reklama
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
Jejku Monarti Kochana z tego wszystkiego zupełnie zapomniałam złożyć życzeń Twojemu Szkrabowi przepraszam przepraszam przepraszam.
STO LAT !!!!!
STO LAT !!!!!
ewelinka_shn
oczekująca Cudu ;**
jolasia trzymam &&&& ;-)
Dziewczyny żadnej nie dziękuję póki co... podziękuję jak będzie jasna sytuacja ;-) mam nadzieję że rozumiecie i nie jesteście złe
Dziewczyny żadnej nie dziękuję póki co... podziękuję jak będzie jasna sytuacja ;-) mam nadzieję że rozumiecie i nie jesteście złe
Ewelinka równie dobrze mogłaś mieć ovu koło 20dc patrząc na wykres, zrób w pon betę i zobacz jak przyrasta
czytałam że owu może być zarówno 2-3 dni przed skokiem temp jak i po, jest dużo teroii, więc się nie martw na zapas! tylko ciesz że w ciąży jesteś!
Jołasia to super że ustały
czytałam że owu może być zarówno 2-3 dni przed skokiem temp jak i po, jest dużo teroii, więc się nie martw na zapas! tylko ciesz że w ciąży jesteś!
Jołasia to super że ustały
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
luteine wezne jeszcze jutro jak temperatura nie spadnie i w niedzielę dzień próby, a jak temperatura spadnie tzn że @ przyjdzie jak nic drastycznie się nie zmieni to w poniedziałek test. Brzuch po prawej stonie pobolewa, piecze, jak na @. Wszystko jest tak jak przed @ poza tym, ze przed @ plamienia by nie ustały a teraz jednak coś coś.
Idę na chwilę na dworek. Jak M uciekł na rower to zaraz wracam i moze jeszcze zajrzę.
Bler a jak tam u Ciebie, coś bardziej wyklarowanego, czy opcja na @?
Idę na chwilę na dworek. Jak M uciekł na rower to zaraz wracam i moze jeszcze zajrzę.
Bler a jak tam u Ciebie, coś bardziej wyklarowanego, czy opcja na @?
jołasia
od 2008r, może kiedyś...
Blair szkoda, że stale nie prowadzisz jakiś obserwacji, no i testy owu by mogły bużo pomóc. Ale teraz temperatura u Ciebie za bardzo spadła. Może sprawdzaj szyjkę i może teraz owu będzie. Może to też wyglądać na cykl bezowulacyjny, lub jajeczko było słabe. Po owu musiała by się utzrymać jakaś wyższa, średnia temperatura.
Jołasia nie chcę się nakręcać, w tym cyklu mam sporo na głowie i ta szyjka i testy jakoś przepadły w obowiązkach dni codziennego, czytałam że owu może być przed skokiem 2-3dni, co nie znaczy że u mnie była, bo i skoku na razie brak to tylko moje przypuszczenia, szyjka się właśnie od 2dni podnosi i zamyka, cóż czekam na rozwój wydarzeń zobaczę co jutro przyniesie
Matik
Matik
reklama
MonaG1985
Fanka BB :)
Dzięki dziewczyny przekaże synowi życzenia od e ciotek:-)
Ewelinka pewnie ovu była wtedy jak Cię tak jajnik bolał:-) sprawdź przyrost w pon
Ja dopiero skończyłam sprzątać i zrobiłam sałatkd jarzynowa a mama robi zupę gulaszowa:-) jutro impreza :-)
Ewelinka pewnie ovu była wtedy jak Cię tak jajnik bolał:-) sprawdź przyrost w pon
Ja dopiero skończyłam sprzątać i zrobiłam sałatkd jarzynowa a mama robi zupę gulaszowa:-) jutro impreza :-)