reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Witam :)
Mnie cos jajniki kluja raz jeden raz drugi mam nadzieje ze wszystko jest ok...Trzymam kciuki za same pozytywne wiesci...

Watpliwosci super ze z praca sie udalo, no i ze jest to praca ktora bedzie sprawiala Ci radosc:tak:

reklama
Wyniki odebrane tsh 0.20 nadal mało ale ft 3 i ft 4 w normie:-)ale wizyta u endo mnie czeka
Wspaniale! :-) Wizytą się nie martw, lekarz znajdzie najlepszy dla Ciebie i Twojej fasolki sposób leczenia i będzie dobrze:tak:
dziewczyny, ja tak z innej beczki ;-) jaki wpływ na zajście w ciążę może mieć palenie papierosów; ja nie palę, ale niestety mój mąż pali (myślę że około paczki fajek dziennie); czy wpłynąć na niego, żeby ograniczył, bo przecież nie rzuci z dnia na dzień, czy na razie dać mu spokój :-) czy Wy/Wasi partnerzy palicie ???
Mój były mąż też palił paczkę dziennie.. Ja bym radziła CIę zmotywować do rzucenia :-) CHyba chęć bycia ojcem zdrowego maluszka jest ważniejsza niż palenie, myślę, że da radę;) Trzymam kciuki. No i napisz koniecznie co powiedział, czy rzuci, czy ograniczy czy jak..;-) Wiadomo, że papierosy mają bardzo duży wpływ, no ale wiadomo.. musi sam się przekonać, że bez tego będzie zdrowszy on i jego plemniki;-)

wróciłam już, wyniki koło 20, jak stamtąd wyszłam to stres ze mnie zszedł :)

Agniesiak zacznij już łykać, mój gin mówił żeby zacząć już ok 3m-ce przed starankami, zaszkodzić nie zaszkodzi a może tylko pomóc :)
Oooo dzięi kochana. Faktycznie, zaszkodzić to nie zaszkodzi..:-) W takim razie zacznę łykać;-)

Ewelinka Trzymam kciukasy!! Leć po ten teścior bo ja nie wytrzymam tu :)

Kocicowa - przed pierwszą ciąża palilismy oboje. Teraz ja rzuciłam a emek nie.

Blair - nawet nie wiem czego ci życzyć. Poczekajmy do wyników i będziemy wiedziec.

Dzięki dziewczyny te wyniki nie oznaczają że wszystko jest ok;-) to tzw subkliniczna nadczynność tarczycy :-S ale coś dostanę i będzie ok przynajmiej wyjaśniły się te moje kołatania serca nawet teraz je czuje :-( ale dam radę :-)

Co dzisiaj pichcicie? Ja mam zupke kalafiorowa i schabowe w panierce z płatków kukurydzianych ;-)

jeśli mogę dodać coś od siebie w kwestii kulinarnej - ja robię dziś pizzę :tak:
dzięki za odpowiedzi w kwestii papierochów :-) będę tłukła mu do głowy do znudzenia, żeby ograniczył (rzucił ???) ;-) dam znać, jakie będą rezultaty :tak:

Kociowa myślę że warto zrezygnować :-) papierosy zabijają plemniki niestety :-( mój mąż nie pali, uprawia sport ja też nie palę od razu nam się udało 3 lata temu a teraz 2 cykl myślę że warto się poświęcić :-) i na zdrowie mu to wyjdzie:-) uwierz mi wiem co mówię bo byłam nałogówym palaczem i 4 lat a temu oboje rzucilisny :-)

Ostatnia edycja:
Kociowa myślę że warto zrezygnować :-) papierosy zabijają plemniki niestety :-( mój mąż nie pali, uprawia sport ja też nie palę od razu nam się udało 3 lata temu a teraz 2 cykl myślę że warto się poświęcić :-) i na zdrowie mu to wyjdzie:-) uwierz mi wiem co mówię bo byłam nałogówym palaczem i 5 lat temu oboje rzucilisny :-)

hmm, ja zdaję sobie sprawę, że takie rzucenie to nie takie hop-siup, jednak bardzo bym chciała, żeby przestał palić dla dobra przyszłego dziecka :tak: i dla naszego dobra oczywiście, bo wiadomo - truje nie tylko siebie, ale również mnie :-(
super, że Wam udało się zerwać z nałogiem :)

My już wszamaliśmy rosołek i ziemniaczki w ćwiartki z fasolką;-) Ostraweee było:-p
Powiem Wam, że ja swojego ex męża wyganiałam na balkon palić. Nie było mowy by palił w domu czy innym pokoju.. bo to wszystko się roznosi, osiada.. błe. Może najpierw spróbuj go wyganiać na balkon? :p Może mu się znudzi takie ciągłe wychodzenie i sam zrezygnuje? ;) hihi. Ja kiedyś słyszałam, że dym jest bardziej szkodliwy dla osoby, która nie pali niż dla tej palącej, ale nie wiem czy to prawda..

Ostatnia edycja:
reklama
Agniesiak, szybko :p Ja zaraz obiorę trochę ziemniaczków i podgrzeje gołąbki ;) Z wczoraj mi zostały. Dziewczynki zajadały się aż się uszy trzęsły i mój mąż też zadowolony z gołąbków :D

Aschlee :*

Do góry