reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aschlee <przytul> Bedzczelna ta kobieta.

Asia, a nie wiedziałam :D Myślałam, że mieszka we Francji :D

Agniecha, dobrze że u Was już jest dobrze i Mati do przedszkola chodzi :) Kochana, co do czucia ruchów, to nie jest powiedziane, że musisz już je czuć. Każda ciąża jest inna. Trzymam kciuki za wizyte :* Pochwal się brzuszkiem :)

Malus ja tez poskladalam deklaracje I czekam na miejsce.Kolo domu mam 4 przedszkola wiec w ktoryms sie w koncu powinno znalezc.Poluje na jedno najbardziej bo mam 5 minut od domu a potem z przedszkola kolejme 5 spacerem do pracy
Trzymam kciuki zeby dla Oliwki szybko znalazlo sie miejsce. :tak:

Dzisiaj mam wieczor na buszowanie w ksiazkach bo dla Meza kupilam gre komputerowa I sie chlop wkrecil :D

Ostatnia edycja:
Wiecie co od kilku dnie bolą mnie piersi. Często w okolicy sutków, do tego czuje ból jajników raz po jednej stronie raz po drugiej. Czasem czuje takie ból w podbrzuszu, jakiś czas temu był taki ciągnący dokładnie po środku. Boję się, że się nakręcę na ciąże i nic z tego nie będzie. Ale mnie nigdy przed @ nie bolą piersi, a w ciąży jak byłam to i owszem. Najchętniej już zrobiłabym test, ale jest chyba za wcześnie 25 dc. Nie wiem już co myśleć i co robić. A z tego co pamiętam to u mnie w mieście na betę czeka się tydzień.

Wiecie co od kilku dnie bolą mnie piersi. Często w okolicy sutków, do tego czuje ból jajników raz po jednej stronie raz po drugiej. Czasem czuje takie ból w podbrzuszu, jakiś czas temu był taki ciągnący dokładnie po środku. Boję się, że się nakręcę na ciąże i nic z tego nie będzie. Ale mnie nigdy przed @ nie bolą piersi, a w ciąży jak byłam to i owszem. Najchętniej już zrobiłabym test, ale jest chyba za wcześnie 25 dc. Nie wiem już co myśleć i co robić. A z tego co pamiętam to u mnie w mieście na betę czeka się tydzień.
wiesz ,że masz takie właśnie objawy jakie ja miałam i takie też mialam w pierwszej ciąży i ich nie da się z niczym innym pomylić,nawet z @. nie wiem skąd ale wiedzialam ze ciąża. taka kobieca i matczyna intuicja:-)
Tobie życzę tego samego:-):tak:

Asmi mnie piersi bolą przed @ prawie zawsze i gdy nie bolą to jest to dla mnie dziwne :p Na test chyba rzeczywiście za wcześnie,ale ja na tydzień przed @też doszukuje się u siebie objawów i nic na to nie pitrafie poradzić ,niestety moja rada tl cierpliwość a dodam,że już niedługo Ci pozostało tego oczekiwania.Trzymam kciuki &&&&:-)

Dziękuje Wam. Ja nigdy nie miałam przed @ bóli piersi. Zresztą to przez to nie mogę przestać o tym myśleć, ale to chyba byłoby zbyt piękne by było prawdziwe. Uleńko, a Ty też robiłaś test na kilka dni przed @?

Asmi tak ja robiłam wcześniej test. @miałam dostać 20-21 (moje cykle 30-31dni) a ja test zrobiłam 17tego i juz wyszedl pozytywny.na drugi dzien nastepny i tez sie potwierdzilo moje przeczucie

reklama
Starające się: 14 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7,V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn,m-s,Anulka1988,ulenka7883

Styczeń 2015

Czekamy na potwierdzenie:

Kwiecień:
watpliwosci - @25.04
asmi - @28.04
Matik2012 - @29.04

Maj:

karolina859 - @1.05
Olusia7982 - @1-2.05
jołasia - @2.05
susel - @3.05
kasikz - @5.05
bada m. - @6.05
jussastar - @8.05
mligocka - @10.05
julia0903 - @13.05
Nuuuśka - @17.05
Blair87 - @19.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU, Agniesiak85,KasiaP

Do góry