reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mimozama, staraj się nie pisać post pod postem i tym bardziej takie identyczne. Masz opcję usuwania, to usuń jedną wypowiedź, bo dwie nie są potrzebne.

Susel, Kochana przepisałam Ciebie na maj. Przykro mi, że w tym cyklu się nie udało. Trzymam kciuki &&&&& za kolejny :*

JustynaU, jak będziesz odezwij się i napisz co z Tobą?

Ewelinko, piękne dwie kreseczki :) Beta teraz wysoka będzie,

Co dobrego macie dzisiaj na obiadek? Ja gotuje rosołek i na drugie będę mieć potrawkę z kurczaka, ziemniaczki i surówkę.

reklama
maluś jako ze pisze raz na czas to jesli moge prosic wpisz mnie na ta Twoja liste :happy2: z terminem 17.04 :blink:

olusia co u Ciebie ? :) kiedy znowu ruszacie do boju ?

jołasia moj Ł. nie mial zlych parametrow nasienia, ale lyka stale jeden zestaw lekow ktore bardzo podnosza jego jakosc :

• L-Arginine 500mg ,
  • Witamina C 200mg,
  • Magnez 375mg,
  • Fish Oil 1000mg,
  • Kwas Foliowy 800ug,
  • Maca 500mg,
  • do niedawna bral rowniez Androvit, L-Karnityne 500mg, koenzym Q10 ( najlepsza jest dawka 200-300mg ), polecam rowniez Witamine E-400 ( zwana jest witamina plodnosci, razem z koenzymem potrafi ponoc dzialac cuda ) :blink:

Ostatnia edycja:
Suselku ja trzymam kciuki za kolejny cykl &&& ;***

Malus ja dzis obiad mam u mamy :-) z tego co wiem będzie gulasz :-)

Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie stanowisko co do farbowania włosów we wczesnej ciąży? opinie sa różne. Moje odrosty juz proszą o farbe ale jak ma to zaszkodzić fadolce to niech sobie prosza ale ich niedoczekanie ;-)

Starające się: 12 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzenie:

julia0903 - @5.04

Kwiecień:

kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Maj:
susel - @1.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU,karolina859

Nuuuśka, aż miło się teraz patrzy na tą listę :D :p

Mimozama, nic się nie stało. Myślałam, że nie zwróciłaś uwagi :)

Ola, nie ma @ i nie wiem kiedy przylezie :p A poza tym jeżeli chodzi o przepis, to z tego co pamiętam czekam na niego 2 miesiące, albo miesiąc. Mam brokuł kupiony :D

Ewelinka, różnie kobiety mówią o farbowaniu. Ja zanim dowiedziałam się o ciąży, to siostra mnie farbowała, a później chodziłam do fryzjera co 2 miesiące ;)

Malus ja na obiadek tez dzis robie rosolek, a na drogie robie piers z kurczaka w panierce z sosikiem pieczarkowym i salatka z salaty ;-)

Wczoraj narobilam pierogow chyba dla calego miasta:-D Malus fota dla Ciebie Obraz 003.jpg

A dzis wszystkich chetnych zapraszam na pizze, ciasto juz przygotowane.Wczoraj Corci i Mezowi tak zasmakowala ze dzis znow chcieli oto foteczka wiec kto lubi pizze z sosem chili to zapraszam:tak: Obraz 004.jpg

Ewelinka ja w pierwszej ciazy tez farbowalam wlosy wczesniej rozmawialam nawet z lekarka powiedziala mi ze nie ma przeciwwskazan...malo tego najpierw rozjasnialam i potem kladlam farbe;-)

Załączniki

• Obraz 003.jpg
    Obraz 003.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 42
  • Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 47
Ostatnia edycja:
Aschlee, piękne te Twoje pierogi. Aż głupio mi się przyznać do tego, że nigdy sama nie robiłam ciasta na pierogi :zawstydzona/y: Ja chciałam wstawić zdjęcie wczorajszego obiadku, ale telefon nie łączy mi się z laptopem ;/ Kochana, a podaj mi przepis na ciasto na pizze. M robi ciasto z jakiegoś przepisu z internetu, a może akurat Twój przepis będzie lepszy :) Na pizze skusiłabym się, bo uwielbiam :D:D:D

reklama
Do góry