reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Beta nie jest zła, progesteron też nie. Może owulecja była pózniej.:-) Mam tableta bede mogla byc czesciej jak tylko czas pozwoli.
Plamienia ustaly:tak: Jest nadzieja.

jolasia trzymam &&&& ;-)

Dziewczyny żadnej nie dziękuję póki co... podziękuję jak będzie jasna sytuacja ;-) mam nadzieję że rozumiecie i nie jesteście złe

Ewelinka równie dobrze mogłaś mieć ovu koło 20dc :) patrząc na wykres, zrób w pon betę i zobacz jak przyrasta :)
czytałam że owu może być zarówno 2-3 dni przed skokiem temp jak i po, jest dużo teroii, więc się nie martw na zapas! tylko ciesz że w ciąży jesteś! :D

Jołasia to super że ustały :)

luteine wezne jeszcze jutro jak temperatura nie spadnie i w niedzielę dzień próby, a jak temperatura spadnie tzn że @ przyjdzie jak nic drastycznie się nie zmieni to w poniedziałek test. Brzuch po prawej stonie pobolewa, piecze, jak na @. Wszystko jest tak jak przed @ poza tym, ze przed @ plamienia by nie ustały a teraz jednak coś coś.

Idę na chwilę na dworek. Jak M uciekł na rower to zaraz wracam i moze jeszcze zajrzę.

Bler a jak tam u Ciebie, coś bardziej wyklarowanego, czy opcja na @?

Blair szkoda, że stale nie prowadzisz jakiś obserwacji, no i testy owu by mogły bużo pomóc. Ale teraz temperatura u Ciebie za bardzo spadła. Może sprawdzaj szyjkę i może teraz owu będzie. Może to też wyglądać na cykl bezowulacyjny, lub jajeczko było słabe. Po owu musiała by się utzrymać jakaś wyższa, średnia temperatura.

Jołasia nie chcę się nakręcać, w tym cyklu mam sporo na głowie i ta szyjka i testy jakoś przepadły w obowiązkach dni codziennego, czytałam że owu może być przed skokiem 2-3dni, co nie znaczy że u mnie była, bo i skoku na razie brak :p to tylko moje przypuszczenia, szyjka się właśnie od 2dni podnosi i zamyka, cóż czekam na rozwój wydarzeń :) zobaczę co jutro przyniesie ;)

Matik ;)

reklama
Dzięki dziewczyny przekaże synowi życzenia od e ciotek:-)

Ewelinka pewnie ovu była wtedy jak Cię tak jajnik bolał:-) sprawdź przyrost w pon

Ja dopiero skończyłam sprzątać i zrobiłam sałatkd jarzynowa a mama robi zupę gulaszowa:-) jutro impreza :-)

Do góry