reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny.

U nas wczoraj piekny dzien a dzis juz sie pochmurzylo.

Ovufr wyznaczyl owulacje na niedziele tak jak podejrzewalam. Dziwi mnie tylko moja temp. Jak przed owu skoczyla jak szalona to teraz spada co dzien o 1stopień. Mialyscie tak kiedys? Czy to normalne?

Asmi badz dobrej mysli. Przeciez kazdej z nas w koncu sie uda. Wiec moze wlasnie na ciebie przyszla pora :-)

Asiaa najlepiej powtórz dzis test zanim zrobidz bete. Bo tak jak Jolasia mowi po takim czasie II kreski nie sa raczej wiarygodne. Choc zycze ci aby to bylo TO.

Ostatnia edycja:
reklama
hej dziewczyny :tak:

Motylku bardzo się cieszę, że już jesteś w domku :tak:życzę Ci, aby krwiak się szybko wchłonął :tak:

a jutro jadę z mężem do laboratorium całodobowego (mąż na 7 do pracy jedzie i mnie podrzuci) żeby zrobić badania krwi, moczu, glukozy i odczynnika jakiegoś tam, a potem po mnie teściowa przyjedzie :tak:najbardziej się boję tej glukozy, bo mam 75g mieć rozpuszczone w szklance wody blee :baffled:

asmi ja robiłam test właśnie przez ból piersi na 3 dni przed terminem miesiączki :-D

Aschlee ta lekarka to ma tupet :wściekła/y:

Hej dziewczyny
Mi temperatura spadła dzisiaj o kilka stopni, więc myślę że @ nie długo zawita choć żadnych bóli nie czuje a mam 23 dzień cyklu
Gardło mnie zaczyna boleć
Trzymam kciuki za testujące &&&
Gabis powiem szczerze że nie mam pojęcia , mi samej też jakoś dziwnie wyznaczył ovu owulacje..

Ostatnia edycja:
Malusiek, dobra dziewczyna jesteś. Zawsze o wszystkich pamiętasz:)
Wczoraj @ sie skończyła, więc wlaczamy na luz i staramy sie, kiedy najdzie ochota:). A poza tym po staremu, praca-dom, dom-praca...postanowiłam sobie od maja powrócić do mojej nauki... odstawilam książki jakieś pól roku temu, a został mi tylko rok nauki do skończenia, więc od maja zaczynam:). I nie mogę doczekać sie weekendu, bo będziemy oblewac moje urodziny i D przygotował dla mnie rożne niespodzianki:) A co tam u Ciebie?

Dziewczyny, gratuluje tym które zobaczyly 2 kreski i witam nowe staraczki:) im nas wiecej, tym razniej:)

Dojezdzam do pracy, więc do następnego... :)

Ja już po ćwiczeniach. Kolanko coraz lepiej. Już rano jak były przytulanki to pobolewało tylo troszkę Kolanko. Mogę już nawet delikatnie na nie stawac przy zgięciu nogi tzn np jak wstaję z łóżka i musze się przeczołgać przez eMa lub jak wchodze do wyrka a on juz jest i muze przez niego przejść bo ja śpie przy ścianie. Na początku nawet to sprawiało mi trudności.

Za półtorej godziny jadę. Lekarz sprawdzi jak tam jajniki, pękło choć jedno czy nie.

Dzisiaj na obiadek makaron z białym serem i jagodami. Mój uwielbia takie dania. Jak już to z samymi owocami a on wiecznie ten ser. Jak nie kanpki z serem żółtym to makaron z serem albo pierogi z serem. Ja wole owoce, ziemniaki, warzywa i mięso a z zup to tylko rosół a on żurek, barszcyk, rosołek, moja zupa smieć tzn pełny gar różności, pomidorowa, gulasz i makarony, nie obędzie się bez tony mięsa s surówką z sałaty w oleju oczywiście bez ziemniaków. On lubi świnkę a ja jadam tylko chude mięsko. Najlepiej białe, kurczak, indyk no i może być kaczka.

U nas zaczeło się przejaśniac. Oczywiście znowu ciepło.

Witajcie Kochane :) piekny sloneczny dzien dzisiaj.

Letta a czego sie uczyc?

Ja wczoraj tak sie zasiedzialam nad ksiazkami ze poszlam spac o 1.30 a o 4.15 wstaje do pracy.
Ale o dziwo nie chce.mi sie komoletnie spac :-D

Gesendet von meinem HTC One V mit Tapatalk

Witam!

Asia nie chce robić Ci nadziei, ale ja przy synku miałam tak, że rano zrobiłam test i wyszedł negatywny, a wróciłam z pracy, a tam się pojawiła druga kreseczka. Ale najlepiej powtórz test rano.

Mnie dzisiaj bolała pachwina z prawej strony jak się obracałam z boku na bok. Wczoraj ból w pachwinie pojawił się podczas spaceru.

U nas piękna pogoda, ale moje dzieciaczki nie chcą zjeść śniadania,a ja z miłą chęcią poszłabym już na dwór.

A co do obiadu to dzisiaj robię pęczatto ( kasza pęczak, pieczarki, cebula, czosnek, marchew i cukinia)

Miłego dnia :-)

O matko a u mnie takie nudy dzis w pracy ze normalnie juz nie wytrzymuje.

Szukam jakiegos fajnego przepisu na jutrzejszy obiad. Chcialabym zrobic jakąś zapiekanke z cukinią. Mozecie cos polecic?

Jolasia kciuki za monitoring. Napewno wszystko pieknie popękalo!

A ja zaczynam sie nakrecac ze napewno nic z tego cyklu nie bedzie bo ta temp.taka dziwna i ze wogole za malo sie staralismy bo tylko w niedz.i pon. I wogole lapie jakiegos dola...

reklama
Gabis przepisu Ci nie dam, ale moja mama robiła pyszną cukinie faszerowaną mięsem mielonym. Nie wiem jak dokładnie to robiła, ale pycha. Może w necie coś znajdziesz.

Do góry