reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Jołasia dziękuję, że pytasz dziś ok za to wczoraj naryczałam się jak głupia ale musiałam swoje wypłakać
Didi styczniówki nie co Ty jeszcze nie :) grudnówki dopiero się rozkręcają :)

Ewelinka No to mocno trzymam kciuki ale jestem pewna, że to tylko formalność :)

Anka oby Ci się udało otworzyć ten wątek styczniówek :tak: Lubię takie pozytywne myślenie :)
Ewelinka mam nadzieję że już poszłaś po wyniki i niedługo będą dobre wieści na forum :)

Kraolinko moje pozytywne myślenie wynika zapewne z tego, że to sam start starań jest dopiero, ale liczę na to, że mój zapał po X cyklach mi nie minie, choć póki co nie biorę w ogóle takiej opcji pod uwagę! :) Lubię wytrwale dążyć do celu, który sobie wyznaczę. Tyczy się to każdego celu - poza odchudzaniem :-D:-D:-D

reklama
Matik przepraszam ze pytam, ale mi chyba umknęło, wiadomo już na 100% że się jednak nie udało? byłaś u lekarza?

Ewelinka nie denerwuj się, beta na pewno będzie piękna :D

Do góry