reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jołasia, my 3.05 robimy grilla u znajomych na działce :) Już się nie mogę doczekać. 4.05 w moje urodziny mieliśmy jechać do zoo, ale chyba nam nie wypali i dopiero czerwiec/sierpień jak M będzie mieć urlop to pojedziemy.

Karolina, każda ciąża przebiega inaczej, a może u Ciebie jednak to jest to, ale nie wiem nie znam Twojego organizmu. U mnie przeważnie kręci się w głowie jak mało zjem, za szybko coś robię, albo jak gwałtowne podniosę się. Wtedy muszę na chwilę położyć się.

Iwo, w końcu będzie wszystko ok z Twoją córeczką. Oby szybko zrobili badania i będziecie wiedzieć co i jak. Kochana, a którego Twoja córeczka ma komunię? Pewnie nie może już się doczekać :)

Aschlee, co tam?:* kochana, wyślij mi to co miałaś wysłać na maila, to jak będzie trochę jutro czasu z M poczytamy sobie :) Monitoring dobra rzecz.

Widzę, że znowu nie miło się robi. Aż się nie chce już tego czytać.

Watpliwosc, jak tam? Narzeczony znalazł pracę?

Letta, jak staranka? A jak idzie parkowanie? Jutro z M jedziemy na zakupy i jak będę jechać i próbować parkować. W końcu muszę się nauczyć :D

Kasia, kiedy testujesz? :)

U mnie ładna pogoda, a zapowiadali deszcz.

Blair sluzu mialam wiecej caly cykl a szczegolnie w plodne. No mam nadzieje ze sie wycieczka spodoba.

Jolasia vit D juz jest dostepna bez recepty :-) jem i ją.

Beebs ja stosuje zel pree-sed tez sobie chwale :-)

KasikP to działacie tylko skutecznie ;)

Karola ;)

Didi haha dobry ten Wasz kot!
O Olke

Aschlee tym razem bedzie dobrze! :)

Bada chyba mnie źle zrozumiano, ja napisałam ze ignoruje ale wyłącznie jedna osobę ze względu na jej kłamstwa wcześniejsze. Wiesz czasem wydaje sie ze któraś ignoruje a tak na prawdę to nie wie co odpisać ;) a lepiej nie pisać nic niż durnoty ;p

Iwo kurczę mam nadzieje ze pomogą Małej...

Malus &&&& za jutrzejsza jazdę :) dasz radę :)

Asiu oby tylko nie padało :) ale sie cieszymy :) być moze wpadniemy na klasyki :) to moze uda sie spotkać :)

A jeśli chodzi o Wieśka to ja mam jednak taki, w poprzednim cyklu nie czułam różnicy, a teraz ledwo @ minęła i jest go juz sporo, dzis podczas serduszkowania czułam jakbyśmy użyli sporo żelu ;)

apumyty9.jpg

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Ostatnia edycja:
iwo - nie szkodzi. O klinice pisałaś. Ale że tak krótki czas czkania to ładnie.
Szkoda, że lekarz za lekarzem a teraz znów gorączka wróciła. Mała się na pewno bardzo męczy a i takie dzieciństwo to też przykre. Non stop coś nie tak.

AsiaSzw - ja byłam u nas w aptece i pani powiedziała mi że żeby dostać samą witaminę D bez dodatków to oni sprzedają tylko na receptę.

Mięso już siedzi w marynacie i czeka na piekielne ciepełko grillowania:-D tylko nie wiem, czy dziś robić, czy jutro. Czekam aż M odpisze.

A może takiego grilla:
11_08-589x490.jpg

Ostatnia edycja:
Blair, dziękuję:* Oby jutro nie padało. Zbiera się na deszcz, a ją się boję jeździć w deszczu. Jołasia, ale masz fajnie. Mój M pracuje dzisiaj od samego rana,przyjedzie na obiad i zaraz do kolejnej pracy i do rana. Dobrze, że zaraz majówka i będziemy mieć czas dla siebie. Tylko 2.05 na popołudnie do pracy na parę godzin musi jechać.

Gdybym kochała się z moim mężem bez zabezpieczenia, to pomyślałabym, że w ciąży jestem, ale to nie możliwe, bo się zabezpieczamy. Od 3 dni zmęczona jestem i to bardzo. Plecy mnie bolą i jak położę się na chwilę, to zasypiam :/ M mówi, że to zmęczenie i muszę trochę wyluzować z robotą w domu, bo nie da się tak funkcjonować. Ale ja nie potrafie w miejscu jednym długo usiedzieć i muszę coś robić. Nawet nie wiecie jak byłam u fryzjera i dla mnie 2h siedzenia, to jakaś kara była :p

mligocka, co tam u Ciebie?

Brrr, agniecha, a co u Was?

Mychunia, nie napisałam wcześniej a miałam napisać. Piękny brzuszek masz:*

Jolasiu ja w takim razie nie wiem czemu tak ci powiedziala bo ja mam vit d3 1000 jednostek bez recepty i pani sama powiedziala ze teraz jest takie zapotrzebowanie ze wrecz kazdemu trzeba zalecac. Moze sprobuj w innej aptece.

Hej

Ją też biorę wit d3 1000 jest też 2000 ale to dla mojego męża raczej ;-)

Kobiety ratujcie kręgosłup mi wysiada nic dziwnego przy takim brzuchu :mad: aż strach pomyśleć co będzie później:p

reklama
Do góry