reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Musialam leki wykupic,i zakupy jakies zrobic a po za tym do Play musialam isc bo mi wystawili rachunek 154 zl zamiast 59.99..

noi sie polozylam..i patrze jak R sprzata :) gotuje:) podaje:) usluguje :) jak sie milo patrzy.. I tak sie zapatrzalam na niego.. Dlatego teraz pisze bo poszedl do sklepu. :)

Motylku dobrze,że już w domku jesteście,bo w domku najlepiej. teraz wypoczywaj i się leń ,a mężuś niech w około lata, a co?! :-D
Ciesze się,że z maleństwem ok i że serducho słychać:-D

Zaraz mnie coś trafi. Naprodukowałam sie, a mi całego posta zjadło. Weź się nie zdenerwuj.

Motylku, dobrze że już w domku jesteś :* Trzymam mocno kciuki aby krwiak szybko się wchłonął.

Asia, Paryż jest piękny :) Czekam na zdjęcia z wycieczki :* Pisałaś, że Kasik będzie załatwiać Wam nocleg. Ona mieszka we Francji?

Anulka, współczuję Tobie <przytul>:* Wiem co czujesz, bo sama przez to przechodziłan w obu ciążach.

Asmi, kciuki za dzieciaczja, aby udało się z przedszkolem.

M dzwonił do księgowej i umówił się z nią na jutro o 9-tej. Cieszę się, że możemy u niej wypełnić wniosek i wydrukiwać. W porządku babka z niej :) Mam nadzieje, że ją przyjmą. Za miesiąc już 4 lata będzie mieć. Jaj ten czas leci.

Gochson, jak tam Adaś?:)

Agniecha, a co u Ciebie i Mateuszka?:*

Motylku, - dobrze że już w domu, razem w dwupaku. Fajnie. Już zaczęłam się poważnie martwić, co się stało. Miło że R pomaga. W końcu dba o swoje dwa skarby.

U nas zaczeło padać, na szczęście burze poszły precz.

hej :)
Maluś, dziękuję, że pytasz :) Kochana jesteś :-* U mnie wszystko dobrze, mieliśmy z m trochę ciężki tydzień przed świętami, ciężki pod tym względem, że sie kłóciliśmy itp ale chyba wszystko wraca do normy. Brzuszek rośnie, za tydzień mam wizytę i sie denerwuję bo większość dziewczyn na tym etapie ciąży w październikówkach czuje już ruchy a ja nie i trochę sie martwię. Mati ok, na szczęście zdrowy od 3 tyg :) mam nadzieję że tak dłuuugo zostanie.. Chodzi do przedszkola i wychodzić z niego nie chce. Dodatkowo mni 5 razy dziennie pyta no kiedy ta dzidzia już się urodzi, już nie mogę wytrzymać z tym czekaniem :) Znalazł swoje grzechotki i wszystkie poskładał w jedno mijsce dla dzidziusia :)

Motylku, dobrze, że już w domku :)

Brrr, co tam u Ciebie?

Anulka kurde to co napisalas dalo mi kopniaka do dzialania :tak: mam nadzieje ze wszystko bedzie ok.

Byla Pani doktor do mnie dzwonila I aktualnie jestem na uspokajaczu....:mad::mad::mad::mad:

reklama
Do góry