reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jołasia ja sobie nic nie chce wkręcać.. to może rzeczywiście jestem jakimś elementem któremu w głowie się nie kręci..
Mieszkam na 4 piętrze , codziennie wchodzę na dół do góry i jakoś nic mi nie dolega.. Czas pokaże czy moje podejrzenia są słuszne..
Blair a no właśnie, to miałam na myśli.. że owszem, każdy ma prawo tu pisać bo to otwarte forum ale czy sens jest znów wracać do tego co było?? I znów atakować.. Dla mnie to bez sensu, lepiej ugryzć się w język i przemilczeć sprawę..
Dziewczyny szkoda tego forum

Didi' - super kotek. Grzeczna kicia. Nie raz dzieje się coś nie bez powodu:-D

Posiadlam kolejną wiedze. Czym wiecej wiem tym bardziej jestem zniesmaczona. Z drugiej strony daje mi to chlodne podejscie do sprawy.
Zastanawia mnie tylko bol samych sutkow od dwoch dni. W poniedzialek wybulę na badanie prolaktyny, choc zawsze byla w normie. Mogla sie zmienic? Kto wie co hashimoto zdzialalo z moim organizmem.

Dobranoc paniom.

Blair dokladnie mialam to samo siedzialam I oglafalam Tv to meczylo mnie spanie ale jak sie polozylam do lozka to jednak mi sie odechcialo :)
Dobrze ze jutro weekend I nie trzeba wstawac wczesnie.Pewno do ok 8 bedzie mozna pospac :)

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Witam wieczornie :-)
Ja biorę wiesiołka 3 razy dziennie po 1 kapsułce i niestety nie zauważam zbytniej różnicy ani w ilości ani w jakości śluzu :-( Musze się niestety wspomagać lubrykantem Conceive Plus. Nie wiem, moze za mała biorę? Tylko, ze dawka którą przyjmuję to jest max jaką mogę wziąść ( tak z ulotki wynika). Jaką dawkę wiesiołka macie w swoich kapsułkach?? Bo moje zawierają 1000mg!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry.

Widze ze wieczor byl owocny w pisanie.

Aschlee mysle ze dobrze zrobilas z monitotingiem. Nie bedziesz sie spinac i nakrecac :-)

Blair popieram w kwestii ignorowania.

Karolina powiem ci tylko ze jest wiele skladowych do tego ze " do klimatu forum " NIE da sie powrocic.
Co do twojego posta to ilosc dzieci ktore posiadasz nie swiadcza o dojrzalosci i tu w stu procentach zgadzam sie z Jolasia. A jeszcze wpierw piszesz ze kazdy moze tu pisac, ale do Jolasi nie kierujesz swoich postow. Smieszne!

A forum tworza ludzie, ktorzy na nim sa.

Jolasiu zbadaj prolaktyne i bedziesz spokojna przynajmniej. Ja w tym cylku co badalam i wyszla wysoka mialam wielkie cycki i stanik byl wyzwaniem :-)

Beebs ja biore Wieska. Puki bralam Oeparol femina to czulam duza roznice w ilosci sluzu , teraz biore jskis inny w spadku po naszej ciezarowce Iwo i nie widze duzej roznicy a jak wezme go za duzo to lapia mnie skurcze. Wiec chyba Oeparol jest jakosciowo git.

Milej soboty

Witam kochane - miłego dnia życzę.

Asia - i nas leje od rana. Podeślij słoneczko.

Karolina - u mnie silne zawroty głowy były pierwszym sygnałem obu ciąż
Nie wiem czy pamiętasz ale byłam na szkoleniu i chłopak mnie lapal bo bym na glebę upadła....

reklama
Witam porannie.
Beebs'. Tak jak napisała Asia, po opearolu coś widziałam, niestety teraz na innym nic ale nie wiem czy to nie zależy od tego że bralam clo bo tam coś napisali o zaburzeniu śluzu.
a ten żel to może spróbuje jak teraz się nie udało.

Asia' - właśnie o tym myślałam jak pisałam posta skierowanego do Karoliny. Dokładnie opisałaś me myśli. Ale tyto ujęłaś bezpośrednio. Co do badania. Tak zrobię bo nie wiem o co chodzi. Albo jest za wysoka, albo w końcu mój organizm zaczął funkcjonować normalnie po stymulacji.

Tak ogólnie, to wczoraj jak poczytałam troszkę o hormonach to jestem wręcz zniesmaczona. Wcześniej miewałam często bardzo obfite miesiączki. Żeby sprawdzić czemu szłam do ginekologa, robił usg i stwierdzał, że endometrium jest w porządku. Z tego co wyczytałam, gdy pęcherzyk nie pęka jego ścianki bardzo grubieją i przez to wytwarza duże ilości estrogenów które powodowały pogrubianie się nadmierne wyściółki macicy, skutkiem tego była niemiłosiernie obfita w skrzepy i długa miesiączka.
Biorąc to pod uwagę można przypuszczać, że mi wielokrotnie pęcherzyki nie pękały. Zaczęło się to w 2010 roku a skończyło niedawno. @ nieraz obfite są ale już nie ma w nich tyle skrzepów. Teraz się okaże jak zbadam estradiol w ok 7 dniu wysokiej temperatury. Jeżeli będzie za wysoki, to coś nie gra.

A dziś zaczynam luteine.

Skoczyła mi temperatura a lutka jeszcze nie brałam:-D. 1:0 dla mnie.

Do góry