reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Nuska- ten troll chyba byl przedemna pamiętam jak z wami sie witalam miesiąc temu to właśnie juz wtedy byliście ostrożne. .

reklama
Didi ten troll nie byl niestety pierwszym i nie ostatnim tutaj. Taki urok forow niestety ze wpisy moga czytac praktycznie wszyscy,czesto potem utozsamiajac sie z kims, i udajac kogos zupelnie innego od Nich samych.
Nie rozumiem tego i nie zrozumiem, ale wiele rzeczy na codzien jest dla mnie nie do ogarniecia,wiec malo co mnie dziwi... :confused2:

Hmm ja bylam przedtem na innych form ale niestety admina nie bylo i forum upadlo ale tam o dziwo nie bylo trolli i stad jestem szkoda w sumie bo z tamtymi dziewczynami sie zrzylam i przechodzilsm z nimi 1 ciążę a dziś moja panna kończy 2,5 latka duza dziewczynka

Nuśka - ale ty masz dziwne cykle. Ten twój wykres to istna huśtawka. Widzę, że lekarz będzie musiałdać Ci ostrą dawkę badań.

Didi ja długo nie zastanawiałam się nad zmianą nicka, po prostu wziełam przeinaczone swoje imię i nick okazał się wolny. Miałam dwa nicki, pierwszy to niunia 27 związany z wiekiem wktórym chciałam urodzić dzidzię, pózniej zmieniłam na haschitka ale coś się pokićkało i chasło nie wchodziło więc zalogowałam się na nowo.

Testy na allegro zamówię :p Na betę pójdę jak naprawdę @ będzie mi się spóźniać i w końcu II kreski ciemniejsze wyjdą :-D I tak na razie nie mam możliwości, aby na nią iść. Poczekam i przed świętami na pewno pójdę jak @ nie przyjdzie :)

Ostatnia edycja:
No zobaczymy puki co nic nie wymyslilam
Dziewczyny trzymam za was kciuki ja jednak trzymam sie planowanego 2015 niech ta okres przyjdzie albo i nie

Witam wieczornie :-)
Gratuluję dziewczynom, którym się udało :) Niunia27? :) A czasem nie byłaś na staraczkach 2009? albo mi się coś pokiciało:) bo pamiętam jak ja byłam w ciąży, tzn starałam się o dzidzię to pamiętam taki nick;) ale może mi się przewidziało;)
Jutro znów na 13:30 do pracy, eh. Tomcia nie ma, jest u taty i tak mi jakoś pusto tu bez niego.. ale w poniedziałek przyjedzie;) ja mam wolny poniedziałek także dzień dla siebie robię:p chyba pójdę sobie jakies buty kupić wtedy:p
DObra nie zanudzam;) DO jutra kochane :)

reklama
Do góry