reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

Karolina' - ja pytałam sie po prostu co w tym dziwnego.
Poza tym stwierdzenie, ze nie kierujesz do mnie swych postow jest nie na miejscu. Jestem na forum, udzielam sie to jestem czescia forum. Ty piszesz tu to piszesz do tych co sa czescia forum. Dlatego kazdy ma prawo przeczytac wszystko i wyrazic swa opinie na ten temat.
Ponawiam pytanie, co w tym dziwnego ze zakrecilo ci sie w gkplowie.
Pewno nie raz mialo to miejsce a teraz zwracasz na to uwage bo czekasz na dwie kreski.

reklama
No dobrze, ale mogłaś już nie pisać tego że jestem niedojrzała..
Bo mam dwójkę dzieci, trzecią ciążę nie dawno straciłam i miałam podobny objaw..
Mi się kręcenie w głowie na codzień nie zdarza.. uwierz..

Kurcze widze ze znow na tapecie jeden temat... widze ze znow zaczyna sie gadanie.., nie macie laski innych problemów na głowie?, zyjecie tylko ta jedna sprawa? kazdy juz chyba na ten temat sie wypowiedzial w swoim czasie? wiec po co znow do tego wracac? To co sie stalo to juz sie stalo i czasu sie nie cofnie..

Aschle
a u mnie wszystko dobrze... idziemy do przodu...:tak:

Karolina bede trzymac kciuki mocno i nie puszcze... :tak:

A skoro kazda ma prawo napisac to co mysli wiec ja tez napisze ze uwazam ze dla mnie to chore jest obgdywanie lasek za plecami a na forum slodzic sobie..

Ostatnia edycja:
Karola no i gitara ;)

Olka jakbyś nie zauważyła to tu jest mnóstwo tematów poza twoim trollowaniem. Jest dużo nowych osób, warto zeby wiedziały ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Motylkowaona- gratuluje sliczny dzidziuś
Karolina859 ale masz fajne dzieciaczki i jakie juz duze super

Ja spac nie moge non stop jestem chora na zniane z mloda nic mi sie nie chce w dodatku kot nam podziurawil zapas gumek hehe nie wiem jakim cudem tak czy siak czekam na 5.5 mam nadzieje ze tym razem cos zmajstrowalismy postaram sie wiecej pisac chodz powiem ze wolalabym sie pierw wykrowac kurcze kiedy to sie skonczy

Popieram wypowiedz Blair. Raz piszesz ze kazdy ma prawo pisac co chce a z drugiej strony musi zastanawiac sie nad wypowiedza.
Kazdemu nawet najzdrowszemu czlowiekowi nawet z błahych powodow zakreci sie w glowie i to jest fakt. Tylko ze wiekszosc nie zwraca na to uwagi.

Skoro ty uwazasz ze tobie nigdy sie w glowie nie kreci to znaczy ze jestes ewenementem.
Zawroty glowy sa nawet od nieodpowiedniego ruchu ciala, delikatny spadek cukru to mogl spowodowac, kazda zmiana hormonalna, mogla bym wymienic wiele powodow.
Nic sobie po prostu nie wkrecaj

Ja tez cos spac nie moge.Powiercilam sie troche w lozku I stwierdzilam ze to jeszcze nie moja pora ;)

Didi to trzymamy kciuki &&&&& zeby @ nie przylazla

Pewnie jest wiele tematow do rozmow a non stop o tym sie gada !! albo z przerwami kilkudniowymi - ciekawe to !! bo juz nie jeden raz byl poruszany temat...

reklama
Wraca troll wraca i temat ;)

Aschlee ja tez sie w łóżku kręcę, wcześniej zasypialam na siedząco a teraz sen odszedł w sina dal ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Do góry