reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee <przytul> Bedzczelna ta kobieta.

Asia, a nie wiedziałam :D Myślałam, że mieszka we Francji :D

Agniecha, dobrze że u Was już jest dobrze i Mati do przedszkola chodzi :) Kochana, co do czucia ruchów, to nie jest powiedziane, że musisz już je czuć. Każda ciąża jest inna. Trzymam kciuki za wizyte :* Pochwal się brzuszkiem :)

Malus ja tez poskladalam deklaracje I czekam na miejsce.Kolo domu mam 4 przedszkola wiec w ktoryms sie w koncu powinno znalezc.Poluje na jedno najbardziej bo mam 5 minut od domu a potem z przedszkola kolejme 5 spacerem do pracy
Trzymam kciuki zeby dla Oliwki szybko znalazlo sie miejsce. :tak:

Dzisiaj mam wieczor na buszowanie w ksiazkach bo dla Meza kupilam gre komputerowa I sie chlop wkrecil :D

Ostatnia edycja:
Wiecie co od kilku dnie bolą mnie piersi. Często w okolicy sutków, do tego czuje ból jajników raz po jednej stronie raz po drugiej. Czasem czuje takie ból w podbrzuszu, jakiś czas temu był taki ciągnący dokładnie po środku. Boję się, że się nakręcę na ciąże i nic z tego nie będzie. Ale mnie nigdy przed @ nie bolą piersi, a w ciąży jak byłam to i owszem. Najchętniej już zrobiłabym test, ale jest chyba za wcześnie 25 dc. Nie wiem już co myśleć i co robić. A z tego co pamiętam to u mnie w mieście na betę czeka się tydzień.

Wiecie co od kilku dnie bolą mnie piersi. Często w okolicy sutków, do tego czuje ból jajników raz po jednej stronie raz po drugiej. Czasem czuje takie ból w podbrzuszu, jakiś czas temu był taki ciągnący dokładnie po środku. Boję się, że się nakręcę na ciąże i nic z tego nie będzie. Ale mnie nigdy przed @ nie bolą piersi, a w ciąży jak byłam to i owszem. Najchętniej już zrobiłabym test, ale jest chyba za wcześnie 25 dc. Nie wiem już co myśleć i co robić. A z tego co pamiętam to u mnie w mieście na betę czeka się tydzień.
wiesz ,że masz takie właśnie objawy jakie ja miałam i takie też mialam w pierwszej ciąży i ich nie da się z niczym innym pomylić,nawet z @. nie wiem skąd ale wiedzialam ze ciąża. taka kobieca i matczyna intuicja:-)
Tobie życzę tego samego:-):tak:

Asmi mnie piersi bolą przed @ prawie zawsze i gdy nie bolą to jest to dla mnie dziwne :p Na test chyba rzeczywiście za wcześnie,ale ja na tydzień przed @też doszukuje się u siebie objawów i nic na to nie pitrafie poradzić ,niestety moja rada tl cierpliwość a dodam,że już niedługo Ci pozostało tego oczekiwania.Trzymam kciuki &&&&:-)

Dziękuje Wam. Ja nigdy nie miałam przed @ bóli piersi. Zresztą to przez to nie mogę przestać o tym myśleć, ale to chyba byłoby zbyt piękne by było prawdziwe. Uleńko, a Ty też robiłaś test na kilka dni przed @?

Asmi tak ja robiłam wcześniej test. @miałam dostać 20-21 (moje cykle 30-31dni) a ja test zrobiłam 17tego i juz wyszedl pozytywny.na drugi dzien nastepny i tez sie potwierdzilo moje przeczucie

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:

Kwiecień:
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:

karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
susel - @3.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP

Do góry