reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A pamiętasz może Uleńko jaki robiłaś test?
Ja przy córce robiłam też na ok. 3 dni przed @ i wyszedł pozytywny, ale nie pamiętam jaki to był. Dwa testy zakupiłam przed świętami i tak sobie czekają. Wczoraj też mnie mąż drażnił tzn. jego obecność i wyrzuciłam go z łóżka na materac na podłogę.

Ja właśnie myślałam, żeby zrobić test w piątek albo w sobotę, choć przy córce robiłam w 28 dc, a @ miałam co 31-32 dni ( w sumie to były dwie bo po poronieniu)

Ja mam dzisiaj 25 dc dlatego chciałam poczekać do piątku bądź soboty. Dłużej chyba nie wytrzymam. Ja z testów mam pink test i jakiś alpha med. Innych nie mieli w aptece, w której byłam. Ale quixxa muszę sobie jeszcze zakupić bo miałam go przy poprzednich ciążach.

Ja mam dzisiaj 25 dc dlatego chciałam poczekać do piątku bądź soboty. Dłużej chyba nie wytrzymam. Ja z testów mam pink test i jakiś alpha med. Innych nie mieli w aptece, w której byłam. Ale quixxa muszę sobie jeszcze zakupić bo miałam go przy poprzednich ciążach.
poczekaj jeszcze te pare dni,bo po co masz sie stresowac w razie negatywnego wyniku (bo za wczesnie) ale mysle ze jak sie wsluchasz w siebie to bedziesz wiedziala...to takie dziwne,...

Masz rację. Pocieszam się faktem, że jutro już środa, więc do piątku nie daleko. Ale jestem strasznie niecierpliwa. Nawet nie chciałam Wam o tym wszystkim pisać, bo bałam się, że nic z tego nie wyjdzie. No nic muszę czekać i czymś głowę zająć bo zwariuje przez to oczekiwanie.

Masz rację. Pocieszam się faktem, że jutro już środa, więc do piątku nie daleko. Ale jestem strasznie niecierpliwa. Nawet nie chciałam Wam o tym wszystkim pisać, bo bałam się, że nic z tego nie wyjdzie. No nic muszę czekać i czymś głowę zająć bo zwariuje przez to oczekiwanie.

ja pamietam ze mialam tak samo ,ze balam sie pow o moich uczuciach ,ze powiecie ze to za wczesnie, ze sobie wymyslam...i nie ktore dziewczyny tak pisaly ,ale ja szlam pod prad bo czulam co we mnie siedzi:tak:

Jestem i ja :-)
Bylam u mojej Cudownej Chrzesniaczki. Tak sie nasmialam z tego Glupolka :-D
Zjadlam rzodkiewki w jogurcie i... zrobilo mi sie niedobrze. Na szczescie po chwili przeszło ;-)

Asmi to & ;-)

Aschlee cwaniaro :-) wiesz jak Męża przekupić

reklama
Do góry