reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Czeac dziewczyny wczoraj nie pisalam ale bylam padnieta bylismy na wycieczce a potem jeszcze pod wieczór u rodzinki.. juz konczy mi sie @ tak wiec beda nowe szanse
A dzis w planach mam mycie okien a potem wizyta u kosmetyczki
Buziaki

reklama
Ewelinko jeszcze godzinka! Trzymam kciukasyyy za Twoją bete i za wszystkie Kobietki testujące - oby wyniki były pozytywne! && && && && && :tak:
Matik2012 widzę, że razem tu powędrowałyśmy :) W grupie raźniej ;-)

Ewelinko znam to z wczorajszego doświadczenia...te 2 godziny się tak ciągnęły...mimo braku planowanej dzidzi i tak miałam łzy w oczach jak zobaczyłam tak brzydką betę :wściekła/y: Ale równowaga w przyrodzie musi być - wczoraj u mnie negatywna, dziś u Ciebie POZYTYWNA! a co! :*

Matik2012...:hmm: przykro mi, że starania tak długo już trwają, ale bądźmy dobrej myśli. Spójrz - w równym czasie się pojawiłyśmy na Grudniówkach '14, razem przywędrowałyśmy na Staraczki 14' i razem emigrujemy na Styczniówki '15 :) Warto wierzyć! :*

wystalam sie w mega kolejce na tsh. wyszlam zaraz po ostatnim poscie a dopieo jestem w domu i zjadlam cos bo zglodnialam.

Tescior jedna krecha.:wściekła/y:
Coś dziwaczna u mnie ta temperatura, luteiny id wczoraj od pierwszych plamien nie biore a temperatura o kreche skoczyla do góry. a na przeziebienie sie nie czuje.

na obiad wzielam w biedronie kluchy slaskie. za dwie godzinki do pracy :-( Całkowicie nie mam ochoty. Zmierzylam cobie wlaśnie temperature pod pachą. 35,4. Mega oslabienie. Ale ja caly czas tak mam.

Ha ha ja mam nadzieję że się załapię jeszcze na grudzień :)
Kolejna @ jest 29.04 więc jest szansa :)

Jołasia przykro mi kochana , tempka jeszcze opadnie czasami szybciej czasami później niestety :(

reklama
Wiem o tym, już dlugo robie pomiary i pierszy raz tak sie przytrafilo. Szczególnie że przy braniu luteiny, po jej odstawieniu temperatura powinna spasc a u mnie urosla. No i po odstawieniu luteiny już na drugi dzień zawsze miałam @, nieraz to i w trakce brania luteiny sie pojawiała @. A teraz tylko plamienia, temperatura w górze. ZObacze jak jutro. Cz dalej to samo czy nie. Chyba że dziś w końcu @ się rokręci. Ale nic żadnych objawów na @. Nawet brzuch a nospę zawsze już brałam. Czyżby witaminy napięcie przedmiesiączkowe zlikwidowałay.

Matik a jak u ciebie?

Do góry