reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

iwo no szkoda, ale jeszcze nie spisuje cyklu na straty. zobaczymy. dziekujemy za fluidki! oby tu do mnie dotarly!

jusastar a jakie badania robilas? kupilas gre? no to mam nadzieje ze sie nie rozczarujesz! pisz jak wrazenia!

Aschlee trzymam kciuki za wizyte! obyscie mogli szybko sie znow starac.

kasikz przepraszam, zapomnialam o Twoim zastrzyku. tez je miewalam i ich nie lubilam bo testy niepewne. ja tez biore dupka 10dni, ale zaczelam dopiero 4dpo, wiec dopiero w piatek ostatni raz. potem 1 lub 2 dni pozniej powinna przyjsc @. no to widze ze obie z niepewnoscia czekamy na weekend. zaciskam za Ciebie kciuki!

dziuneczka juz kilka dziewczyn tez robilo sobie przerwe i szybko wracaly z dobrymi wiadomosciami, wiec Tobie tez tgo zycze!

jolasia ja bym sie wybrala do gina na Twoim miejscu. eksperymentowanie z luteina pewnie nic nie da. tez slyszalam o tym leku z Czech o ktorym lisica mowi, gin pewnie najlepiej by podpowiedzial.

reklama
Brałam kiedyś duphaston, nic nie dało

zobaczcie sobie to, szczególnie ta cześć od 35 sekundy, odjazd:
[video=youtube;iMT-Rugv1MY]http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=iMT-Rugv1MY#t=35[/video]

jołasia to mocno trzymam kciuki za wasze starania,aby szybko się ziściły:-)
Wiesz moja znajoma po 4latach starania (mąż miał w dużym stopniu nie żywotne plemniki,nie pamietam w jakim ,czy jak to się tam nazywa,w każdym razie chodzi o to że to on nie mógł) zaadoptowała 2dzieci,po 2mies od tego momentu dowiedzieli się,że ona jest w ciąży:-) a po połogu (w krótkim czasie) zaszła ponownie i teraz są szczęśliwymi rodzicami 4 dzieci:-D:-) nie wiarygodne ale prawdziwe i bardzo wesołe:-D

Suselku dziekuje za mile slowa...ja przed wizyta na bewno znow bede miala stres bo oczywiscie ja jak to ja obawiam sie powiklan...mam nadzieje jednak ze wizyta mnie uspokoi i ze wyjde z niej w dobrym humorku:tak:

Jak macie na mysli utrogestan ( wyglada tak) dokteronline-utrogestan-416-3-1351255201.jpg to u mnie kosztuje 30 euro i jest tam 90 kapsulek

Załączniki

• dokteronline-utrogestan-416-3-1351255201.jpg
    dokteronline-utrogestan-416-3-1351255201.jpg
    7,3 KB · Wyświetleń: 40
Starające się: 16 do potwierdzenia

II kreseczki: IV'14=>7, V'14=>17,VI'14=>13,VII'14=>12,VIII'14=>9,IX'14=>3,X'14=>9

Listopad 2014:
goska03,iwo,MotylkowaOna

Grudzień 2014
mychunia

Czekamy na potwierdzenie:
JustynaU - @ 25.03
ana0808 - @28.03

Kraolina
- @31.03 II kreseczki były i teraz czekamy na potwierdzenie przez betę
ewelinka_shn - @01.04 bladzioch, czekamy na kolejny teścik

Kwiecień

gabis - @4.04
susel - @5.04
julia0903 -@5.04
kasikz - @6.04
jołasia - @7.04
karolina859 - @8.04
Blair87 - @9.04
jussastar - @9.04
KasiaP - @10.04
Anulka1988 - @12.04
mligocka - @12.04
watpliwosci - @25.04

Poczekalnia
wandzia_23,
malena100,Mississ1301,fox,Leemonca, Conti,Dominika_89,kalisia,Gochson,Bezdzietna,Agaaw a,Lisica.,AsiaSz,dziuneczka

sulelku u mnie ginekolog, na nfz "za jakiś czas", prywatnie za kilka dni. A do mojego nie mam jak jechać bo w tym tygodniu przyjmuje na rano. Jak jakieś objawy dojdą to pójdę ale wygląda że @ przylezie. Trudno. Usówa organizm coś starego ze środka i szykuje się na nowe.
Oj pranie właśnie się skończyło. Zmykam na jakąś godzinę, dwie, posprzatam, pomyję....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale Wy piszecie :-)
czlowiek zostawi Was na 2 godz, zdrzemnie sie i juz ma tyle do nadrabiania.

jolasia u mnie tez w takim kolorze bylo plamienie na kilka dni przed poronieniem. ..

reklama
Hej kochaniutkie:-)
Oczywiście wczoraj nie zdałam:-( ale co tam.. będę ich gnębić swoją osobą aż zdam:-p
Dziś pierwszy dzięń w pracy po urlopie. Ale jutro już wolne:-D i idę z Tomciem na bilans 4latka:)
Jeszcze nie zdążyłam Was poczytać dokładnie:) Testowała któraś?:-) komu gratulować?:-)

Do góry