reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
A mam taką nie wielką działalność. Sprzedaj przez allegro ubranka i akcesoria dla niemowląt. W prawdzie nie mam nie wiadomo jak dużego wyboru, ale to też dlatego, że nie ma na razie pieniędzy, żeby zainwestować więcej.

Nie wiem czy zauważyłaś ale pogratulowałam Ci ciąży :-)

Sorki nie zauwaxyłam , kochana dzięki póki co testy są pozytywne ale miałam krwawienie , które dziś ustało ale do lekarza pójdę we wtorek więc wszystko jeszcze się okaże
Choć marne szanse skoro było krwawienie
No to fajnie , że masz swój interes życzę powodzenia
A skąd ochodzisz bo na tel nie widzę Twoich danych ;)

Późna pora to zakręconą jestem ;)
Dobranoc

Ostatnia edycja:
Jeśli mam być szczera to wolałabym pracę na etacie, ale u nas z tym bardzo ciężko. Przepraszam nie wiedziałam, że miałaś problemy. W sumie to nie czytałam Waszego wątku, bo jak zobaczyłam ilość stron to się trochę przeraziłam. Ja pochodzę z Brzegu ( taka mieścina między Wrocławiem a Opolem). Kurczę a dlaczego jak się pojawiło krwawienie nie podjechałaś do szpitala? Wiesz moja koleżanka jest w 4 ciąży (pierwszą poroniła) i też nie dawno miała krwawienie pojechałam do szpitala i się okazało, że z dzidziusiem wszystko dobrze, dostała jakieś leki i poleżała może trzy dni w szpitalu. Fakt ona w każdej ciąży miała plamienia, ale teraz mówiła że było więcej tej krwi. W takim razie trzymam mocno kciuki, by i u Ciebie było wszystko w porządku.

Nie odświeżyła mi się strona i nie widziałam, że się pożegnałaś. Dobranoc

Ostatnia edycja:
Moje krwawienie było w terminie więc niebędę się kłucić z naturą
Jak byłam we wcześniejszych ciążach to reakcja natychmiastowa ale okresu nie było tylko z bliźniakami jak byłam to miałam krwawienia ci 2 tyg dlatego nie wiedziałam że jestem w ciąży dopiero jak zwymiotowałam prowadząc samochód to zrobiłam test i od razu do lekarza i bummm bliźniaki na dzień dobry :) No to tak pokrótce ;)
Wszystko na dniach się okaże
Dzięki za kciuki i dobranoc :)

reklama
Do góry