reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinka_shn - no mi od początku wyglądało ze owolka była ok 25.03, poszukam CI kalkulatora do sprawdzania przyrostu, powtórz bete jak będziesz miała możliwość

HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com tu zobaczysz, ale potrzebujesz 2 wartości ;-) - zapisz linka

ale bez względu 13 czy 20 wynik bety masz w normie

P.S. wywal na chwile z ovufriend temperaturę z dnia 18.03 zobaczymy czy się przestawi

Ostatnia edycja:
Ewelinka - gratulacje!! ja tez obstawiam owu w 20dc. Widzisz i jedno przytualnie wystarczyło:tak:

Jołasia -&&&&&&&&&&&&&

Didi- witaj z powrotem!!

Monarti, najlepszego dla synka :*:*

Didi, pamiętam Ciebie. Witaj :) jak się czujesz? Zdrówka dla córki.

Ewelinka, betka ładna :)

Mąż przyjechał do domu na obiad i z powrotem wrócił do pracy. Pokazałam mu dwa testy i powiedział, że dzisiejszy widzi, ale kreseczka jest jasna. Nie pokaże Wam zdjęcia, bo na telefonie nie widać jej zbyt jasna jest. Nie nakręcam się, bo może test mnie oszukuje ;)

Dzięki za kciuki i oczekiwanie ze mną.
Dziękuję i lubię to mi zniknęło :wściekła/y: co chwile tu oś nie tak.
Drukarka, skaner działają :-)
Idę pomyć naczynia i ogarnąć coś, miotłą ruszyć...

reklama
Malusiolka- czujemy sie świetnie teraz czekamy na wyniki rekrutacji do przedszkola. Tak wg to teraz dopiero zaczyna m starania kupilam wczoraj kwas foliowy wydaje mi sie ze bardziej nakrecony jest moj maz, a corcia jak zawsze byla na nie to teraz chce braciszka i siostrzyczke tata ma jej kupic hehe

Do góry