Malusiolka
Potrójna mamusia :D
asmi, to nie jest tylko tak, że się boje zajść w ciąże po poronieniu. Owszem boje się, ale również mam wiele planów na swoje życie. Niby M mówi, że jak będzie teraz dziecko to damy radę, ale wolałabym trochę poczekać. A co do poronienia i do ciąży po nim, to lekarz powiedział, że strach będzie dopóki nie urodzę zdrowego dziecka.
[*] dla Twojego Aniołka.
Nuuuśka, u mnie brak @ i sama nie wiem kiedy przylezie Myślałam, że jaj wstanę rano już będę mieć @, a tu lipa nic nie ma tylko dużo śluzu. Raz jest płodny, a raz jest taki biały + do tego ból jajnika prawego Nie wiem co mam o tym myśleć. Kochana, różnie bywa. Może akurat Wam się w tym cyklu uda, bo nie myślisz o tym, że może się udać Cały czas &&&&&& i to mocno zaciskam :*:*
[*] dla Twojego Aniołka.
Nuuuśka, u mnie brak @ i sama nie wiem kiedy przylezie Myślałam, że jaj wstanę rano już będę mieć @, a tu lipa nic nie ma tylko dużo śluzu. Raz jest płodny, a raz jest taki biały + do tego ból jajnika prawego Nie wiem co mam o tym myśleć. Kochana, różnie bywa. Może akurat Wam się w tym cyklu uda, bo nie myślisz o tym, że może się udać Cały czas &&&&&& i to mocno zaciskam :*:*