reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam:)

Kraolina trzymam kciuki za rosnaca bete:-)

Ja wczoraj mialam misje zdzieralam tapete bo remontujemu sypialnie:-)
Maz troszke przeszpachluje pomaluje i panele zalozymy...

A ja jestem zla wrrrr @ nie przyszla wiec oznacza ze bede miec cykle nieregularne:/ no nic zawsze takie mialam ale mialam nadzieje ze po porodzie moze bedzoe ciut lepiej...ehhh

Malus jestes dla mnie zagadka i ty lubisz trzymac nas w niepewnosci:)

Ktos jeszcze mial dzis testowac???;-)

Witam sie w ten ponury dzien :)
julia0903
to widze ze tez na etapie planowania remontu? Ja jestem na etapie wybierania fototapety;-)

Kraolina trzymam kciuki za rosnaca bete
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

kasikz zakupy warzywne.Mnie tez ostatnio na warzywka zebralo...

Malus :* jak sie czujesz?

Dzis robie dla Meza i Cory na obiad pierogi z mieskiem bo sobie zazyczyli a dla siebie robie zupe szparagowa z bialych szparagow:tak:

Milego dnia Babeczki

Hej. U mnie negatyw. Temp dzis spadla ale wlasciwie to ona wczoraj skoczyla jak szalona do 37,04 a dzis to wrocila do takich mniej wiecej jak byly... mam nadzieje ze jeszcze wszystko mozliwr tylko test za wczesnie. A mialam dzis porabane sny... masakra jakas.

Karolinko- gratki:)

Kasik- moze jeszcze nie wszystko stracone?

jussasatar póki nie ma @ trzeba mieć wielką nadzieje :) Sądzę ze bylo za wczesnie na test. Przynajmniej mi pierwszy wyszedl w dniu @ a taki naprawde widoczny choć blady w 29 dniu cyklu. Trzymam kciuki :)

Karolinko super
Jussar jak nie spadla ponizej tempki podstawowej to jest jeszcze szansa. U mnie za nisko spadla brzuch pobolewa wiec sie nie ludze. Planuje nastepny cykl. Odwolalam gin stwierdzilam bez monitoringu bo i tak wypada na swieta a ja wyjezdzam . Co bedzie to bedzie i juz.... Jedyne co wysle zdjecie do tego quanteca - ciekawa jestem co tam wyjdzie

maluś kochana mocno trzymam kciuki za Ciebie :***

jołasia kochana moje cykle sa wydluzone przez leczenie, staram sie juz ponad rok o drugie dziecko, takze badan mialam juz tone, wszystko jest w porzadku oprocz niedomogi endometrium ( wywolane przez niski poziom estradiolu w organizmie ). Sam estradiol powstaje z cholesterolu, a ten z kolei mam wysoki, stad niestety od 3 miesiecy cykle staly sie dlugie, z poznymi owulacjami, ale cos za cos niestety :zawstydzona/y: na cienkim endometrium zarodek nie ma szans na zagniezdzenie, dlatego z dwojga zlego wole juz dluzsze cykle, ale w miare ustawione hormonalnie. Niestety mam niedoczynnosc tarczycy, wiec wszystko razem nie bardzo wspolgra ze soba, ale wierze ze uda sie w koncu. Po roku staran wiem ze wiele rzeczy zrobilabym inaczej i nie sluchala wielu lekarzy, bo jak sie po czasie okazalo ich wiedza na temat leczenia nieplodnosci wtornej byla znikoma :|
Poki co, przede mna histeroskopia, i jesli wszystko pojdzie ladnie, prawdopodobnie bedziemy podchodzic do IUI jeszcze przed wakacjami.

Ostatnia edycja:
Witam sie:-) dopiero sie obudzilam :-D

Kraolina super :-) obym i ja tak sie mogla cieszyć w pon :-) a powiedz mi boli Cie czasem brzuch?

Dziewczyny mi dlugo test nie wychodzil wiec jeszcze nic straconego Kochane :-)

Witam niwe trolle nie trolle dziś witam wszystkich :-D nie uwierzycie. .. dzis to bym nawet Ania.beata przywitała hihi :-D

Buziaaaaki dla Wszystkich Pięknoty ;**** dla tycg tylko podczytujacych z ukrycia również ;-)

reklama
Jarolinga - gratulacje, teraz nie musisz się już tak bardzo martwic, rośnie i to najważnuejsze

Nuuśka - janteraz jak @przyjdzie zaczynam cykl z clo. Wolała bym nie. Niby jeszcze jest nadzieja ale te brudzenia z przed dwóch dni a teraz śluz przebarwiony. Biore jeszcze dzis luteine. Zobacze jak jutro, jak temp spadnie to oznacza, że nc z tego i odstawię luteinę, no chyba że dziś wg tminu odwiedzi mnie @ bo były regularne.

Obejzelismy z M fajną bajkę, rysiek lwie serce. Polecam.

Do góry