reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

iwo no szkoda, ale jeszcze nie spisuje cyklu na straty. zobaczymy. dziekujemy za fluidki! oby tu do mnie dotarly!

jusastar a jakie badania robilas? kupilas gre? no to mam nadzieje ze sie nie rozczarujesz! pisz jak wrazenia!

Aschlee trzymam kciuki za wizyte! obyscie mogli szybko sie znow starac.

kasikz przepraszam, zapomnialam o Twoim zastrzyku. tez je miewalam i ich nie lubilam bo testy niepewne. ja tez biore dupka 10dni, ale zaczelam dopiero 4dpo, wiec dopiero w piatek ostatni raz. potem 1 lub 2 dni pozniej powinna przyjsc @. no to widze ze obie z niepewnoscia czekamy na weekend. zaciskam za Ciebie kciuki!

dziuneczka juz kilka dziewczyn tez robilo sobie przerwe i szybko wracaly z dobrymi wiadomosciami, wiec Tobie tez tgo zycze!

jolasia ja bym sie wybrala do gina na Twoim miejscu. eksperymentowanie z luteina pewnie nic nie da. tez slyszalam o tym leku z Czech o ktorym lisica mowi, gin pewnie najlepiej by podpowiedzial.

reklama
Brałam kiedyś duphaston, nic nie dało

zobaczcie sobie to, szczególnie ta cześć od 35 sekundy, odjazd:
[video=youtube;iMT-Rugv1MY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iMT-Rugv1MY#t=35[/video]

jołasia to mocno trzymam kciuki za wasze starania,aby szybko się ziściły:-)
Wiesz moja znajoma po 4latach starania (mąż miał w dużym stopniu nie żywotne plemniki,nie pamietam w jakim ,czy jak to się tam nazywa,w każdym razie chodzi o to że to on nie mógł) zaadoptowała 2dzieci,po 2mies od tego momentu dowiedzieli się,że ona jest w ciąży:-) a po połogu (w krótkim czasie) zaszła ponownie i teraz są szczęśliwymi rodzicami 4 dzieci:-D:-) nie wiarygodne ale prawdziwe i bardzo wesołe:-D

Suselku dziekuje za mile slowa...ja przed wizyta na bewno znow bede miala stres bo oczywiscie ja jak to ja obawiam sie powiklan...mam nadzieje jednak ze wizyta mnie uspokoi i ze wyjde z niej w dobrym humorku:tak:

Jak macie na mysli utrogestan ( wyglada tak) dokteronline-utrogestan-416-3-1351255201.jpg to u mnie kosztuje 30 euro i jest tam 90 kapsulek

Załączniki

• dokteronline-utrogestan-416-3-1351255201.jpg
    dokteronline-utrogestan-416-3-1351255201.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 41
Starające się: 16 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03
ana0808 - @28.03

Kraolina
- @31.03 II kreseczki były i teraz czekamy na potwierdzenie przez betę
ewelinka_shn - @01.04 bladzioch, czekamy na kolejny teścik

Kwiecień

gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaaw a,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka

sulelku u mnie ginekolog, na nfz "za jakiś czas", prywatnie za kilka dni. A do mojego nie mam jak jechać bo w tym tygodniu przyjmuje na rano. Jak jakieś objawy dojdą to pójdę ale wygląda że @ przylezie. Trudno. Usówa organizm coś starego ze środka i szykuje się na nowe.
Oj pranie właśnie się skończyło. Zmykam na jakąś godzinę, dwie, posprzatam, pomyję....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale Wy piszecie :-)
czlowiek zostawi Was na 2 godz, zdrzemnie sie i juz ma tyle do nadrabiania.

jolasia u mnie tez w takim kolorze bylo plamienie na kilka dni przed poronieniem. ..

reklama
Hej kochaniutkie:-)
Oczywiście wczoraj nie zdałam:-( ale co tam.. będę ich gnębić swoją osobą aż zdam:-p
Dziś pierwszy dzięń w pracy po urlopie. Ale jutro już wolne:-D i idę z Tomciem na bilans 4latka:)
Jeszcze nie zdążyłam Was poczytać dokładnie:) Testowała któraś?:-) komu gratulować?:-)

Do góry