reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

Malus tu sie zgodze z Toba w 100 % :tak:
Wiekszosc wyjezdza za granice po to rzeby normalnie zyc czyli pracowac na rodzine...
ale fakt zdarzaja sie tacy co probuja zyc z zasilkow...takie troche malo w porzadku...no ale coz rozne ludzie maja podejscie do zycia;-)

reklama
Troszkę tu pusto.
Zaraz zaczynam robić ciasto babkowe z kisielem z jabłkami. Pierwszy aż, jak się uda to zobaczymy.

My bylismy w kościele a potem w restauracji by ustalić menu na komunię
zaraz przyjeżdzają nasi przyjaciele więc miło spędzimy resztę dnia:-)

Mychunia- piękny suwaczek

hejka:blink:

Malusiol obyś miala rację, u mnie nadal nie ma @:szok: na wczoraj miałam termin...myślalam że test dzien po spodziewanej @ już pokaze,bo z chlopcami tak miałam że własnie pokazywał odrazu..ale tak jak mówisz póki nie ma @ jest duża szansa,zrobie kolejny test we wtorek,mi sie nigdy bez innego powodu niż ciąża okres nie spóżnia:sorry2:

Hej Dziewczynki:)
Dziuneczka w takim razie we wtorek razem zatestujemy ;) Ja @ mam miec (tzn mam nie miec!) jutro, ale dzis jakos tak mnie dołki łapały że może znowu się nie udało.. i mąż kupił mi test i mówi ,,masz sikaj a nie narzekaj". Fakt wogóle mi sie nie chciało sikać ale pare kropel poleciało i hmm jakiś tam cień cienia jest ale taki blady że sama sie zastanawialam czy go widze czy nie xD A miałam się niczego nie doszukiwać !! ( musze popracować nad silną wolą ;) ) No ale chyba widze..więc proszę trzymajcie kciuki może do wtorku cos ten cień ściemnieje :)

mychunia widzę że nie tylko nam się wiosna dziś udziela.. właśnie wróciliśmy do domu ale zaraz idziemy ze znajomymi właśnie na LODY od rana za nami chodzi ochota na nie :)

Dziadek z wnuczka a my na rowerach- pozdrowienia;) jest super cieplo. Marze o domu achh moze kiedys.
Ja testowanie dopiero najwczesniej sobota . Poki co objawow brak poza kluciami duzymi w jajnikach. I duza iloscia sluzu - ze opisze bialy budyn i mokro;)

reklama
Witam dziewczyny! :)
Oj daaaawno mnie tu nie było:)
Dopisuję się do staraczek 2014 bo od wakacji mamy zamiar działać;) zobaczymy jak to wyjdzie;)
Kraolina! Wielkie gratki :):tak: Ja miałam lekki cień drugiej kreski i proszę bardzo! Synuś już 4 latka ma :)
Pozdrawiam dziewczynki! :-)

Do góry