reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny!;-)
Witam się w tym pochmurnym dniu. Mam dziś wolneee:-D Tomasz przyjeżdża wieczorkiem także troszkę czasu mam dla siebie:tak: Na 8 ide tylko opłacić przedszkole i jak będę wracać to podrodzę Biedronkę mam to jakies zakupki zrobię. W sumie wolałabym carrefour.. ale to w innym kierunku, a szkoda;-) bo mają tam wspaniałe warzywa na patelnię na wagę:-D
Zmykam dziołchy! Może spakuję jeszcze te adiki co na allegro sprzedałam;)
Baj! i czekam na wieści :)
Agniesiak - proszę bardzo :-) Wyciągam mąkę i sypię na stolnicę ile mi pasuje. W szklankę nalewam ciepłą wodę i jedną ręką leję na mąkę powoli, a drugą ręką mieszam mąkę. Lepiej zrobić za luźne i podsypywać mąką, niż za twarde. Zagniatam. Wałkuję i wycinam kółeczka małą szklaneczką :) Farsz jeśli na ruskie: ser biały + ziemniaki ugotowane (pół na pół mniej więcej) + sól, pieprz ziołowy i cebulka pokrojona usmażona. Lepię. Wrzucam na gorącą wodę pierogi i gotuję aż wypłyną na wierzch. :) jem z cebulką smażoną :) Ta daaaam ! :-)
O w mordę :-) ALe łatwe i pyyyszneee:-) Chyba ukulgam coś;-):-) Dzięki raz jeszcze:tak:

Dziękuje Wszystkim Dziewczynom za miłe przywitanie :)
NIe ma za co kochana :-)

reklama
I ja się witam.
U nas też chmury.
Lecę zaraz na tsh i do apteki po sikacza, bo nadal plamie a temperatura 37.0

Hej

Ja się szykuje do wyjścia na bete... w nocy co chwilę się budzilam i siku szłam. .. ciekawe czy to z nerwow czy z powodu fasilki.

Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki zeby moj fasolinek byl duzy i silny.

jolasia trzymam kciuki za sikanca &&&

Witam:) W Krakowie dzis tak pięknie, że aż się chce coś robić :) Pranie już nastawiłam, teraz się wlasnie zastanawiam czy leciec juz na poczte czy poczekać najpierw na wyniki Ewelinki i Jołasi. Poczekam &&& za was pisać tu szybciutko. No i jeszcze postanowiłam się zapisać do ginekologa co prawda termin będzie pewnie za 2 miesiące ale co tam zawsze to jeden mniej do płacenia będzie, a wcześniej pojde prywatnie.
Noo i króliczkowi skończyło się jedzonko więc kolejny spacer. Ależ dziś będę miała aktywny dzień :D

Witam dziewczyny
Ewelinka trzymam kciuki za wysoką betę &&& pamiętaj musi być dobrze ;)
Pozdrawiam również wszystkie dziewczęta !!!
Słonecznego dnia Wam życzę

reklama
Ewelinka - &&&&&&&!

Kuźwa szlag mnie tragi nie dośc że moje dziecie od kilku tyg ma niezidentyfikowaną chorobe to jeszcze koleżanka dzownmił ze jej maz ma różyczkę lub rumień *&%^%*&()_*) bosche non stop tylko drżę o fasolkę:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry