reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry południowo :-)
Aschlee25 - oj to fajnie, bardzo fajnie, że już nie długo. Upomnę się o foto ;-)

oj ja troszkę zmęczona. Pranie nastawiłam. Już jesteśmy po obiedzie. Teraz czas by było na coś słodkiego do cherbatki, później znowu na dwór, pranie, naczynia, coś w łazience posprzątać...
W domu praca, w pracy praca... flaki se wypruwam.

U mnie brudzeń brązowych ciąg dalszy pomimo luteiny, ale są tylko wtedy jak chodzę, rano w pracy. Później mija jak przystopuję. Piersi napuchły. Bolą. Jak to M powiedział są bardzo twarde. Biorę już 4 luteiny pod jezyk. Nie mogę już więcej.

reklama
jołasia a dlaczego masz plamienia i w jakim celu zażywasz luteinę? przepraszam ale jestem tu nowa i nie do końca w tym temacie doświadczona a bardzo interesuje mnie wszystko co związane z tematem.

Karolina – ja bym poszła na tą betę na Twoim miejscu. Więc dobrze, że idziesz przynajmniej nie będziesz się tym martwić przez weekend.
Ashlee – owczarki długowłose są świetne!! Ale macie domek czy mieszkanie, bo one potrzebują dużo ruchu.
Dziuneczka – rozumiem Cię. Też wiem, że lepiej zrobiłoby mi odpuszczenie forum, ale czasem są takie momenty, że Was potrzebuję…
Ja już w domu, obiadek w piekarniku:-)
Suseł – kupiłam grę za Twoją namową, więc zaraz zabieram się za ćwiczenie :D

ulenka - luteina na przedłużenie fazy lutealne i podtrzymanie ewentualnej ciąży.
No właśnie nie wiem dlaczego takie plamienia mam. Ale wyczytałam, że brązowe, dokładnie brązowe plamienia, upławy mogą być oznaką tego, ze w macicy została stara krew, brązowa krew robi się po utlenieniu i organizmy się oczyczcza z niej.

jussastar chwilowo jeszcze w bloku ale juz lada moment przeprowadzamy sie do domku z ogrodem wiec bedzie mial sie gdzie wybiegac:tak: tutaj sasiedzi w bloku obok maja dwa owczarki ( ale tutaj mieszkania sa dosc duze i jest niedaleko taki wielki park wiec pieski maja sie gdzie wybawic ) i po rozmowie z nimi Maz tak sie nakrecil ze juz nie odpuscil;-)

Mnie to sie marzy swoj domek ale o tym dopiero bedziemy myslec za ok dwa lata.Bo tak na wynajetym cale zycie to nie za fajnie

jołasia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze &&&&&&&&&&&&

ulenka7883 witaj bo chyba jeszcze sie z Toba nie przywitalam ;-)

Ostatnia edycja:
mychunia, - mogę się tego spodziewać i o tym wiem, zastanawiałam się nad 5 tabletką luteiny. Ale nie wiem czy to ma sens. Dwa razy tak miałam a raz po takim czymś miałam taki mega okres a później właśnie nie miałam długo @. Między czasie lekarka stwierdziła najprawdopodobniej że poroniłam bardzo wczesna ciąże a organizm musiał się oczyścić i dlatego później długo nie miałam @.

ulenka, - ile się staramy, tak jak napisane pod nickiem. Reszta, to badania, guz piersi, jedna operacja, później inny guz i kolejne cięcie, znów kolejne badania i M wyniki 20% plemników A na wymagane 32%. Nie jest źle ale M ma problemy z sercem i to dodaje problemów tej sytuacji.

Jolasia nie myslalas nad zmianą leku? Może luteina sobie nie radzi. Moja koleżanka sprowadzala lek z Czech, mogę zapytać o nazwę. Miała podobną sytuację jak ty. Może duphaston by też lepiej zadziałał?

reklama
Lisica nie masz na mysli utrogestanu? On wlasnie i tutaj u mnie i w Czechach jest bardzo czesto stosowany jak sa jakies problemy z ciaza...to niby lepszy odpowiednik duphastonu

Do góry