reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula no i najlepiej na spontanie :) bardzo sie cieszę ze mogę powiedzieć " a nie mówiłam!" :D

KasikP wiem ze bedzie, musi być. Ale jak widziałam jak G sie wykańcza w tej pracy... I teraz ta biedna dziewczyna... Mam nadzieje ze inspekcja pracy sie nimi zainteresuje...
Czyli nie tylko ja mam wrażenie ze po wielkiej aferze wywalenia trolla gdy ten powrócił prawie każda nic sobie z tego nic nie zrobiła... Ja ignoruje bo cóż innego począć, forum nie chce opuszczać...
A za Ciebie kiedy trzymać kciuki? Kiedy testowanie? :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair przecież nie będziemy całe życie wrogo nastawione.. Było minęło.. Forum nadal funkcjonuje
Kasik P a do klimatu zawsze można powrócić.. nie ma sensu tłumić w sobie negatywnych emocji, lepiej je zastąpić pozytywnymi

Ankax' - widzisz, to nic dziwnego. Mi ginekolog wytłumaczył, że to dzieje się przy owulacji. Płyn z pęcherzyka wylewa się do jamy otrzewnej. Czemu taam to może przy następnej wizycie zapytam.

Blair' - my w tym cyklu nastawiliśmy się na spontan. Było fajnie i tyle, zaraz po @ co dwa dni lub więciej i o różnych porach dnia.

Karola ale jeśli ktoś tak ściemnia to sory ale nie mam ochoty pisać z taka osoba, bo ja pisze o swoich uczuciach i wydarzeniach z życia a po tamtej akcji to mam nikła wiarę czy to co pisze ta osoba jest prawda. Każdy robi jak uważa, ja nie ufam, ignoruje i nie toleruje takich osób na forum wiec sie od takiej osoby odcinam, omijam posty

Jolasia no to mocno trzymam kciuki żeby spontany były owocne, ja coś czuje ze u nas na wyjeździe to bedzie tyleeee spontanow ;p

Blair czy ja dobrze rozumiem ze wedlug Ciebie troll tu powrocil i pisze z Nami?
Na to juz nic niezdzialamy, ja tam trolli nie poznaje;p albo przez to ze na szybko czytam co u Was, musiaabym sie bardziej skupic heh

Motylku gratuluje:)

Dziewczyny bez nerwów, przecież te forum jest dostępne dla każdego i każdy ma prawo napisać co chce
Ja jestem tego zdania żeby zapomnieć o tym co było, i przywrócić nasze dawne forum staraczek, przecież same pamiętacie jak fajnie kiedyś było popisać.. A teraz.. większość ignoruje, albo pisze coś między sobą.. Ja się zgadzam że Olusia zle zrobiła, ale nie wydaje Wam się że każdy zasługuje na drugą szanse? Nie warto tracić nerwów takie jest moje zdanie Blair przemyśl to jeszcze bo w takiej atmosferze ciężko się pisze

Karola ale nikt tu sie nie denerwuje ;) ja jestem daleka od tego, w świetle dzisiejszych wydarzeń problem trolla to nie problem.
Z jednej str piszesz ze każdy ma prawo pisać co chce a z drugiej str mam sie zastanowić nad tym co pisze zeby nie psuć atmosfery...
Kasik sie wypowiedziała, ja ja poparłam i napisałam ze każdy robi jak uważa, ja takiego zachowania nie toleruje i taka osoba jest u mnie skreślona. To nie był pierwszy raz tylko kolejny, oszukała wiele osób w bolesny jak na to forum sposób. Wiec zeby juz nie psuć atmosfery na forum, nie bede ciagnąć tego tematu, każda jest dorosła i robi jak uważa

Do Kobitek które brały wiesiolek, produkcje śluzu od kiedy zauwazylyscie? Dopiero płodnego? Czy przejdź plodnym te jakiś występował?

Ostatnia edycja:
Karolina, - wybacz ale co jest dziwnego w tym, ze zakręciło ci się w głowie? Dziewczyno ty sie starasz o dziecko a nie wiesz że zakręcić się w głowie może nastąpić z najbardziej błahego powodu. Człowiek zmienia się z wiekiem i różne rzeczy się przytrafiają.
Dla mnie twój post jest conajmniej przejawem niedojrzałości.

Blair, - ja brałam teraz jakiś wiesiołek co pisało 3*2 tabletki i sluzu nie było jakoś wiele. Tyle że u mnie chyba tak clo zadzialalo

reklama
Blair no dokładnie , zgadzam się :) i szanuję Twoje zdanie
Jołasia dla Ciebie mogę być nie dojrzała.. To twoja teoria.. myśl co chcesz.. do Ciebie nie kieruje swoich postów..

Do góry