reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Karolina - trzymam kciuki, żeby kreseczka ciemniała.
Dziuneczka - jeszcze może być za wcześnie na kreseczkę, więc wszystko możliwe.
Ja dopiero mam czas, żeby coś napisać... wczoraj byli znajomi wieczorem. Dzisiaj robiłam pierś z kaczki na obiad... nie wyszło tak jak trzeba i zdecydowanie nie dla mnie smak kaczki...
Matik - faktycznie wcześnie Ci ten test wyszedł. A jakiej czułości robiłaś?

Oj my po kościele. M przeciągną mnie jeszcze do piekarni po świeży chlebek. Później przypomniał sobie, że baterie do światełka na rowerze miał kupić i jeszcze tesco zaliczyliśmy.
Ciacho fajne, wilgotne, z dużą góra Kilimandżaro po środku. Bardzo śmiesznie wyrosło. Mogłam więcej jabłek dać. Bardzo słodkie. Jak ktośik chce przepis to pisać, jakoś naklikam coś.
Zmykam na kolację. Pa.

Póki nie ma @ trzeba mieć nadzieję. :tak: Dziunekcza a jaki test robiłaś? Może we wtorek kup jakiś o większej czułości? Chyba AMIL jest bardzo czuły z tego co pamiętam. Ja dziś robiłam PinkTest (czulosc 25) ale na gratki jeszcze za wcześnie to byl naprawde mega bladzioch ;) Za kciuki dziękuje wszystkim sama nie wiem czy juz sie moge cieszyc czy lepiej sie znowu nie nakrecac...

Dobry wieczór Kobietki, ja tylko szybciutolko w przerwie na reklamy w dobrym kryminalnym filmie dokumentalnych (tak, tak znowu :zawstydzona/y:).

My wlasnie pijemy herbatę po kolacji:). Powiedziałam mojemu D, ze nie zrobię herbaty, dopóki nie zapyta po polsku:rofl2:. Biedak, zaplul sie po pachy, ale wkoncu powtórzył: poproszę herbatę z cukrem i mlekiem:), a co, niech sie uczy :-). A u mnie po owulacji i dluuuugie 1.5 tygodnia (około) oczekiwanie. Brzmi dla mnie jak wieczność...

Aschlee, zgadzam sie z Tobą, jak człowiek pozna smak życia w innym kraju, to nie chce sie wracać. Jestem tu ponad 6 lat. Pierwsze dwa lata były ciężkie, tym bardziej ze przyjeczalam tu bez nikogo z rodziny (przyjechałam do przyjaciółki) z zamiarem zostania tylko na okres wakacyjny. Przez pierwsze dwa lata był płacz, tęsknota ale zawsze mówiłam wszystkim ze absolutnie nie wracam bo mialam przeczucie, ze coś na mnie tu czeka, coś dobrego...i po dwóch latach poznałam D:) ... I moje życie zmieniło sie o 360 stopni. Jestem szczęśliwa, mam wspaniałego faceta, mam dobra prace i dalej sie kształcie.., i planuje rodzine:). Cóż można chcieć wiecej od życia. Aschlee a mogę spytać, przyjechałas do Niemiec z rodzina? Zastanawiasz sie nad powrotem do kraju?

Ok dziewczynki, zamykam... rozpisakam sie a za 10 min dobry horror w telewizji:)

Dobranoc wszystkim ;-)

Witsm wieczornie.

Motylku, Iwo, Agniecha, Monarti i Gosiu jak sie czujecie?

U nas piekna pogoda dzis byla. Po wczorajszych urodzinach spalismy dzis do 11 wiec zanim wstalismy i sie ogarnelismy to sniadanie jedlismy o 13 ;-)

Jutro do pracy i kolejny tydzien zleci zanim sie obejże.

Trzymam kciuki za testujace jutro.
Pozdrawiam

P.S Aschlee, Malus i Letta mam podobne zdanie do wyprowadzki za granice. Pomimo tego ze jestem w Pl caly czas to mialam okazje wyjechac. Nie skorzystalam ze wzgledu na syna. Moi znajomi sa tam juz po 10 lat i nie chca wracac. Pamietam ich poczatki, ciezkie ale dzielnie przetrwali.
Podziwiam.

Asienku dziekuje ze pytasz, po wczorajszych spacerach dzisiaj prawie caly dzien przelezalam w lozku ,moj R namowil mnie na 30 minutowy spacer po lesie,do tego zoladek mi dzisiaj dokuczal caly dzien..jeszcze tylko jutro i nareszcie wizyta. Czekam na nia jak na zbawienie..
Asiu umkly mi gdzies te urodziny Szyma , zdrowia dla niego ;)

trzymam kciuki za testujace&

Lalka gdzie ty sie podziewasz?? Juz ktorys raz cie wywoluje.odezwij sie kochana.

Dziękuję Asiu czuje się dobrze poranne mdłości minęły;-) za tydz zaczynam drugi trym:-) zleciało:-)

Jak testujące? Ewelinko? Hmm wykresik wygląda obiecująco- odezwij się proszę:)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z rana :) W Krakowie przywitało nas piękne słoneczko, zrobiłam sobie pastę jajeczną i zajadam pyszne śniadanko:) A po południu jadę z przyjaciółką oglądać suknie ślubne:-)...rety pamiętam jak planowałam swoje wesele a tu już tyle czasu minęło ( w czerwcu 3lata)

Do góry