reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

hej dziewczynki:tak:

ja dziś rano zawału bym dostała... ostatnio zdarza mi się spać do 9 lub chwilę po... nie licząc przerwy od 5.30 do 7 kiedy nie śpię :tak:i przed 9 zadzwonił tel - moi rodzice.... wystraszyłam się...

co słychać dobrego?

reklama
Hej właśnie byłam na badaniach. Dobrze że nie zobaczyłam strzykawki którą mi przygotowano bo bym zjechała :)
Za tydzień mam wizytę to się dowiem kiedy kolejne usg. Dolegliwości nie mam żadnych ale muszę powoli kupić spodnie do pracy w obecnych miejsca zaczyna brakować a tu nawet 3m-ca nie ma...

dzień dobry:)

Asiu, dziękuję, że pytasz :) Kochana jesteś :-* Ja czuję się dobrze, tzn mdłości odpuściły na szczęście tylko synek sprzedał mi katar, ale ogólnie już lepiej. A jak Twój nastrój?

Mateusza zostawiam cały tydzień w domu żeby porządnie się wykurował, dalej kaszle okropnie :(

miłego dnia życzę

Witajcie dziewczyny
Weekend udany bo spędziłam go w gronie rodzinnym na ogródku
Wczoraj znów dostałam plamień to już 4 cykl po zabiegu odkąd plamie , według mojej mamy zostałam zle oczyszczona :(
Dzisiaj zarejestruję się do lekarza . Objawów ciążowych nie mam prócz tego że bolą mnie dzisiaj piersi :(
Nie testuję , ale mam dobrą wiadomość - będziemy się starać od następnego cyklu ;)
Oczywiście nic na siłę ale jeśli się uda będzie wspaniale z tym że nie zamierzam wariować i skupiać się tylko na tym
Ewelinka jak się czujesz ? Testowałaś ?
Maluś :* Motylek :* Mychunia :*
Asiu pozdrawiam Cię i całej reszcie dziewczyn życzę udanego dnia

Hej kobietki. Jak zwykle w weekend pracowicie więc i na forum czasu nie było. Do mnie wczoraj @ przylazła więc cykl spisany na straty. Powiem wam, że jak się już ma dzieci to nieudane próby znosi się całkiem nieźle. Ale się nie poddajemy - próbujemy.

U nas od rana słońce.

Iwo to ty tak jak ja - jak nie widze strzykawki to się nie boję. ;-) Ja od ok 8tc nosiłam ciuchy ciążowe ale to dlatego, że pracę miałam siedzącą i po prostu wszystko mi się wpijało. A tak wygodniej.

Agniecha zdrówka dla Ciebie i synka!

Miłego dnia kobietki!!

Dzień dobry :)
A ja jem śniadanko : musli z jogurtem naturalnym i popijam kawusię.
Dziś idę na popołudnie, więc trochę luzu jest chociaż muszę zrobić obiad.
Miłego dzionka! :)

