reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

ewelinko, - rzodkiewki mogą być ciężkie dla żołądka, dlatego to odczułaś.

Asmi, - poczekaj dzień, dwa. Dla pewności. Jescze wszystko zależne od tego kiedy miałaś owu.

Ja już troszkę lepiej. Może jeszcze uda mi się dorwac eMa jak przyjdzie na przytulanki. Śluzu co nie miara.
Zmykam robić sobie paznokcie.

Dobranoc.

reklama
asmi, - 10 dni to średni czas w jakim powinno dojść do zagnieżdżenia, poczekała bym z testem do czwartku. Bynajmniej jest takie moje zdanie.

Ja właśnie mam zamiar poczekać do piątku bądź soboty. Nie chciałam robić szybciej. Ja uciekam, bo jestem okropnie zmęczona. Dobranoc:-)

Ja poprostu nie wierze!! Chyba udam się na betę, bo rano wstaje chcę wyrzucić test. A tam dwie krechy i dalej niewiem czy po takim cZasie ten test mógł wykryć coś? Już jestem zielona!

Dzień dobry paniom z rana :-)

Asiaa' - jezeli robilas tst rano a wieczorem dopiero zobaczylas dwie kreski to to nieważne, testu nie odczytuje sie po tak długim czasie. Najlepiej powtórzyć test rano i odczytać go po czasie zapisanym w ulotce, nie dłużej.

Wszystkim miłego dnia.

reklama
Do góry