reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
oj, ja nie jestem ze stali nierdzewnej, właśnie przyszłam z dworu.M zawołał mnie żebym mu pomogła zamontować błotnik w góralu, bo ja to zawsze coś mądrego wymyślę.
Już padam na ryjka. Zaraz Melisa, małe plusku plusku i wyrko, czas dla mnie, czyli pewno zaraz sen z przemęczenia. Jeszcze w pracy, dopiero zaczęłam a już wymagają jak od starego pracownika i jeszcze jeszcze się cały czas nowych rzeczy. Mózg paruje.

Ale tu pusto, pewnie na kolację poszły. Ja może jakąś owsiankę zjem bo na nic więcej nie mam ochoty

ulenka, dopisałam Ciebie ;)

mamamartyki, witaj :) Napisz coś o sobie. Nie martw się, będzie dobrze. Każda ma obawy :) Ja zanim zaszłam, a później jak byłam w drugiej ciąży bałam się, że nie dam sobie rady, a jakoś daje.

hm hm a więc od czego tu zacząć , mam 21 lat 2 letnią bardzo rozbrykaną córeczkę :) i jak pisałam myślimy o drugim. Mam obawy, boje się że nie dam sobie rady. Maż jest w pracy a ja my w domu same. Moja mała bardzo lubi towarzystwo dzieci mysle ze ucieszyłaby sie z rodzenstwa. ..

reklama
Malusiolka, dziękuję za dopisanie :tak:
mamamartynki26 witaj na forum :-)

oj, jakiś taki dół mnie dziś dopadł; mąż ma jakąś mocno terminową robotę i od 3 dni nie wychodzi z papierów, a ja snuję się po domu jak cień :szok: nawet koty nie chcą ze mną współpracować, tylko śpią całymi dniami ;-) może jutro będzie lepiej

Do góry