reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A mam taką nie wielką działalność. Sprzedaj przez allegro ubranka i akcesoria dla niemowląt. W prawdzie nie mam nie wiadomo jak dużego wyboru, ale to też dlatego, że nie ma na razie pieniędzy, żeby zainwestować więcej.

Nie wiem czy zauważyłaś ale pogratulowałam Ci ciąży :-)

Sorki nie zauwaxyłam , kochana dzięki póki co testy są pozytywne ale miałam krwawienie , które dziś ustało ale do lekarza pójdę we wtorek więc wszystko jeszcze się okaże
Choć marne szanse skoro było krwawienie
No to fajnie , że masz swój interes życzę powodzenia
A skąd ochodzisz bo na tel nie widzę Twoich danych ;)

Późna pora to zakręconą jestem ;)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Jeśli mam być szczera to wolałabym pracę na etacie, ale u nas z tym bardzo ciężko. Przepraszam nie wiedziałam, że miałaś problemy. W sumie to nie czytałam Waszego wątku, bo jak zobaczyłam ilość stron to się trochę przeraziłam. Ja pochodzę z Brzegu ( taka mieścina między Wrocławiem a Opolem). Kurczę a dlaczego jak się pojawiło krwawienie nie podjechałaś do szpitala? Wiesz moja koleżanka jest w 4 ciąży (pierwszą poroniła) i też nie dawno miała krwawienie pojechałam do szpitala i się okazało, że z dzidziusiem wszystko dobrze, dostała jakieś leki i poleżała może trzy dni w szpitalu. Fakt ona w każdej ciąży miała plamienia, ale teraz mówiła że było więcej tej krwi. W takim razie trzymam mocno kciuki, by i u Ciebie było wszystko w porządku.

Nie odświeżyła mi się strona i nie widziałam, że się pożegnałaś. Dobranoc

Ostatnia edycja:
Moje krwawienie było w terminie więc niebędę się kłucić z naturą
Jak byłam we wcześniejszych ciążach to reakcja natychmiastowa ale okresu nie było tylko z bliźniakami jak byłam to miałam krwawienia ci 2 tyg dlatego nie wiedziałam że jestem w ciąży dopiero jak zwymiotowałam prowadząc samochód to zrobiłam test i od razu do lekarza i bummm bliźniaki na dzień dobry :) No to tak pokrótce ;)
Wszystko na dniach się okaże
Dzięki za kciuki i dobranoc :)

reklama
Do góry