reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Ewelinka - najważniejszy jest przyrost! Widełki są bardzo szerokie przecież. Jeśli Cię bardzo niepokoi, to zbadaj ponownie betę jutro. Jesteś w ciąży! :-)

reklama
Ewelinka spojrze pózniej na wykres na kompie, bo teraz jestem w labie. Ale wydaje mi sie ze beta ok, jest w normie, może obu sie przesunęła no i do zagniezdzenia mogło dojść pózniej, spokojnie wynik ładny :) powtórz w pon :)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Myślicie że nie jest najgorsza ta beta ?
bo się przestraszyłam...
gdyby ovu była później to to by wyjaśniało dlaczego wcześniejsze testy nie wychodziły...

Progesteron jest ok z tego co widzę bo znalazłam takie normy
Prawidłowe poziomy progesteronu podczas ciąży [+/-10ng/ml][SUP][6][/SUP]:

• 4 tydzień - 21.6 ng/ml
  • 6 tydzień - 26.2 ng/ml
  • 8 tydzień - 25.9 ng/ml
  • 10 tydzień - 30 ng/ml

Ostatnia edycja:
Monarti beta mogłabybyć wyższa... myślisz ze owu mogłobyć później ?
oby tylko w poniedziałek wynik był prawidłowy jeżeli chodzi o przyrost...

Kupiłam nospe i Acard ;)

Kochana oby tak było... na razie się nie cieszę. Cieszyć się będę jak beta będzie dobrze przyrastać i jak zobaczę ludka z serduszkiem na usg.

Cyntia myślisz że jest sens po 24 godzinach robić betę ? nie lepiej po 72 (w pon)?

ja po Hiszpańsku najmniej, ale po angielsku i po niemiecku daję radę. A jak idę do lekarza to wcześniej sobie notuję i przekazuję mojej Dr. :-D
bo rozumiem co do mnie mówią, gorzej z mówieniem:tak:

ewelinka patrząc na Twój wykres to owu wygląda pomiędzy 18 a 20 dniem widać, ze nawet miałaś test owu jeszcze tego dnia pozytywny
Betę masz super Kobiet co Ty chcesz :tak::tak::tak: GRATULUJĘ

reklama
Witam po miesiącu przerwy nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie :)
niestety musiałam Was na pewien czas opuścć gdyż mieliśmy małe problemy... młoda w dodatku miała zabieg następnie chorowała całe szczęscie mamy już wszystko za sobą

dziś dostałam @ mimo to cieszę się bo wychodzi że dzidzi będzie na 2015 rok :-)

Ostatnia edycja:
Do góry