reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair ja myślę, że nie ma się co na zapas martwić. Ból brzucha nie musi oznaczać nic złego - wyluzuj i poczekaj ładnie na wyniki.

Wątpliwości gratuluję pracy. Pewnie bardzo miło spędzisz czas z takim dzieciaczkiem.

Monarti ja mam subkliniczną niedoczynność, a to gorsze, więc nie martw się na zapas tylko zapisz do endo.

Mój pali i mówi, że rzuci, a nie rzuca i trwa to już z 5 lat. Jak się urodził syn to nie palił przez pół roku a teraz znowu pali.

Agniesiak, moja młodsza córka wstaje przeważnie 6/7-ma, ale obiad mam na 14-tą. Jeżeli dla dania, to przeważnie zupa około 13-tej, a drugie danie około 16-tej :)

Ja paliłam 3 lata, ale zanim zaszłam w ciąże rzuciłam ;) M jakoś nie bardzo do papierosów, ale jak chciał żebym szybko rzuciła, to palił razem ze mną :p W końcu paczka się skończyła i koniec z papierosami. Dla dziecka wszystko się zrobi. Czasami myślę o powrocie do palenia, bo mam ostatnio bardzo dużo stresu, ale M odradza mi ;)

Malus kochana nie rob tego bledu i nie wracaj...Wyjdzie Wam wszystkim na zdrowie...Potem bedzie ciezko rzucic ja rzucalam dwa razy i za drugim bylo juz ciezej niz za pierwszym dlatego teraz juz nawet o tym nie mysle:tak:

ja czasem popalałam, natomiast G nie tknął papierosa chyba nigdy :) co najwyżej sziszę ze smakowym tytoniem, ale to kilka razy w życiu :)

Gochson, czekam czekam grzecznie :) sprzątam sobie mieszkanko, piorę :) wiosenne porządki :)

Malusiolkanie wracaj do palenia. Znajdź jakiś inny sposób na wyładowywanie stresu;-) Ja np baaardzo lubiłam jeździć na rowerze, ale odkąd się przeprowadziłąm do mamy... Rower został z M.. Teraz przymierzam się kupić taki retro z koszykiem z przodu :-p i z moim partnerem będziemy jeździć sobie;-)
Już Wam linka wklejam poniżej:

Nowy Polski Rower Miejski Jowisz 28' Kosz Gratis! (4038700166) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

P.S. Malusiolka mogłabyś mnie dopisać do Staraczek 2014?:) W poczekalni? ;)

Malusiolka, lepiej nie wracaj do palenia, bo znowu Cię wciągnie :tak: ja popalałam trochę na studiach, ale to tak raczej dla towarzystwa, na przerwie, albo jak się do knajpy szło ;-)

reklama
Agniesiak weź pod uwagę że taki rower jest ciężki, jeśli mieszkacie w domku to spoko, ale jeśli w bloku to radzę przemyśleć, też chciałam taki kupić, ale uprzedziła mnie współlokatorka i okazało się że jest bardzo ciężki, musi być przez to ułożenie ramy, podjedź sobie najpierw do jakiegoś sklepu z rowerami i popatrz ile ważą, a później porównaj z tym z aukcji :)
Ja kupiłam w końcu w decathlonie z "męską" ramą :)

Do góry