reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Asiunia- dziękuję że pytasz, u mnie w porządku, czas umyka okrutnie.:baffled:
A z forumowych tematów, jutro idę na monitoring. I po wizycie u gina udajemy się z mężulem na zasłużony odpoczynek. Kierunek Jastarnia.:tak: Ogromnie się cieszę, bo jestem okropnie zmęczona i pracą i codziennym życiem , w którym mnóstwo się dzieje.

Ufff, w końcu się zresetuję.:-)

Asiunia a co u Ciebie?

Pozdrawiam.

reklama
Ewelina- rozumiem.

Mligocka- woow, super, że wyjeżdżacie! Bardzo się cieszę, że odpoczniesz trochę, bo Ty ciągle zawalona jesteś pracą. Urlop dobrze Wam zrobi. Daj znać jak jutrzejszy monitoring. Oby piękny pęcherzyk rósł!

Witam się i ja!

Maluś ja dzisiaj złożyłam papiery do przedszkola. Bardzo mu się jedno spodobało, które we wniosku miałam jako pierwszej preferencji. Chciałabym, żeby się tam Adaś dostał, ale dowiem się dopiero 13 czerwca.

Uleńko piękna beta. Gratuluję :-)

Ewelinka ja w ciąży na zaparcia dostałam od lekarza lactulose mip to jest syrop na zaparcia, który nie działa gwałtownie. A powiedz mi czy bierzesz jakieś tabletki dopochwowe? Bo ja w ciąży z córką brałam luteine, a była to ciąża po poronieniu i jak zobaczyłam przy podcieraniu odrobinę krwi to się wystraszyłam nie na żarty. Poleciałam do swego gina i on mi powiedział, że to od tabletek dopochwowych. Oczywiście po zbadaniu.

Malus mi ten Paryż to od lat w glowie siedzial. A teraz taka chwila " a co tam " i bilety kupione :-) teraz czekam na Kasikz az mi jakis ciekawy nocleg znajdzie ;-)

Mligocka ciesze sie ogromnie ze odwiedzisz nasze rejony :-) u mnie no powoli do przodu daje rade. Tez do urlopu czekam.

Pozdrawiam

Oj u nas jakieś chmurzysko się zbiera.
Miłego popołudnia paniom życzę, jak burza i bedzie blisko to ruter wyłączam bo już raz nam padł.
Ide psa wyprowadzić.

reklama
Witam sie i przepraszam was ze tak pozno pisze..

ja juz w domu wypuscili mnie dzisiaj,przepisali leki i kazali lezec.. W piatek umowilam sie na wizyte do gina ktorego mialam w szpitalu.. Blizniak sie wchlania,krwiak niestety nie ,bynajmniej narazie a moje malenstwo ma sie dobrze serduszko bije ,i najwazniejsze ze maluch rosnie i sie rozwija.

Do góry