Agniesiak85
Fanka BB :)
Hej dziewczyny!;-)
Witam się w tym pochmurnym dniu. Mam dziś wolneee Tomasz przyjeżdża wieczorkiem także troszkę czasu mam dla siebie Na 8 ide tylko opłacić przedszkole i jak będę wracać to podrodzę Biedronkę mam to jakies zakupki zrobię. W sumie wolałabym carrefour.. ale to w innym kierunku, a szkoda;-) bo mają tam wspaniałe warzywa na patelnię na wagę
Zmykam dziołchy! Może spakuję jeszcze te adiki co na allegro sprzedałam
Baj! i czekam na wieści
Witam się w tym pochmurnym dniu. Mam dziś wolneee Tomasz przyjeżdża wieczorkiem także troszkę czasu mam dla siebie Na 8 ide tylko opłacić przedszkole i jak będę wracać to podrodzę Biedronkę mam to jakies zakupki zrobię. W sumie wolałabym carrefour.. ale to w innym kierunku, a szkoda;-) bo mają tam wspaniałe warzywa na patelnię na wagę
Zmykam dziołchy! Może spakuję jeszcze te adiki co na allegro sprzedałam
Baj! i czekam na wieści
O w mordę :-) ALe łatwe i pyyyszneee:-) Chyba ukulgam coś;-):-) Dzięki raz jeszczeAgniesiak - proszę bardzo :-) Wyciągam mąkę i sypię na stolnicę ile mi pasuje. W szklankę nalewam ciepłą wodę i jedną ręką leję na mąkę powoli, a drugą ręką mieszam mąkę. Lepiej zrobić za luźne i podsypywać mąką, niż za twarde. Zagniatam. Wałkuję i wycinam kółeczka małą szklaneczką Farsz jeśli na ruskie: ser biały + ziemniaki ugotowane (pół na pół mniej więcej) + sól, pieprz ziołowy i cebulka pokrojona usmażona. Lepię. Wrzucam na gorącą wodę pierogi i gotuję aż wypłyną na wierzch. jem z cebulką smażoną Ta daaaam ! :-)
NIe ma za co kochana :-)Dziękuje Wszystkim Dziewczynom za miłe przywitanie