reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Lisica, po poronieniu @ miałam 25.01 i 26.02 (nie liczę paru kropli jasnej krwi, którą miałam od 24.02, bo @ liczy się od krwawienia, które u mnie wystąpiło tego 26). Teraz @ powinna być 25/26.03, ale na razie nie ma. Robiłam w sobotę test nic, w poniedziałek i nic ;) Dlatego na razie czekam. Piersi bolą i M mówił mi w poniedziałek, że widać lekką różnicę. Może to oznaczać, że @ nadchodzi ;) Dzisiaj jest około 36dc.

Ewelinka, poczekam jeszcze. Wiem, że czekanie nie jest dobre, ale parę miesięcy temu cykl miałam 45 dniowy i okazało się, że to bezowulacyjny. Na razie i tak nie mam jak iść do lekarza, bo M ciągle pracuje. Dopiero w środę i w czwartek przed Świętami ma wolne. Ostatnio czymś się martwię i może to ma wpływ na mój taki długi cykl. A jak z Tobą? Jak się czujesz? Doczytałam o testach i nawet jak dzisiaj przyjdą i zrobisz za 2 dni kreseczka powinna bardziej ściemnieć :)

Aschlee :*:* co tam Kochana?

Motylku, jak się czujesz? :*

Ciężaróweczki, jak tam z Wami?:D:* Brak fluidów od Was.. nie ładnie QMcg4kj.jpg

Dziewczynki, a co u Was dobrego na obiad? Ja robię gołąbki, bo M z Oliwcią sobie zażyczyli ;)

Załączniki

• QMcg4kj.jpg
    QMcg4kj.jpg
    883 bajtów · Wyświetleń: 76
Ostatnia edycja:
reklama
Ewelinka- faktycznie zarty jak u nastolatkow.
Susel- chyba faktycznie to normalne u staraczek. Chociaz sa dziewczyny ktore bardziej na luzie podchodza.
Iwo- takie historie jak Twoja pomagaja bardzo nastawic sie troche optymistyczniej. Dziekuje:*
Ja bylam na badaniach kolejka jak nigdy... no i wyniki moze jutro bo zmienili laboratorium i jeszcze nie mozna w necie sprawdzac wynikow. Jade do pracy. Milego dnia

hej :)
ja znowu z doskoku... w pracy dalej twa akcja ratujemy komórki, jedną linię chyba się udało odzyskać, a co z drugą okaże się jutro... i jutro czeka mnie nocka, a jak się uda uratować tą drugą to w sobotę muszę tu być na 8 :/
temp dalej dziwna w dole, wczoraj brzuch bolał zdecydowanie owulacyjnie a dziś jak na @ i dziś zaczyna się coś dziać z (.)(.) więc może w końcu owu była... oby żołnierzyki z pon zdziałały, niby posłane późno bo koło północy więc może :)

Ewelinka temp piękna :) oby zakończony wykres na zielono :)

Iwo łapię fluidki :)

Motylku czytałam wczoraj że wizyta u gina pomyślna :) bardzo się cieszę :) niech Maluch rośnie duży i zdrowy :)

Maluś mi w sierpniu @ spóźniła się 3tyg, nie byłam w ciąży bo robiłam i testy i betę, z reszt wtedy lecieliśmy na przerywańcu, też chyba był bezowulacyjny

Witam nowe Staraczki :)

jussastar, wiem że ciężko jest nie myśleć o staraniach, ale wyluzuj trochę. Widać, że Ci zależy na tym aby zajść w ciąże, ale za bardzo bierzesz to do siebie i przez to tworzysz blokadę. Ciężko będzie Ci zajść w ciąże jak trochę nie przestaniesz o tym myśleć. Seks powinien sprawdzać przyjemność. Można tak zwariować. Zmień swoje podejście, a na pewno szybko będziesz miała fasolkę w brzuszku :)

Blair, dlatego podchodzę do tego ze spokojem :)

Mychuniu kochana ja z nieciepliwością czekam na twoja wizyte i na pomyślne wieści:p

Maluśku od wczoraj czuję się poprostu wspaniale.. kamień z serca :)

POZDRAWIAM RESZTE KOCHANYCH DZIEWCZYN I ŻYCZĘ MIŁEGO DNIA :)

reklama
Do góry