reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Mimozama, staraj się nie pisać post pod postem i tym bardziej takie identyczne. Masz opcję usuwania, to usuń jedną wypowiedź, bo dwie nie są potrzebne.

Susel, Kochana przepisałam Ciebie na maj. Przykro mi, że w tym cyklu się nie udało. Trzymam kciuki &&&&& za kolejny :*

JustynaU, jak będziesz odezwij się i napisz co z Tobą?

Ewelinko, piękne dwie kreseczki :) Beta teraz wysoka będzie,

Co dobrego macie dzisiaj na obiadek? Ja gotuje rosołek i na drugie będę mieć potrawkę z kurczaka, ziemniaczki i surówkę.

reklama
maluś jako ze pisze raz na czas to jesli moge prosic wpisz mnie na ta Twoja liste :happy2: z terminem 17.04 :blink:

olusia co u Ciebie ? :) kiedy znowu ruszacie do boju ?

jołasia moj Ł. nie mial zlych parametrow nasienia, ale lyka stale jeden zestaw lekow ktore bardzo podnosza jego jakosc :

• L-Arginine 500mg ,
  • Witamina C 200mg,
  • Magnez 375mg,
  • Fish Oil 1000mg,
  • Kwas Foliowy 800ug,
  • Maca 500mg,
  • do niedawna bral rowniez Androvit, L-Karnityne 500mg, koenzym Q10 ( najlepsza jest dawka 200-300mg ), polecam rowniez Witamine E-400 ( zwana jest witamina plodnosci, razem z koenzymem potrafi ponoc dzialac cuda ) :blink:

Ostatnia edycja:
Suselku ja trzymam kciuki za kolejny cykl &&& ;***

Malus ja dzis obiad mam u mamy :-) z tego co wiem będzie gulasz :-)

Dziewczyny powiedzcie mi jakie macie stanowisko co do farbowania włosów we wczesnej ciąży? opinie sa różne. Moje odrosty juz proszą o farbe ale jak ma to zaszkodzić fadolce to niech sobie prosza ale ich niedoczekanie ;-)

Starające się: 12 do potwierdzenia
II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9,X'14=>3,XI'14=>3

Grudzień 2014
mychunia,Kraolina,ewelinka_shn

Czekamy na potwierdzenie:

julia0903 - @5.04

Kwiecień:

kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10
.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
Nuuuśka - @17.04
ulenka7883 - @20.04
watpliwosci - @25.04

Maj:
susel - @1.05

Poczekalnia:
wandzia_23,malenka100,missiiss1301,fox,Leemonca,Co nti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaawaa ,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka,Kocicowa_Mama,JustynaU,karolina859

Nuuuśka, aż miło się teraz patrzy na tą listę :D :p

Mimozama, nic się nie stało. Myślałam, że nie zwróciłaś uwagi :)

Ola, nie ma @ i nie wiem kiedy przylezie :p A poza tym jeżeli chodzi o przepis, to z tego co pamiętam czekam na niego 2 miesiące, albo miesiąc. Mam brokuł kupiony :D

Ewelinka, różnie kobiety mówią o farbowaniu. Ja zanim dowiedziałam się o ciąży, to siostra mnie farbowała, a później chodziłam do fryzjera co 2 miesiące ;)

Malus ja na obiadek tez dzis robie rosolek, a na drogie robie piers z kurczaka w panierce z sosikiem pieczarkowym i salatka z salaty ;-)

Wczoraj narobilam pierogow chyba dla calego miasta:-D Malus fota dla Ciebie Obraz 003.jpg

A dzis wszystkich chetnych zapraszam na pizze, ciasto juz przygotowane.Wczoraj Corci i Mezowi tak zasmakowala ze dzis znow chcieli oto foteczka wiec kto lubi pizze z sosem chili to zapraszam:tak: Obraz 004.jpg

Ewelinka ja w pierwszej ciazy tez farbowalam wlosy wczesniej rozmawialam nawet z lekarka powiedziala mi ze nie ma przeciwwskazan...malo tego najpierw rozjasnialam i potem kladlam farbe;-)

Załączniki

• Obraz 003.jpg
    Obraz 003.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 41
  • Obraz 004.jpg
    Obraz 004.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
Aschlee, piękne te Twoje pierogi. Aż głupio mi się przyznać do tego, że nigdy sama nie robiłam ciasta na pierogi :zawstydzona/y: Ja chciałam wstawić zdjęcie wczorajszego obiadku, ale telefon nie łączy mi się z laptopem ;/ Kochana, a podaj mi przepis na ciasto na pizze. M robi ciasto z jakiegoś przepisu z internetu, a może akurat Twój przepis będzie lepszy :) Na pizze skusiłabym się, bo uwielbiam :D:D:D

reklama
Do góry