reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Masz rację Gosiu. Ja już nie mam wiekszego wplywu. Mialam skurcze w brzuchu ale wzięłam nospe i poki co sie uspokoilo. Oby to nie byly groźne skurcze.
Ewelinka - spokojnie wystarczy wizyta po świętach, teraz się dowiesz jedynie ze wszystko wskazuje na bardzoooo wczesną ciąże, proszę przyjść za 2 tyg. (no chyba ze się cos zacznie dziać) jedynie powtórz ta bete jutro albo w poniedziałek
mnie pierwsze 2 tyg. od testu czasem zakuło, wieczorem zabolało
mnie pierwsze 2 tyg. od testu czasem zakuło, wieczorem zabolało
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
To pojde po świętach :-) zakladam ze nic się nie będzie działo. Na brzuch nospa,dużo odpoczynku i będzie ok... musi byc! Na bete ide w poniedziałek.
Malusiolka
Potrójna mamusia :D
Didi, proszę Ciebie nie gratuluj mi
Dziewczyny, faceci widzą to co chcą widzieć
Aschlee :*:*Motylek :*:*
Dziewczyny, faceci widzą to co chcą widzieć
Aschlee :*:*Motylek :*:*
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Malus to moj nie chciał widziec? Wierzę ze chcial tylko on nie uznaje slabych dla niego to musi byc fest krecha :-)
No dobra posprzatalam i biore sie za prace ktorej nie zrobilam wczesniej;(
Malus cien to cien
Kurcze no to ja od 3 dni mega spiaca ale tez non stop na pelnych obrotach wiec moze zmeczona od dzis piersi mocno bola. Stwierdzilam po wykresie ze szans na ciaze brak . A teraz przez te piersi zaswiecila sie lampka ze moze szanse sa. No nic jutro zatestuje i bedzie jasne. Myslicie ze przy tak dziwnym wykresie jest jakas sZansa. Brrr nie nawidze tego nakrecania - zaczyna sie
Malus cien to cien
Kurcze no to ja od 3 dni mega spiaca ale tez non stop na pelnych obrotach wiec moze zmeczona od dzis piersi mocno bola. Stwierdzilam po wykresie ze szans na ciaze brak . A teraz przez te piersi zaswiecila sie lampka ze moze szanse sa. No nic jutro zatestuje i bedzie jasne. Myslicie ze przy tak dziwnym wykresie jest jakas sZansa. Brrr nie nawidze tego nakrecania - zaczyna sie
reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Kasiu szansa jest zawsze ;-)