reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki 2014 :)

Mati, ale nic się nie stało :) Ja mam dwie córki, które bardzo Kochana i na razie trzecie dziecko nie bardzo. Robiłam test, bo nie mam @ i się martwię. W planach mamy wyjazd z Polski i jak na razie ciesze się, że nie jestem w ciąży. Jakbym była, to pewnie też był się cieszyła, ale na początku szok by był. Jak się czujesz?

dziuneczka, Ewelinko, a jak z Wami?

reklama
Oki dzięki że pytasz :)
Trochę mnie ciągnie niewiemvy jajniki czy brzuch ale to tak chwilami No i mdli mnie . Ja poczuję się bezpiecznie jak już minie termin @ a że szybko mi te testy wyszły to trochę czasu mam ;)
Życzę w takim razieiłego dnia i spełnienia planu co do wyjazdu &&&&

Ostatnia edycja:
Mati, a na kiedy masz planową @? A nie myślałaś, że jednak ciąża Twoja może być z poprzedniego cyklu i dlatego wychodzą testy tak szybko? Mnie coś cycki bolą i nie wiem co to oznacza. Na @ nie miałam bóli i jajniki mnie bolą. Miałam nie testować, ale jeżeli do niedzieli nie przyjdzie @ to jednak będę musiała lecieć na betę rozwiać swoje wątpliwości.

Witam

Malus :* moze @ gdzies sie chwilowo zagubila z powodu stresow.Trzymam kciuki zeby wszystko ukladalo sie po Twojej mysli:tak:

U mnie tez dzisiaj piekna pogoda wiec wybietamy sie na piknik do parku picnic.gif

Zycze wszystkim milej niedzieli a za testujace trzymam kciuki &&&&

Załączniki

• picnic.gif
    picnic.gif
    47,7 KB · Wyświetleń: 92
Aschlee, może i masz racje. Ostatnio mam dużo stresu, a kiedyś słyszałam, że stres może opóźnić dzień nadejścia @. Wczoraj przeczytałam wymagania jakie trzeba spełniać aby Twoje dziecko poszło do przedszkola i się załamałam ;/ Jak tak dalej będzie, to Oliwka będzie musiała w domu siedzieć. Wiadomo będziemy wysyłać wniosek, ale marne szanse.

Aschlee, mi się od 2 lat marzy piknik, ale nigdy czasu nie ma. Może kiedyś. Miłego pikniku :*

Matik gratuluje,trzymam kciuki i powiem Ci ,że dodajesz mi skrzydeł swoimi kreseczkami :-) ja teżmam cichą nadzieję na swoje kreseczki,ale wątpie bo mnie piersi nie bolą,a zawsze bolały ,jeszcze 3 dni i będę wiedziała,i jeszcze podziwiam za odwagę,ja po ostatniej ciąży bichem. za nic nie testowałabym przed terminem :-D
Malusiolka rozumiem Cię doskonale -niepewność najgorsza

Pięknej niedzieli dla wszystkich :)

witam z rana :tak:

wczoraj się wystraszyłam rano, bo raz na wkładce było takie coś jak pod koniec okresu... ale na początku ciąży mogą wystąpić krwawienia lub plamienia, a to się nie powtórzyło, więc się nie martwię :tak:

suselku może być taki? :-D

Malus ale sprawdzalas wymagania w PL czy UK ?
Jak chodzi o UK to chyba najlepiej by bylo jak Maz juz tam wyjedzie zeby zaczal sie dowiadywac powiedzial co i jak zlozyl wnioski bo czasem trzeba poczekac ale nie zawsze tak jest takze spokojnie.

W PL slyszalam ze wymagania sa takie ze oboje rodzice musza pracowac ze niby te dzieci beda pierwsze przyjmowane ale nie wiem ile w tym prawdy bo ostatni kontakt z PL mialam daaawno temu wiec teraz sie nie bardzo orientuje

Mychunia piekny suwaczek:tak:

Ostatnia edycja:
Z zeszłego cyklu raczej nie możliwe bo w tym cyklu byłam 6dnia cyklu na podstawowych badaniach i od razu HCG i wynik był negatywny więc to jest z tego cyklu na bank
Gdyby kreski się nie powtarzały to nie było by dobrze ale są więc pozostaje mi mieć nadzieję , że będzie dobrze
Nie mam wyjścia , nie mogę się nie cieszyć, nawet jeśli się nie uda
A @ nie planowana na okolice 4.04 więc jeszcze trochę mnie czeka , czekania :(

Ostatnia edycja:
reklama
witam

zrobiłam test-negatywny:-( tempka spadła do 36,8..@ dalej nie ma...myślę ze jak test neagtywny i tempka spadła to pewnie dziś @ przyjdzie..jak nie-to niewiem,dziś 15 dpo..

Do góry