reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

cześć dziewczynki :)
Zostałam wywołana przez Iwo :) Iwo, bardzo Ci dziękuje za pamięć.
Trochę mnie nie było bo Mati był chory, ale już dzisiaj poszedł do przedszkola wiec mam trochę czasu :) Jak siedzieliśmy cały tydzień w domu to codziennie spaliśmy do 10 i potem dzień uciekał jak szalony

Iwo, u nas to samo, ostatnio kuzynka dzwoni że jej mały ma różyczkę, dookoła wszyscy co chwilę chorzy a ja się tylko boję żeby nic maleństwu nie zaszkodziło. I tak już ponad tydzień mam katar :(

Ewelinka, &&&&&&&&&&& za betę :)

Maluś. :-* Jak dziewczynki? @ przyszła?

reklama
hej
Ewelinko trzymam kciuki. Daj znać:)
Iwo - ale dalej nie wiadomo jest co jest małej?Pola miała ostatnio rumien - panował w przedszkolu. Najgorsze ze sam rumien wychodzi dopiro w koncowej fazie choroby a dziecko zaraza juz wcześniej
Ja jem , ogarne i za prace
Miłego dnia:-)

Witam się i ja!

Byłam dzisiaj z córką u lekarza. Na szczęście oskrzela czyste ( wczoraj strasznie kaszlała i dwa razy zwymiotowała flegmą).
Na spacerki możemy chodzić. Przy okazji wizyty poinformowałam lekarza, że staram się o dzidzie i dostałam skierowanie na badania krwi, moczu, cholesterol, cukier ( w pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową).

Ewelinka trzymam kciuki :)

U nas pogoda piękna, więc zaniedbuje dom i lecę z dziećmi na spacer. Miłego dnia :-)

A propo kciuków to ja je proszę na środę, bo idę do gina sprawdzić czy będzie owulka.

Hej :) ja już w pracy :) zajrzę do Was pózniej i odpisze.

Wpadłam życzyć miłego dnia :) trzymam kciuki za wszystkie testujace i bete Ewelinki :) czekam z niecierpliwością na wyniki ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Hej,
Ja już nie mam złudzeń, temp spada i zrobiłam drugi test negatywny...
Wysyłam mojego G w tym miesiącu na badanie nasienia.
A powiedzcie mi w ogóle... jak to jest z innymi badaniami. Czy w ogóle jest szansa na dostanie skierowania na NFZ? Bo niby mówi się, że po roku starań dopiero można leczyć... ale jak to udokumentować? Jak sobie popatrzyłam ceny w klinikach leczenia niepłodności to mi oko zbielało:szok: Może chociaż część dało by radę od lekarza...

Motylku, współczuje Ci tego objawu :* <przytul> Ja miałam przy Roksanie i przy Aniołku tak, że parówki mi śmierdziały.

xAnkax, witaj ;)

Karolina, nie testuje, bo wiem, że zaraz @ przylezie. Dzisiaj widziałam różowiutką niteczkę krwi. Więc lada chwila będzie @ ;)

Julia, też chodzę od paru dni nerwowa. Wczoraj M wrócił o 18-tej do domu i dostał ochrzan za to, że do sklepu nie zaszedł :p Później przeprosiłam go, bo nie potrzebnie na niego skoczyłam z tym, ale z drugiej strony wiedział, że mi zależy aby kupił mi parę rzeczy. Julia, mogą to być hemoroidy, ale też nie muszą być. Idź lepiej Kochana do lekarza :*

Agniecha, zdrówka dla małego :* Wczoraj Iwo pisała, że Mati choruje. Moje córki na razie, ok. Ale M po wczorajszym cmentarzu zakatarzony i znając nasze szczęście dziewczynki zachorują ;/

iwo, &&&&&& aby nie przeszło na nas :*

Dzień dobry

Na przywitanie życzę miłego dnia
Pięknych testów i super wyników HCG :) też bym chciała ale muszę do 29.04 czekać buziaki pa
Skopiowałam sobie Wasze przepisy
Dam znać jak wyjdą :) bo brzmià pysznie

Sama robisz na oko pierogi ;) wow
Ja tak próbowałam to lipnie to wyglądało :)

XAnax witaj przykro mi że tak wyszło

Ostatnia edycja:
reklama
No, niedługo się dowiemy jak tam betka eweliny:) hihi:)
Ja lecę pod prysznic:) Zakupy zrobione:) Tylko poczta mi została.. Niby od 10 jest ale jakoś mam lenia by się tam wybrać :) hihi:)
Poczekam na dobre info od Was kochane:) No i sama czekam na @, już na dniach bo brzusio pobolewa:) Idę wziąć gorący prysznic to może przyspieszy mi @;)

Do góry