reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka to jest tylko program komp on nie jest zaszyty w Tobie ;-) co ma być to będzie już postanowione więc pozostało trochę poczekać, ja tam myślę ze potoczy się dobrze

reklama
Witam wieczorowa pora...Ja dzis mialam mase roboty i zalatwiania...padam na twarz. Pora na goraca kapiel,kawke i jakis dobry film.Same dobre wiesci.Bardzo sie ciesze i wszystkim serdecznie gratuluje.No i oczywiscie trzymam kciuki &&&&&&&&
buziaczki.gif

Załączniki

• buziaczki.gif
    buziaczki.gif
    32,1 KB · Wyświetleń: 51
Ewelinka - spokojnie wystarczy wizyta po świętach, teraz się dowiesz jedynie ze wszystko wskazuje na bardzoooo wczesną ciąże, proszę przyjść za 2 tyg. (no chyba ze się cos zacznie dziać) jedynie powtórz ta bete jutro albo w poniedziałek

mnie pierwsze 2 tyg. od testu czasem zakuło, wieczorem zabolało

No dobra posprzatalam i biore sie za prace ktorej nie zrobilam wczesniej;(
Malus cien to cien;)
Kurcze no to ja od 3 dni mega spiaca ale tez non stop na pelnych obrotach wiec moze zmeczona od dzis piersi mocno bola. Stwierdzilam po wykresie ze szans na ciaze brak . A teraz przez te piersi zaswiecila sie lampka ze moze szanse sa. No nic jutro zatestuje i bedzie jasne. Myslicie ze przy tak dziwnym wykresie jest jakas sZansa. Brrr nie nawidze tego nakrecania - zaczyna sie ;)

reklama
Do góry