reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

cześć dziewczynki :)
Zostałam wywołana przez Iwo :) Iwo, bardzo Ci dziękuje za pamięć.
Trochę mnie nie było bo Mati był chory, ale już dzisiaj poszedł do przedszkola wiec mam trochę czasu :) Jak siedzieliśmy cały tydzień w domu to codziennie spaliśmy do 10 i potem dzień uciekał jak szalony

Iwo, u nas to samo, ostatnio kuzynka dzwoni że jej mały ma różyczkę, dookoła wszyscy co chwilę chorzy a ja się tylko boję żeby nic maleństwu nie zaszkodziło. I tak już ponad tydzień mam katar :(

Ewelinka, &&&&&&&&&&& za betę :)

Maluś. :-* Jak dziewczynki? @ przyszła?

reklama
hej
Ewelinko trzymam kciuki. Daj znać:)
Iwo - ale dalej nie wiadomo jest co jest małej?Pola miała ostatnio rumien - panował w przedszkolu. Najgorsze ze sam rumien wychodzi dopiro w koncowej fazie choroby a dziecko zaraza juz wcześniej
Ja jem , ogarne i za prace
Miłego dnia:-)

Witam się i ja!

Byłam dzisiaj z córką u lekarza. Na szczęście oskrzela czyste ( wczoraj strasznie kaszlała i dwa razy zwymiotowała flegmą).
Na spacerki możemy chodzić. Przy okazji wizyty poinformowałam lekarza, że staram się o dzidzie i dostałam skierowanie na badania krwi, moczu, cholesterol, cukier ( w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową).

Ewelinka trzymam kciuki :)

U nas pogoda piękna, więc zaniedbuje dom i lecę z dziećmi na spacer. Miłego dnia :-)

A propo kciuków to ja je proszę na środę, bo idę do gina sprawdzić czy będzie owulka.

Hej :) ja już w pracy :) zajrzę do Was pózniej i odpisze.

Wpadłam życzyć miłego dnia :) trzymam kciuki za wszystkie testujace i bete Ewelinki :) czekam z niecierpliwością na wyniki ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej,
Ja już nie mam złudzeń, temp spada i zrobiłam drugi test negatywny...
Wysyłam mojego G w tym miesiącu na badanie nasienia.
A powiedzcie mi w ogóle... jak to jest z innymi badaniami. Czy w ogóle jest szansa na dostanie skierowania na NFZ? Bo niby mówi się, że po roku starań dopiero można leczyć... ale jak to udokumentować? Jak sobie popatrzyłam ceny w klinikach leczenia niepłodności to mi oko zbielało:szok: Może chociaż część dało by radę od lekarza...

Motylku, współczuje Ci tego objawu :* <przytul> Ja miałam przy Roksanie i przy Aniołku tak, że parówki mi śmierdziały.

xAnkax, witaj ;)

Karolina, nie testuje, bo wiem, że zaraz @ przylezie. Dzisiaj widziałam różowiutką niteczkę krwi. Więc lada chwila będzie @ ;)

Julia, też chodzę od paru dni nerwowa. Wczoraj M wrócił o 18-tej do domu i dostał ochrzan za to, że do sklepu nie zaszedł :p Później przeprosiłam go, bo nie potrzebnie na niego skoczyłam z tym, ale z drugiej strony wiedział, że mi zależy aby kupił mi parę rzeczy. Julia, mogą to być hemoroidy, ale też nie muszą być. Idź lepiej Kochana do lekarza :*

Agniecha, zdrówka dla małego :* Wczoraj Iwo pisała, że Mati choruje. Moje córki na razie, ok. Ale M po wczorajszym cmentarzu zakatarzony i znając nasze szczęście dziewczynki zachorują ;/

iwo, &&&&&& aby nie przeszło na nas :*

Dzień dobry

Na przywitanie życzę miłego dnia
Pięknych testów i super wyników HCG :) też bym chciała ale muszę do 29.04 czekać buziaki pa
Skopiowałam sobie Wasze przepisy
Dam znać jak wyjdą :) bo brzmià pysznie

Sama robisz na oko pierogi ;) wow
Ja tak próbowałam to lipnie to wyglądało :)

XAnax witaj przykro mi że tak wyszło

Ostatnia edycja:
reklama
No, niedługo się dowiemy jak tam betka eweliny:) hihi:)
Ja lecę pod prysznic:) Zakupy zrobione:) Tylko poczta mi została.. Niby od 10 jest ale jakoś mam lenia by się tam wybrać :) hihi:)
Poczekam na dobre info od Was kochane:) No i sama czekam na @, już na dniach bo brzusio pobolewa:) Idę wziąć gorący prysznic to może przyspieszy mi @;)

Do góry