reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair ja myślę, że nie ma się co na zapas martwić. Ból brzucha nie musi oznaczać nic złego - wyluzuj i poczekaj ładnie na wyniki.

Wątpliwości gratuluję pracy. Pewnie bardzo miło spędzisz czas z takim dzieciaczkiem.

Monarti ja mam subkliniczną niedoczynność, a to gorsze, więc nie martw się na zapas tylko zapisz do endo.

Mój pali i mówi, że rzuci, a nie rzuca i trwa to już z 5 lat. Jak się urodził syn to nie palił przez pół roku a teraz znowu pali.

Agniesiak, moja młodsza córka wstaje przeważnie 6/7-ma, ale obiad mam na 14-tą. Jeżeli dla dania, to przeważnie zupa około 13-tej, a drugie danie około 16-tej :)

Ja paliłam 3 lata, ale zanim zaszłam w ciąże rzuciłam ;) M jakoś nie bardzo do papierosów, ale jak chciał żebym szybko rzuciła, to palił razem ze mną :p W końcu paczka się skończyła i koniec z papierosami. Dla dziecka wszystko się zrobi. Czasami myślę o powrocie do palenia, bo mam ostatnio bardzo dużo stresu, ale M odradza mi ;)

Malus kochana nie rob tego bledu i nie wracaj...Wyjdzie Wam wszystkim na zdrowie...Potem bedzie ciezko rzucic ja rzucalam dwa razy i za drugim bylo juz ciezej niz za pierwszym dlatego teraz juz nawet o tym nie mysle:tak:

ja czasem popalałam, natomiast G nie tknął papierosa chyba nigdy :) co najwyżej sziszę ze smakowym tytoniem, ale to kilka razy w życiu :)

Gochson, czekam czekam grzecznie :) sprzątam sobie mieszkanko, piorę :) wiosenne porządki :)

Malusiolkanie wracaj do palenia. Znajdź jakiś inny sposób na wyładowywanie stresu;-) Ja np baaardzo lubiłam jeździć na rowerze, ale odkąd się przeprowadziłąm do mamy... Rower został z M.. Teraz przymierzam się kupić taki retro z koszykiem z przodu :-p i z moim partnerem będziemy jeździć sobie;-)
Już Wam linka wklejam poniżej:

Nowy Polski Rower Miejski Jowisz 28' Kosz Gratis! (4038700166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

P.S. Malusiolka mogłabyś mnie dopisać do Staraczek 2014?:) W poczekalni? ;)

Malusiolka, lepiej nie wracaj do palenia, bo znowu Cię wciągnie :tak: ja popalałam trochę na studiach, ale to tak raczej dla towarzystwa, na przerwie, albo jak się do knajpy szło ;-)

reklama
Agniesiak weź pod uwagę że taki rower jest ciężki, jeśli mieszkacie w domku to spoko, ale jeśli w bloku to radzę przemyśleć, też chciałam taki kupić, ale uprzedziła mnie współlokatorka i okazało się że jest bardzo ciężki, musi być przez to ułożenie ramy, podjedź sobie najpierw do jakiegoś sklepu z rowerami i popatrz ile ważą, a później porównaj z tym z aukcji :)
Ja kupiłam w końcu w decathlonie z "męską" ramą :)

Do góry