reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
ewelinka_shn - no mi od początku wyglądało ze owolka była ok 25.03, poszukam CI kalkulatora do sprawdzania przyrostu, powtórz bete jak będziesz miała możliwość

HCG Calculator and hCG Level Tool | BabyMed.com tu zobaczysz, ale potrzebujesz 2 wartości ;-) - zapisz linka

ale bez względu 13 czy 20 wynik bety masz w normie

P.S. wywal na chwile z ovufriend temperaturę z dnia 18.03 zobaczymy czy się przestawi

Ostatnia edycja:
Ewelinka - gratulacje!! ja tez obstawiam owu w 20dc. Widzisz i jedno przytualnie wystarczyło:tak:

Jołasia -&&&&&&&&&&&&&

Didi- witaj z powrotem!!

Monarti, najlepszego dla synka :*:*

Didi, pamiętam Ciebie. Witaj :) jak się czujesz? Zdrówka dla córki.

Ewelinka, betka ładna :)

Mąż przyjechał do domu na obiad i z powrotem wrócił do pracy. Pokazałam mu dwa testy i powiedział, że dzisiejszy widzi, ale kreseczka jest jasna. Nie pokaże Wam zdjęcia, bo na telefonie nie widać jej zbyt jasna jest. Nie nakręcam się, bo może test mnie oszukuje ;)

Dzięki za kciuki i oczekiwanie ze mną.
Dziękuję i lubię to mi zniknęło :wściekła/y: co chwile tu oś nie tak.
Drukarka, skaner działają :-)
Idę pomyć naczynia i ogarnąć coś, miotłą ruszyć...

reklama
Malusiolka- czujemy sie świetnie teraz czekamy na wyniki rekrutacji do przedszkola. Tak wg to teraz dopiero zaczyna m starania kupilam wczoraj kwas foliowy wydaje mi sie ze bardziej nakrecony jest moj maz, a corcia jak zawsze byla na nie to teraz chce braciszka i siostrzyczke tata ma jej kupic hehe

Do góry