Nawet nie wiecie jak byłam u fryzjera i dla mnie 2h siedzenia, to jakaś kara była
mligocka, co tam u Ciebie?
Brrr, agniecha, a co u Was?
Mychunia, nie napisałam wcześniej a miałam napisać. Piękny brzuszek masz:*
Gdybym kochała się z moim mężem bez zabezpieczenia, to pomyślałabym, że w ciąży jestem, ale to nie możliwe, bo się zabezpieczamy. Od 3 dni zmęczona jestem i to bardzo. Plecy mnie bolą i jak położę się na chwilę, to zasypiam :/ M mówi, że to zmęczenie i muszę trochę wyluzować z robotą w domu, bo nie da się tak funkcjonować. Ale ja nie potrafie w miejscu jednym długo usiedzieć i muszę coś robić. Nawet nie wiecie jak byłam u fryzjera i dla mnie 2h siedzenia, to jakaś kara była
mligocka, co tam u Ciebie?
Brrr, agniecha, a co u Was?
Mychunia, nie napisałam wcześniej a miałam napisać. Piękny brzuszek masz:*
Jolasiu ja w takim razie nie wiem czemu tak ci powiedziala bo ja mam vit d3 1000 jednostek bez recepty i pani sama powiedziala ze teraz jest takie zapotrzebowanie ze wrecz kazdemu trzeba zalecac. Moze sprobuj w innej aptece.
reklama
Malusiolka
Mona, musisz więcej odpoczywać. Kochana, a mówiłaś o tym lekarzowi? Może coś Ci doradzi.