reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Matik, napiszę Ci tam. Nie wiem kiedy miałam owulację (czy ją miałam), bo nie mierzę temperatury, ani nie robię testów owulacyjnych, ale jakiś czas temu jajniki mnie bolały i może wtedy była owulacja. Dzisiaj zamówię testy ciążowe i za parę dni okaże się, ciąża, czy nie :)

Kurcze jednak u mnie plamienie 2 dzien a nie okres a juz myślałam miala ktoras tak dodam ze może 2 nitki byly kurcze serio po poludniu bylam przekonana ze sie rozkręci bo od rana boli mnie brzuch

Maluś – a co do czosnku są jakieś przeciwskazania???
Jołasia – może i dobry sposób ale ja samej nie mam tylko w rutinoscorbinie…
Blair - dzięki, mam nadzieję, że coś się pojawi :D A co do Twojego wykresu… to wychodzi na to, że nie można odpuszczać i kochać się przez caly cykl ;) Co potwierdza i Ewelinki wykres. My po owulacji zawsze trochę odpoczywamy :D A może nie potrzebnie…
Kasik – to testujemy razem jutro :tak:
Didi – jeszcze się nie witałam, więc witam :-)

Bler - cierpliwość rzecz święta
Juska - szkoda bo wiem, że ten sposób działa sprawdziłam na sobie i mężu
Didi - ja teraz tak miałam dwa dni brudzenia a dziś na dwa dni przed@ ustało

Przez chwilę miałam zgagę co mi się raczej nnie zdarza.

Witajcie dziewczyny
Jolasia- teraz znowu nic zadnych plamien jedynie co brzuch mnie boli i mi mokro

Zastanawiam sie nad zmianą nika ale pomysłów brak sese

reklama
maluś czytam i widze ze mam za kogo trzymac kciuki w najblizszym czasie :-)!! oj kochana niech sie uda, zycze Ci tego z calego serducha !!
U mnie w srode byla owulacja...no tak w 24dc:no: strasznie te cykle wydluzone, w polowie kwietnia po powtornych badaniach nasienia Ł. ide na wizytke do gina, omowie z Nim co i jak, i mam nadzieje, ze cos poradzi na te cykle, bo rozumiem ze endometrium trzeba utuczyc zeby dzidzia miala sie gdzie zagniezdzic, ale na jednej szali mam cienkie endo i normalne cykle a na drugiej cykle 40+ i endo tak na prawde nie wiadomo jakie...bo nigdy nie ma 100% pewnosci ze sie uda :zawstydzona/y:

poki co kochana trzymam mocno wszystkim co sie da :tak: i wiesz co ? Nasz ostatni trollek rzeczywiscie sie Nim okazal. Dziewczyna siedziala pare dni potem na watku o staraniach 2014/2015 po czym nagle przestala pisac, a wszystkie jej posty zostaly zablokowane na profilu ;-) czyli mamy nosa :wściekła/y:

Do góry