reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Dzień dobry południowo :-)
Aschlee25 - oj to fajnie, bardzo fajnie, że już nie długo. Upomnę się o foto ;-)

oj ja troszkę zmęczona. Pranie nastawiłam. Już jesteśmy po obiedzie. Teraz czas by było na coś słodkiego do cherbatki, później znowu na dwór, pranie, naczynia, coś w łazience posprzątać...
W domu praca, w pracy praca... flaki se wypruwam.

U mnie brudzeń brązowych ciąg dalszy pomimo luteiny, ale są tylko wtedy jak chodzę, rano w pracy. Później mija jak przystopuję. Piersi napuchły. Bolą. Jak to M powiedział są bardzo twarde. Biorę już 4 luteiny pod jezyk. Nie mogę już więcej.

reklama
jołasia a dlaczego masz plamienia i w jakim celu zażywasz luteinę? przepraszam ale jestem tu nowa i nie do końca w tym temacie doświadczona a bardzo interesuje mnie wszystko co związane z tematem.

Karolina – ja bym poszła na tą betę na Twoim miejscu. Więc dobrze, że idziesz przynajmniej nie będziesz się tym martwić przez weekend.
Ashlee – owczarki długowłose są świetne!! Ale macie domek czy mieszkanie, bo one potrzebują dużo ruchu.
Dziuneczka – rozumiem Cię. Też wiem, że lepiej zrobiłoby mi odpuszczenie forum, ale czasem są takie momenty, że Was potrzebuję…
Ja już w domu, obiadek w piekarniku:-)
Suseł – kupiłam grę za Twoją namową, więc zaraz zabieram się za ćwiczenie :D

ulenka - luteina na przedłużenie fazy lutealne i podtrzymanie ewentualnej ciąży.
No właśnie nie wiem dlaczego takie plamienia mam. Ale wyczytałam, że brązowe, dokładnie brązowe plamienia, upławy mogą być oznaką tego, ze w macicy została stara krew, brązowa krew robi się po utlenieniu i organizmy się oczyczcza z niej.

jussastar chwilowo jeszcze w bloku ale juz lada moment przeprowadzamy sie do domku z ogrodem wiec bedzie mial sie gdzie wybiegac:tak: tutaj sasiedzi w bloku obok maja dwa owczarki ( ale tutaj mieszkania sa dosc duze i jest niedaleko taki wielki park wiec pieski maja sie gdzie wybawic ) i po rozmowie z nimi Maz tak sie nakrecil ze juz nie odpuscil;-)

Mnie to sie marzy swoj domek ale o tym dopiero bedziemy myslec za ok dwa lata.Bo tak na wynajetym cale zycie to nie za fajnie

jołasia trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze &&&&&&&&&&&&

ulenka7883 witaj bo chyba jeszcze sie z Toba nie przywitalam ;-)

Ostatnia edycja:
mychunia, - mogę się tego spodziewać i o tym wiem, zastanawiałam się nad 5 tabletką luteiny. Ale nie wiem czy to ma sens. Dwa razy tak miałam a raz po takim czymś miałam taki mega okres a później właśnie nie miałam długo @. Między czasie lekarka stwierdziła najprawdopodobniej że poroniłam bardzo wczesna ciąże a organizm musiał się oczyścić i dlatego później długo nie miałam @.

ulenka, - ile się staramy, tak jak napisane pod nickiem. Reszta, to badania, guz piersi, jedna operacja, później inny guz i kolejne cięcie, znów kolejne badania i M wyniki 20% plemników A na wymagane 32%. Nie jest źle ale M ma problemy z sercem i to dodaje problemów tej sytuacji.

Jolasia nie myslalas nad zmianą leku? Może luteina sobie nie radzi. Moja koleżanka sprowadzala lek z Czech, mogę zapytać o nazwę. Miała podobną sytuację jak ty. Może duphaston by też lepiej zadziałał?

reklama
Lisica nie masz na mysli utrogestanu? On wlasnie i tutaj u mnie i w Czechach jest bardzo czesto stosowany jak sa jakies problemy z ciaza...to niby lepszy odpowiednik duphastonu

Do góry