Karolina, jeżeli faktycznie źle Ciebie oczyścili leć szybko do lekarza, bo może zakażenie się wdać. Nie wiem, czy od następnego cyklu będziesz mogła się starać, czy przypadkiem nie będą kazać Tobie poczekać jeden cykl. Ale trzymam &&&&& za staranka :* Kochana, co się stało, że Twój mąż chce się starać? Ja rozmawiałam wczoraj z moim M chciałby mieć 3 dziecko, ale mogłoby być teraz i nie musiałoby być, ale bardzo cieszyłby się jakbym jednak była w ciąży. Najbardziej boje się tego, że jakbym już była i miałabym rodzić, to może być tak, że M nie będzie przy porodzie, bo nie będziemy mieli komu zostawić dzieci, a mi się to nie widzi. Chyba, że teściowej z kamienia serce by się zrobiło, to może, może. A my wczoraj po obiedzie pojechaliśmy w odwiedziny mojej babci :) Było fajne i nawet mogłyśmy sobie ustalić z mamą i z babcią (mama była u babci) co która na święta do mnie przyniesie :) A co do bólu piersi, to mnie strasznie bolą. Wczoraj nie można było ich dotknąć i dzisiaj tez bolą mocno, ale nie tak jak wczoraj. Nie wiem, czy @ się zbliża, czy nie ;/ Wczoraj jeszcze pod wieczór dostałam dreszczy i do teraz mnie trzymają. Chyba choróbsko mnie bierze. Sprawdzałam temperaturę, to mam lekko podwyższoną. Dzisiaj rano wstałam i zrobiłam test, bo wydawało mi się, że wczorajszy test pokazuje bardzo, bardzo jasną kreseczkę i dzisiaj jak zrobiłam to się wystraszyłam, bo taką samą widziałam. Nie wiem co ja widzę, bo przez chorobę i przez forum zaczyna padać mi na głowę :no::-( Miałam nie testować, ale jednak za testowałam. Wczoraj jak wracaliśmy od mojej babci kupiliśmy 2 testy, bo były za 4,90 :p Tylko jednej rzeczy nie rozumiem, może jakaś głupia i niekumata jestem. Zanim poszłam spać, to wyczytałam, że te testy ciążowe są na in vitro.. oświeci mnie, któraś? Test ciążowe na in vitro można po naturalnym zapłodnieniu sprawdzać?:szok:

Agniecha, zdrówka dla Mateusza:* Kurde, Ty to się masz :(

Mychunia, wycisz na drugi raz telefon :* <przytul>

Ewelinka, jak tam? Testowałaś? :*

Dziuneczka Kochana, a jak z Tobą? :*

Aschlee, jak tam piknik? Udał się? :D:*:*

Dziewczynki moje Kochane :*:*:*

iwo, Marcyskowa, ja to nawet jak igły nie widzę, a wiem, że mam mieć krew pobieraną, to mi się słabo robi :p

Ostatnia edycja:
Maluś moja mama kiedyś była pielęgniarką więc na moje obawy odpowiedziała mi że pewnie jestem zle oczyszczona skoro co miesiąc mam jednodniowe plamienie które wcześniej mi się nie zdarzało . No nic.. dzisiaj zarejestruję się do lekarza i zobaczymy na kiedy wyznaczą mi termin . Maluś w sobotę moje dzieciaczki poszły spać do mojej młodszej siostry także miałam okazję porozmawiać z R i dokładnie tak jak Twój mi powiedział że dziecko na pewno wkrótce się pojawi, bo on go bardzo chce ale żeby to nie było tak że "na siłę" żebym podczas seksu nie myślała wyłącznie o tym , żebym się nie nakręcała.. Bo to tylko pogarsza sytuacje między nami i jeśli się zjawi to będzie szczęśliwy.
Mnie też dzisiaj cycuchy bardzo bolą :( Ale nie testuje , przemyślałam wszystko i nic przyspieszać nie będę ..
Jeśli zajdę w ciążę to Wam to napiszę :) Ale nic już o objawach, podejrzeniach itp.. Ochłonęłam..
Maluś nie mam pojęcia co to są za testy... :(

Hej Kochane :-)

Monarti, Malus, Karolcia dziękuję za zainteresowanie :-)

Testu nie robiłam. Zrobie jutro rano... czuję sie jak na okres bo brzuch mnie boli... zalewa mnie budyniowy śluz.. temp tez raz wyżej raz nizej... masakra.

Malus na moich testach tez bylo ze do invitro :p ale to chyba nie ma wiekszego znaczenia bo ma wtkrywac hormon hcg ktory sie pojawia :-)

Monarti juz zaraz 1/3 drogi za Toba :-) coraz blizej Maluszka ;**

Karolina super ze będziecie sie starać a z tymi plamieniami nie ma żartów i faktycznie leć do lekarza ;-)

reklama
kurcze Ewelinka- bo normalnie trzymasz ciężarną w niepewności:) temperatura piękna ja w szczęśliwym cyklu miałam 36.7 ostatnie dni przed testowaniem :p

Agniecha- zdrowia dla Was:) tez masz Mateuszka tak jak ja:)

Do góry