reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ewelinka - gratuluję !!! :)

Mnie coś łamie, mam dreszcze i boli mnei głowa. Chyba mnie coś bierze :( I mam nawrót opryszczki na ustach, chociaż specjalnie brałam leki przeciwwirusowe przez jakiś czas. Wiec chyba tego g*** się nie da wyleczyć. Podobno w ciąży nie jest groźna opryszczka wargowa tylko narządów płciowych, a wargowa jest groźna jak się na nią zachoruje pierwszy raz w ciaży. Ale jednak dla pewności wolałam wyleczyć, a tu niespodzianka i jest znowu...

Mam ochotę zrobić jutro test z rana... mam ten z czułością NIBY 10mlu...

jussastar - jak jutro masz 10 dpo to już jest szansa na cień ;-) więc jak masz zapasy to testuj z rana
co do czułości 10 a 25 to wychodziły mi tak samo, wcale 10 nie były ciemniejsze (a robiłam po 2 na raz), więc ja wątpię czy rzeczywiście są czulsze, ale może inne firmy pokazać cos wcześniej

AsiaSz. hop hop ;-) co u Ciebie?

Didi, u mnie dopiero 14.04 będzie rekrutacja do przedszkola, do którego chce oddać Oliwkę :) Jeżeli chodzi o zmianę nicku, to pisz do Admina. Nie wiem, czy na tym forum zmieniają.

Jussastar, zdrówka. Jeżeli jutro chcesz testować to trzymam &&&&&, ale weź na noc zażyj Oscillococcinum. Można brać go w ciąży :)

Hej dziewczyny, strasznie dawno mnie nie było, ale oczywiście staram się podczytywać, ale jakoś sie nie udzielam.

Super czytać tyle dobrych wieści. Bardzo się cieszę że już tylu staraczkom się udało. Matik, Ewelinka, Malusiolka (mam nadzieje, że nikogo nie pominęłam) trzymam kciuki za pomyślne wieści.
\
Mi ovufriend przesunął @ na jutro, więc czekam. Nie czuje, żadnych objawów zbliżającej się @, nie mam plamień, ale biore Duphaston więc to dlatego. Zresztą po wizycie u gina jak dowiedziałam się że pęcherzyk nie pękł to nie mam niby żadnych złudzeń,ale dziś tak dziwnie skoczyła mi temp do 37,15 więc zrobiłam test, ale niestety...zresztą czego się głupia spodziewałam :(

Jak zaczne nowy cykl to ide do gina między 1-5 dc. Zobaczymy jaką strategie przyjmie. I zaczynamy działania, ale powiem wam, że jakoś tak z cyklu na cykl coraz mniej entuzjazmu i nadziei.

Jeszcze raz gratulacje dla zafasolkowanych!

gabis, ze mną jeszcze nic nie wiadomo :) Kochana, Kraolinie się udało :)

Może mi napisać, któraś z Was jakie testy ciążowe z allegro są najlepsze? Nie chce wydawać po 10zł za jeden. Tak to zamówiłabym sobie od razu z 10 szt :)

Malusiolka przepraszam, podczytując tak z doskoku ciężko się połapać. Tak czy tak trzymam kciuki za pomyśle wieści dla Ciebie.
A Kraolina, gratuluje :)

reklama
Goska – no właśnie mam trzy testy to może zrobię ten 10ml. To może być ściema bo w środku na ulotce piszą, że wykrywa stężenie od 25ml… a na opakowaniu, że 10… wiec o co kaman???

Maluś – z tym, że ja w homeopatię nie wierzę… może zamiast tego jakieś naturalne sposoby… czosnek i cebulka chyba nie zaszkodzą?

Gabis – jeszcze nic nie wiadomo. Może nie pokazało, bo za małe stężenie. Mi też dziś temp skoczyła rano do 37.04… (na termometrze owulacyjnym ) ale może to przez to, ze ogólnie chyba coś ze mną nie tak. Teraz mierzę pod pachą, żeby zobaczyć czy gorączki nie mam i jest 37 więc lekko podwyższona temp.

Jołasia – mam rutinoscorbin:tak: a kaszlu nie mam. Tylko katar i dreszcze.

Do góry