reklama
Matik2012
Fanka BB :)
Rewelacja choć tęskni się do Polski
Matik2012
A co Ty porabiasz ?
A mam taką nie wielką działalność. Sprzedaj przez allegro ubranka i akcesoria dla niemowląt. W prawdzie nie mam nie wiadomo jak dużego wyboru, ale to też dlatego, że nie ma na razie pieniędzy, żeby zainwestować więcej.
Nie wiem czy zauważyłaś ale pogratulowałam Ci ciąży :-)
Nie wiem czy zauważyłaś ale pogratulowałam Ci ciąży :-)
Matik2012
Sorki nie zauwaxyłam , kochana dzięki póki co testy są pozytywne ale miałam krwawienie , które dziś ustało ale do lekarza pójdę we wtorek więc wszystko jeszcze się okaże
Choć marne szanse skoro było krwawienie
No to fajnie , że masz swój interes życzę powodzenia
A skąd ochodzisz bo na tel nie widzę Twoich danych
Późna pora to zakręconą jestem
Dobranoc
Choć marne szanse skoro było krwawienie
No to fajnie , że masz swój interes życzę powodzenia
A skąd ochodzisz bo na tel nie widzę Twoich danych
Późna pora to zakręconą jestem
Dobranoc
Ostatnia edycja:
Jeśli mam być szczera to wolałabym pracę na etacie, ale u nas z tym bardzo ciężko. Przepraszam nie wiedziałam, że miałaś problemy. W sumie to nie czytałam Waszego wątku, bo jak zobaczyłam ilość stron to się trochę przeraziłam. Ja pochodzę z Brzegu ( taka mieścina między Wrocławiem a Opolem). Kurczę a dlaczego jak się pojawiło krwawienie nie podjechałaś do szpitala? Wiesz moja koleżanka jest w 4 ciąży (pierwszą poroniła) i też nie dawno miała krwawienie pojechałam do szpitala i się okazało, że z dzidziusiem wszystko dobrze, dostała jakieś leki i poleżała może trzy dni w szpitalu. Fakt ona w każdej ciąży miała plamienia, ale teraz mówiła że było więcej tej krwi. W takim razie trzymam mocno kciuki, by i u Ciebie było wszystko w porządku.
Nie odświeżyła mi się strona i nie widziałam, że się pożegnałaś. Dobranoc
Nie odświeżyła mi się strona i nie widziałam, że się pożegnałaś. Dobranoc
Ostatnia edycja:
Matik2012
Moje krwawienie było w terminie więc niebędę się kłucić z naturą
Jak byłam we wcześniejszych ciążach to reakcja natychmiastowa ale okresu nie było tylko z bliźniakami jak byłam to miałam krwawienia ci 2 tyg dlatego nie wiedziałam że jestem w ciąży dopiero jak zwymiotowałam prowadząc samochód to zrobiłam test i od razu do lekarza i bummm bliźniaki na dzień dobry No to tak pokrótce
Wszystko na dniach się okaże
Dzięki za kciuki i dobranoc
Jak byłam we wcześniejszych ciążach to reakcja natychmiastowa ale okresu nie było tylko z bliźniakami jak byłam to miałam krwawienia ci 2 tyg dlatego nie wiedziałam że jestem w ciąży dopiero jak zwymiotowałam prowadząc samochód to zrobiłam test i od razu do lekarza i bummm bliźniaki na dzień dobry No to tak pokrótce
Wszystko na dniach się okaże
Dzięki za kciuki i dobranoc
reklama